Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5452 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחיפושי אחר רכב יד 2,גם אני ניתקלתי בסיכום אשר מקבעות את הגג-:shock:

יש פה איזה דיון בקשר לזה,תשדל לשים את הכיסוי על רכב נקי,דבר שני אמרו שאם הכיסוי רופף אז מרוח חזקה זה יכול לשרוט,אצלי למשל יש כיסוי עם סגירה מאחור,אמצע וקדימה,כך שהתנודות אפסיות,כיוון שהרכב שלי שחור,אני מעדיף אולי איזה שריטה שיטחית מאשר צבע שרוף שיתחיל להתפשט.

אגב כול הכבוד על שמירת הרכב,כך צריך לשמור על רכב.8)

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עזבו רכב, תנסו למצוא דירה להשכרה שהיא נקיה ושמורה.

אנשים משכילים, נורמטיבים וכד' חיים בכזה זבלה, שאתה לא מבין למה הם והAJAX בברוגז.

עזוב רכב ודירה, אנשים גם מתלבשים מרושל, עם תחתונים בחוץ, חולצה מקומטת וכפכפים.

זה דרך ארץ, תרבות, נורמה.

משכנתא זה קל

• חברי המעגל הראשון
פורסם
את החוקים האלה יש גם אצלי!!

ותאמין לי שאני באמת לא מבין איך יכולים להיות כתמים בגג? ובאחד המכונית שראיתי הבד בגג נפל ! אז בעל הרכב מצא שיטה מאוד מקורית שהבד לא יפול! פשוט לקח מהדק סיכות והדק את הגג! וזה נראה פועל נפש!

אני מצרף מספר תמונות שמצאתי במחשב של פנים הרכב שלי! אחרי 30 שנה על הכביש! אני יכול גם לצלם את הגג או תמונות ייותר מעוכדנות וברורות, אם מישהו רוצה, אומנם לא רואים טוב בתמונה אבל הדשבורד נראה כאילו יצא המפעל!

פנים הרכב באמת נראה כמו שיצא הבוקר מהמפעל! כל הכבוד על השמירה!

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
עזבו רכב, תנסו למצוא דירה להשכרה שהיא נקיה ושמורה.

אנשים משכילים, נורמטיבים וכד' חיים בכזה זבלה, שאתה לא מבין למה הם והAJAX בברוגז.

עזוב רכב ודירה, אנשים גם מתלבשים מרושל, עם תחתונים בחוץ, חולצה מקומטת וכפכפים.

זה דרך ארץ, תרבות, נורמה.

מסכים עם כל מילה!

אנשים הולכים כאילו הם באו מחופשה בסיני או יותר גרוע,

אגב, הזכרת לי את הפרסומת של סניקרז, :p

http://www.youtube.com/watch?v=tsNyjuugtMs&NR=1 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

מסכים לחלוטין!

לא אוהב הזנחה של הרכב מבפנים.

כשהסאאב 900 הייתה אצל אימא שלי הרכב נראה כמו מחסן על 4 גלגלים. היום כשהוא אצלי הוא נראה כמו רכב אמיתי.

מדהים כמה מקום יש לך ברכב כשהוא נקי ומסודר...

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם
יש כאלה ששמים את כפות הרגליים על החלון הקדמי,זה השיא,גם משאיר סימנים וגם בזמן תאונה....

אויי, נגעת לי בנקודה רגישה...

אם יש משהו שאני ממש(אבל ממש!) שונא זה ששמים את הרגליים על הדשבורד עם כל הג'יפה. מה שנשאר זה רק סימנים של לכלוך על הכל.

בקטע הזה אני משגע את כל החברים שחושבים שהם יכולים לעשות את זה.

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם

האמת?

אני מציע לך להחליף חברים...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...