Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5446 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מניח שכמו רבים אחרים (גם אני חוטא בזה מדי פעם) שמעתם דיווחים בחדשות על עוד הרוג וארבעה פצועים בתאונת דרכים שאירעה אתמול ב3 בצהריים בכביש 1, נאנחתם קלות והמשכתם הלאה.

אתמול יצא לי לעבור שם כמה דקות אחרי שזה קרה, המקרה נגע לי מאוד, ופשוט חבל שעל דברים כאלו אנשים נהרגים.

מה שקרה שם למעשה לפי מה שאני מבין, משאית קלה ורכב מסחרי ככל הנראה נצמדו בירידה ממחלף הראל לכיוון חמד, וכל אחד מהם שבר את ההגה כלפי השוליים, המשאית נכנסה במעקה הבטיחות בשול הימני והמסחרית נכנסה במעקה ההפרדה.

אני הגעתי לנקודה לאחר פינוי הפצועים, אך לפי התמונות באתר HNN ניתן להסיק שההרוג נסע במסחרית.

248186274_52401647.jpg

בתמונה ניתן לראות שהרכב המסחרי היה עמוס בספרים אשר בעת ההתנגשות פשוט החליקו לעבר הקבינה ומחצו את הנוסעים בה.

התאונה הזו מזכירה את התאונה שהתרחשה בחודש האחרון עם נהג המשאית שנמחץ ע"י גליל ברזל שעף עליו בעת בלימה.

עוד מקרה של מוות מיותר לדעתי.

פורסם

הייתי שם בערך 10 דק אחרי שזה קרה.

במקום היה רק אמבולנס בודד, בלי כיבוי אש - תוכלטו להבין לבד שהפצוע [נהג] וההרוג [נוסע במסחרית] היו עדיין בפנים.

אני נסעתי מת"א לי-ם [ז"א הייתי ממול], מה שאיפשר לי [לצערי] להסתכל שניה אחת יותר מדי במתרחש.

הנהג היה בהכרה מלאה, שלצידו יושב הנוסע לכוד ומעוך לחלוטין. זה היה נורא - הוא פשוט צרח שם ולא יכל לצאת מהרכב.

סביבו היו אנשים שניסו להרגיע אותו.

למיטב הבחנתי [הלא מקצועית בעליל] הוא לא נהרג מהמטען, אלא מהמעיכה מקדימה. מה שכן - ברור שלמטען היה חלק באיבוד השליטה ובחומרת הפגיעה.

שלא נדע עוד צער!

נהיגה בטוחה לכולם, אנא! היזהרו!

יום טוב.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

• תוכן חדש...