Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5459 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ובכמה היבואן קונה זוג אופני ספורט איכותיים? (שם אין מיסים, וההפרשים הרבה יותר גבוהים באחוזים)

מה שלדעתי עצוב באמת זה שחברות הליסינג קונות בערך במחירי יבואן, ומוכרות בערך באותו מחיר (רק רכב ש$%ח#@$ ו #$ ט בן שלוש)

השוק הוא לא חפשי באמת, יש הגבלות על היבואן ויש בלעדיות.

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כמובן שלא צחקתי.

גם אם תקבל קפה ומאפה, זה ימתיק במעט את הטעם המר.

מהיכרותי את השירות של סמל"ת (יש לי פנדה כמו שאתה רואה בחתימה), יבואו לקראתך.

משכנתא זה קל

פורסם

שוקל רכישה של הפנדה במבצע הזה.

נאמר ואני קונה פנדה כזו היום, מה לדעתכם יהיה מחיר השוק שלה עוד שנה?

האם לדעתכם המבצע הזה אכן מאפשר "עקיצה" ואפשרות למכור את הרכב בהפסד מינורי בעוד שנה או שמא השוק יתייצב בהתאם למחיר המבצע?

פורסם
שוקל רכישה של הפנדה במבצע הזה.

נאמר ואני קונה פנדה כזו היום, מה לדעתכם יהיה מחיר השוק שלה עוד שנה?

האם לדעתכם המבצע הזה אכן מאפשר "עקיצה" ואפשרות למכור את הרכב בהפסד מינורי בעוד שנה או שמא השוק יתייצב בהתאם למחיר המבצע?

הבא בחשבון שבתערוכת פרנקפורט, בעוד חודש וחצי, תוצג פנדה חדשה.

מאחר והפנדה הנוכחית היא מכונית חביבה אבל צפופה ומיושנת קמעא(ולא ממש מבריקה בבטיחותה הפאסיבית, אם זה חשוב לך), הייתי מציע לך להמתין ולהחליט לאחר שתתרשם מהחדשה.

אם תבחר בנוכחית, אני מניח שליבואן יהיו מספיק סטוקים למכור אותה בחודשים הקרובים.

בכל מקרה הייתי מציע לך להמתין קמעא, מאחר ושאר היבואנים עוד לא אמרו את מילתם האחרונה.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

מי שקונה במבצע,רכב,ממזער את ההפסד במחירה,אך לא תוכל למשל להרוויח,כלומר לקנות ב 60K ועוד כמה חודשים למכור ביותר,הרי המחירון הרשמי שלה 80K,כי אף אחד לא יקנה ממך רכב משומש ב 70K כאשר הוא יכול לקנות חדש ביותר זול.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בטח עוד שבוע-שבועיים יהיה מבצע חדש,תכלס זאת שיטת פירסום טובה,כך כול פעם יותר לקוחות של רשת גדולה נחשפים,פעם חבר,משביר,אורנג.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

באתר מצויין כי 72 איש כבר רכשו את הפנדה, כך שנראה שהמצב מאוד טוב מבחינת פיאט (מכרו בכל המסגרות האחרות 443 פנדות מתחילת השנה)

לגבי מי שאמר שזה רק שבוע מבצע והמחיר לא ישפיע על המחירון, 72 רכבים שנמכרים ב-70 אלף פלוס מספר לא ידוע של רכבים שנמכרים ב-67 פלוס מספר לא ידוע של רכבים שנמכרים במבצעים למינהם ("חבר", "הוט" אפילו סתם בסוכנות הציעו לי לקנות במחיר המבצע שהיה למשביר אחרי שהוא הסתיים, פלוס מספר ענק של רכבים שנמרים לחברות ההשכרה השנוות, גורמים לשינוי רב שנתי של המחירון בצורה משמעותית, אני לא יודע אם יש אנשים שקנו אותו השנה ב-80 בכלל.

כלומר המחיר שממנו המחירון יתחיל לרדת השנה יהיה 60K, וזה כבר פגיעה אנושה בכל מחזיקי הפנדה בכל השנים, כי המחירון שלהם הולך לרדת ובשנה הבאה עם הפנדה החדשה אני חושש שהם הולכים להתרסק לאיזור ה-20-40K.

מקווה שאתבדה.

:king:

פורסם

פגיעה אנושית?:shock:

המחיר הרשמי שלה 80K,איך הגעת שהמחירון שלה יתחיל מ 60??

פנדה 2011 למשל עולה 73, 2010 68,לפי לוי יצחק.

ניראה לך בכאשר הפנדה החדשה תיכנס משהו הולך להפסיד כ20K שקלים? מאיפה הגעת ל 20-40? כלומר דגמי 2011 יעלו 40??

אתה הולך להתבדות חבר.

פורסם

גם אני מקווה, כבעלים של רכב פרטי אין לי אינטרס שהשוק יפול. (להפך מבחינתי שיעלו את המחיר של הקליאו והפנדה כי זה רק יעזור לנו לשמור ערך גבוהה יותר).

אבל אתה לא יכול להתעלם מהעובדה שהשנה הרוב המוחלט של הפנדות נמכרו בטווח 60K-67K (לעזאזל הם מכרו בשבוע האחרון חמישית ממה שהם מכרו כל השנה ב-60K(כל השנה כלומר כולל מכירה לחברות השכרה והמבצע של המשביר)).

מעכשיו אני זורם עם הקונספרציה - תגיד לי אם אני מפספס משהו:

מבחינת מחיר ריאלי ולא מחיר מחירון אני חושב שאף אחד לא ישלם על הרכב יד שניה השנה מעל 60K, שנה הבאה שהרכב יוחלף ההימור שלי שהמחיר יצנח מתחת ל-60 (הרכב גם יהיה בן שנה אז סביר להניח שהמחיר הריאלי שלו יהיה באיזור ה-50K) ואחרי עוד שנה המחירים של כל הפנדות הישנות יתייצבו באיזור המחירים שציינתי (במקרה הזה הדגם המיושן שלו דווקא יהיה לרעתו)

עכשיו יכול להיות שזה גם לא יקרה your guess is good as mine אבל שכל כך הרבה אנשים קונים רכב במחיר נמוך ממש לא משנה מה כתוב לרכב במחירון או אם פיאט יעלו את המחיר שלו אחרי המבצע ל-80K.

מחיר השוק שלו שממנו אנשים יורידו את המחיר יהיה 60K.

תראה מה קורה עם מבצעי כאסח ישנים כדוגמת האיביזה 1.4 ידנית עם כל הפינוקים שלה, היבואן מוכר חדש ב-90 מחיר השוק שלה הוא 75. מבצע כזה ב-Long run מקבע מחיר לאנשים על דגם מסוים.

:king:

פורסם

בזה אני מסכים איתך לגמרי,פשוט אתה רשמת מחיר מחירון.

בפועל בטח,אף אחד לא ישלם כ 68 ל רכב 2010 כאשר אפשר חדש ב 60.לדעתי הפנדה תהיה במחיר ממוצע כמו שאר רכבי המיני.

השאלה בכמה תתומחר בהפנדה החדשה.

• תוכן חדש...