Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5459 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה באמת המחיר הראוי לרכב הזה בין 60-65K שקל, את הצעד הזה היו צריכים לעשות לפני חודשיים שלוש כשעשו את המבצע למשביר,כבר אז מחיר הרכב היה צריך לרדת לרמה זאת ולכולם.

כל אלה שקנו את הרכב לפני 3 חודשים ב67K מאד נדפקו,אני אם הייתי במקום סמל"ת הייתי פונה לאותם לקוחות ולפחות מציע להם איזה שובר לטיפול גדול(אפילו שזה בערך אלף שקל), זה ישאיר להם טעם פחות מריר.

הנחה של 7-8K זה חתיכת סכום לטווח מחיר שכזה.

נ.ב

אני רק מחכה לראות עכשיו ביד 2 את אותם בעלי פנדה שרוצים 50 K שקל על שנת 2008,כי זה המחירון בלוי יצחק.

הכוונה גם לאותם בעלי סיאט ושאר המותגים , שיתחילו להפנים שזה מחיר הרכב ולא המחירון של לוי יצחק.

כי זה לא מבצע זה מחיר הרכב.

אביב8)

פורסם

היבואנים מרסקים מחירי יד שנייה תוך שנייה - אפילו קצת מתחרז.

בסופו של דבר רוב הרוכשים רכב במחיר מלא נדפקים במוקדם או במאוחר.

אני רכשתי אלטו חדשה באוקטובר 2010 ב-59,690 ש"ח. כחצי שנה לאחר מכן במבצע של "חבר" האלטו עלתה 53,990 ש"ח.

מה לעשות? סה לה בי!

Citroen C5 Aircross 1.5 BlueHDi/130 Feel

פורסם

זה היה חייב להגיע בשלב מסוים,מי יקנה אותה ב 80K??

בתור אחד שרכש את הפנדה לפני חודש,זה צובט את הלב,כול המבצעים הללו פשוט הורגים את הרכבים יד 2,למשל אני קניתי ב 67,לאחר שבועים נגמר המבצע משביר,מחירון משומש 2011 עמד על 70K,מי היה נותן לי? כאשר ב 60+ אפשר לקנות מיני אחרת אך חדשה.מעולה למי שקונה רע מאוד למי כבר קנה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אתה צודק,אבל גם בעוד כמה שנים,יהיה כמו שקורה עכשיו,רכב עולה לפי מחירון X שקלים,יבוא מבצע כסאח, ואז תיהיה ירידה יותר גדולה.

אגב מצחיק לראות אנשים ביד 2 מוכרים פנדות 2011 במחירים 73\78K.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

משחק מלוכלך מאוד של סמל"ת שרק יפגע בה.

מה זה השטויות האלה כל יומיים לשנות את המחיר של הרכב? גועל נפש. ישראבלוף במיטבו.

התחילה תחרות? תשוו את המחיר למתחרים, אל תגרמו ללקוחות הפסדים של אלפי שקלים ותאבדו לקוחות נאמנים.

כנראה שככה זה בישראל, ראייה צרה ומחשבה על כסף מהיר. כל הכבוד סמל"ת, פשוט כל הכבוד.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מסכים,אם הייתי מזמין את הרכב בעוד חודש,הייתי קונה אותו עכשיו ב 7K פחות.

פורסם
אתה צודק,אבל גם בעוד כמה שנים,יהיה כמו שקורה עכשיו,רכב עולה לפי מחירון X שקלים,יבוא מבצע כסאח, ואז תיהיה ירידה יותר גדולה.

אגב מצחיק לראות אנשים ביד 2 מוכרים פנדות 2011 במחירים 73\78K.

המחירון בפנדה גם ככה רק להמלצה.

וככל שהרכב יותר ישן, מבצע על רכב חדש, משפיע עליו פחות.

אני, למשל, מתכוון למכור את הפנדה שלי (במידה ואמצא רכב לקנות) במחיר שקבעתי לעצמי בלי קשר למחירון כזה או אחר, או להורדה העכשוית שמורידה את הפערים לעומת "חדש" או אפילו 2006.

עזובת'ך שטויות, תהנה מהחיים ומהרכב החדש שלך.

משכנתא זה קל

פורסם

כנראה זה מאוד תלוי סוכנות ספציפית. אנחנו שבאנו לקנות בסמל''ת , עשינו נסיעת מבחן וכבר התקשרנו ע''מ לבצע את ההזמנה, סוכן אמר בצורה מפורשת - חכו עוד שבועים - שלושה , תקבלו אותו רכב בכמה אלפי ש''ח פחות . בדיוק מה שקרה - יצאה אבו 150TH - במקום 99 אש''ח - 96 אש''ח.

לפעמים מי שמכתיב ליבואן מחירים זה יצרן עצמו, פנדה חדשה צריכה להכנס לייצור בעוד מס' חודשים ספורים - חייבים להפטר ממלאי (לא מלאי בארץ - מלאי אצל יצרן).

נ.ב. - פנדה אחלה אוטו. חיסכונית מאוד וגם יחסית לגודל - נוחה בנסיעה.

פורסם

http://www.auto.co.il/%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%94-27272-%D7%A1%D7%9E%D7%9C-%D7%AA-%D7%9E%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%93%D7%94-%D7%9B%D7%A4%D7%A4%D7%95%D7%AA-%D7%A4%D7%99%D7%90%D7%98-%D7%A4%D7%A0%D7%93%D7%94-%D7%91-6.aspx

האם מה שקרסו התחילו מתפשט עכשיו ליבואנים אחרים?

אני חושב שכמו שנאמר כבר כמה פעם בפורום, שינוי מבורך

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

כרגע פירסמתי דיון חדש בו יש לינק לכך שסמל"ת הורידו את המחיר בלי קשר לאורנג'. המבצע הזה נראה לי מוזר עכשיו

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

יש כבר שרשור על המחיר החדש של הפנדה.

• תוכן חדש...