Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5438 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי שאלון למלות פרטים אישיים. למכון הרפואי לבטיחות בדרכים, ניתבקשתי לשלם 112 שח ולמלות את השאלון ולשלוח להם.

אין לי עבר פלילי ואין לי שינוי בריאותי מזמן הרשיון, אין לא נקודות ולא דוחות.

אז למה שלחו לי את זה??

פורסם

אולי זאת הונאה \ תרמית.

תתקשר אלייהם תברר ובדוק שהטופס באמת נשלח מהם ועל הדרך תשאל למה קבלת אותו

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

בדרך כלל בקשה מסוג זה מלווה בקשה לחוות דעת של רופא בתחום ספציפי. בדוק אם יש בקשה לחוות דעת על ידי אורתופד או נאורולוג או רופא עיניים או קרדיולוג או מומחה בתחום אחר. יתכן שדווח למשרד הרישוי על מחלה כלשהי - לרופאים יש חובה לדווח על מחלות העשויות להשפיע על כושר הנהיגה, וכנראה שיש למשרד הרישוי ערוצים נוספים לקבלת מידע כזה - ואם אכן יש בקשה כזו מצא את כל המסמכים הרלוונטיים ופנה לרופא המטפל באותו תחום. אם אתה בריא לגמרי יהיה עליך לברר מול משרד הרישוי או המרב"ד - אני מניח שיש בטופס הסבר על דרכים ליצירת קשר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

עוד כוון אחד- האם ביקרת לאחרונה אצל קצין בריאות נפש צבאי?

אלו נוהגים "לצ'פר" את המבקרים שלהם בדווח מוגזם למכון.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• תוכן חדש...