Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5440 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, יש ברשותי 2 רכבים

טויוטה היילקס 2005 ידניתצ ופיג'ו 207 2011 רובוטית

אני מוצא את עצמי יותר ויותר בזמן האחרון יוצא לנסיעות גם יום יומיות עם הטויוטה למרות שידוע לכל שזה יותר יקר בכל פרמטר רק בגלל שקשה לי מאוד להתרגל לתחושה ה"פלסטיקית" של האוטו. הנסיעה ההגה הידית הילוכים וכו'... באיזה אוטו חדש קטן וחסכוני כדוגמת הפיג'ו אפשר להשיג הרגשה יותר "מוצקה" כמו בטויוטה?

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

לצערי אין לי המלצה עבורך, אבל כאחד שגדל על טרקטורים ואח"כ על היילקסים, הראשון בהם מודל 97' (שני סרנים חיים), אני כ"כ מבין אותך.

אתה יכול להתנחם בכך שזה עובר, צריך להתרגל, להרשות לעצמך להנות גם ממגע של חומרים רכים יותר, וללמוד לחיות עם תחושת פגיעות גדולה יותר.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

אם אתה איש ברזל, עשית טעות שלקחת פיג'ו.

המכוניות של פיג'ו הם רכות ונוחות, משככות טוב מאוד, כמו מזרן.

יותר קשיחות תקבל בגרמניות, הם ידועות בקשיחות, אתה תאהב אותם.

אם לא, כל קוריאנית\יפנית תיתן לך את הקשיחות של המזרח.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם ב"ברזל" אתה מתכוון לרכב קשיח ולא נוח, אני יכול להמליץ לך על סוזוקי איגניס. בזנט"ים מרותכים במקום בולמי זעזועים, כיסאות של אוטובוס עירוני, חלונות חשמל שמסוגלים לרסק פחית שתיה, אמינות של מטאטא של מכשפה, וצריכת דלק לא רעה. ואם אתה גבוה, כל פעם שעלית על פס האטה במהירות גבוהה מ30 קמ"'ש מגדילה את סיכוייך לפרוץ חור בגג הרכב עם הראש.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

גם יונדאי גטס יכול לספק את "חוויית" הקשיחות הנדרשת.

על טעם ועל ריח...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

כל המיני והסופר מיני החדשים לא יתקרבו לתחושה שיש לך בהיילקס, ובעצם גם כמעט לא אף רכב מודרני אחר.

סוזוקי ג'ימני כמעט חדש "ישאיר אותך בבית".

מרגיש קשוח יותר מהיילקס 2005 לו מתלה קדמי נפרד.

יותר בכיוון של ההיילקסים הישנים עם זוג הסרנים החיים.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הג'ימני אחלה רכב לשטח, אבל לא חסכוני. כשעבדתי באבטחה עם ג'ימני צריכת הדלק הייתה 1-9.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...