Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבחן לgreat wall steed

Keyser
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5470 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כי לרכבים של חברת המזרח עדין יש תבנית של 59-***-*8

גם לנדרוברים חדשים מסתובבים עם הסיומת הזאת.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

בניגוד לנאמר בביקורת, הוא כן נבחן במבחן ריסוק של ה NCAP האוסטרלי והציג תוצאה מצוינת של שני כוכבי בטיחות :lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

2 כוכבים? זה כוכב אחד יותר מבדרך כלל! מעולה!

העיקר שיש ריפודי עור ו-DVD, אבל המנוע בן 20 שנה. מכונית דייסה.

פורסם

אהבתי שהם אמרו שהם יתחילו עם הדברים הרעים אבל עד סוף הכתבה לא עברו לדברים הטובים חוץ מהמחיר שרחוק רק 10 אלף מהאיסוזו.

כדי למכור כזה רכב היו צריכים לתת בראש בגזרת המחיר, כרגע זה נראה כפספוס.

:king:

פורסם

איזו עגלה יאללה.. מעניין מה יגיד הסיני הממוצע שישמע שאנשים כאן מוכנים לשלם (וישלמו) 50 אלף דולר על הנבלה הזו שבטח עולה לו 10.

בקרוב נראה חבר'ה בטנדר הזה שבטוחים שדפקו את המערכת וקנו בזול (בדומה לבעלי עגלוני המוסו בשנות ה90 ש"התחרו" בטראנו עם מחיר מעט נמוך יותר).

פורסם

קיבלתי את העקיצה בהומור אבל עובדתית אתה פשוט טועה.

מוסו בזמנו (זכור שהוא הוצג ב 1993) היה גם מתומחר יותר אטרקטיבי וגם באיכות ה-ר-ב-ה יותר טובה מאשר הזבל הסיניי הזה היום.

ואני אפילו לא נכנס לזה שהמוסו היה רכב לגמרי לא רע, זה שאתה (סתם) אוהב להשמיץ זאת זכותך אבל כל נסיון להשוות בין המוסו (שהוצג לפני כמעט 20 שנה) לבין הגרייט וול של היום הוא מגוחך!

ראבאק, אם היום היה למכירה מוסו חדש הייתי מעדיף אותו על גרייט-וול חדש.

נראה את הגרייט-וול מוציא כזאת תוצאה ראש בראש מול הדי-מקס.

פורסם
הוא כן נבחן במבחן ריסוק של ה NCAP האוסטרלי והציג תוצאה מצוינת של שני כוכבי בטיחות :lol:

מילת המפתח כאן היא אוסטרלי. אתם רואים, באוסטרליה הכל הפוך (תמונה להמחשה מצורפת*), אז לפי EURONCAP זה אמור להיות מינוס שניים. :-P

* Australien.jpg

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
קיבלתי את העקיצה בהומור אבל עובדתית אתה פשוט טועה.

מוסו בזמנו (זכור שהוא הוצג ב 1993) היה גם מתומחר יותר אטרקטיבי וגם באיכות ה-ר-ב-ה יותר טובה מאשר הזבל הסיניי הזה היום.

ואני אפילו לא נכנס לזה שהמוסו היה רכב לגמרי לא רע, זה שאתה (סתם) אוהב להשמיץ זאת זכותך אבל כל נסיון להשוות בין המוסו (שהוצג לפני כמעט 20 שנה) לבין הגרייט וול של היום הוא מגוחך!

ראבאק, אם היום היה למכירה מוסו חדש הייתי מעדיף אותו על גרייט-וול חדש.

נראה את הגרייט-וול מוציא כזאת תוצאה ראש בראש מול הדי-מקס.

פיספסתי משהו? כי לא התכוונתי אליך אבל כל עוד ההומור פעל זה כבר טוב :)

בכל מקרה, פשוט זכור לי מאותה תקופה שהמוסו האלה פשוט לא זזו, היו נמוכים ופגיעים בשטח וברמה כללית נמוכה יותר מהטראנו. בהחלט, הרמה לא הייתה גרועה (יחסית לתקופה) כמו הגרייטוול יחסית לתקופה היום, אבל זכרתי שהמחירים לא היו דרמטית שונים כל כך. לכן, שלפתי מגזין אוטו משנת 2003 (לא הצלחתי להגיע לאלה משנות ה90, מאוחר מדי בלילה).

מוסו- 180,000

טראנו- 193,000

ואם כבר הסתכלתי, פטרול - 300,000 רכב ברמה מאוד מאוד גבוהה, מחיר דמיוני להיום (היום הטויוטה וי8 המקביל עולה 500-600 והפטרול החדש בדרך, יהיה זול יותר אבל לא בהרבה)

אגב, אני מנסה להזכר מתי פעם אחרונה ראיתי מוסו ואני פשוט לא זוכר שראיתי כזה בשנה האחרונה. טראנו רואים גם משנת השיווק הראשונה ב95 (נדיר) והמון מ96-7 ומעלה.

פורסם

בכל מקרה, פשוט זכור לי מאותה תקופה שהמוסו האלה פשוט לא זזו, אתה מדבר על האטמוספרים הישנים, משנת 2001 (אם אני זוכר נכון) הם קיבלו מגדש ושודרגו ל 120 כ"ס מרשימים לתקופה.

היו נמוכים ופגיעים בשטח המרכב לא יושב על השילדה אלא רוכן עליה ולכן הוא נראה "נמוך", תכלס יש לו מרווח גחון בהחלט מרשים של 23 ס"מ ומיגון מקורי שאותי סיפק ומספק להרבה הרבה טיולי שטח. מי שחוראני ומפרק רכבים על סלעים, אכן דרוש לו מיגון יותר מסיבי.

וברמה כללית נמוכה יותר מהטראנו. לא ממש מכיר את הטראנו אבל מדובר ביצרן קוראני קטן שאמור להתמודד מול יצרן יפני עתיר נסיון ועתיר ממון, אני בכלל לא אתפלא אם אתה צודק.

אגב, אני מנסה להזכר מתי פעם אחרונה ראיתי מוסו ואני פשוט לא זוכר שראיתי כזה בשנה האחרונה. טראנו רואים גם משנת השיווק הראשונה ב95 (נדיר) והמון מ96-7 ומעלה.

תלוי איפה אתה מסתובב, באזור שלי (בין חדרה לזכרון) יש ממש המון.

מרבית הטנדרים עדיין משמשים כרכבי עבודה לכל דבר, מרבית ה"ג'יפים" נהפכו לרכב שני לאשה עם אופציית טיולים לבעל לסופשים.

אצלי הוא ממלא בצורה מושלמת את כל המטרות הנ"ל כבר 280K ק"מ ללא שום תקלה!

התחיל לאחרונה לאכול שמן, הספדתי כבר את הטורבו ובסוף התברר שנקרעה גומיית שסתום אחת בודדת.

טוב, נחזור למזבלה הסינית, יאללה, מי קונה?

• תוכן חדש...