Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5456 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עברתי ליד התחנה ויש עליה באנר המבשר על הנחה במחיר בנזין בימי ב' ו-ד' בשעות מסויימות. מישהו יודע מה גובה ההנחה?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

תידלקתי שם פעם אחת במהלך המבצע בתידלוק עצמי וקיבלתי הנחה של 30אג'

אישית לא מרגש אותי כי יש לי כרטיס הנחה של סטודנטים שם שמקנה 33אג', ככה שזה לא עשה לי הבדל כלשהו

ולא, לא היה כפל מבצעים :-)

פורסם

תדלוק עצמי + 30 אג' זה די שווה (למי שאיננו סטודנט). אני אנסה למשוך ת'מכל עד יום שני

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

מישהו יכול בבקשה להגיד לי איפה התחנה הזאת נמצאת ?

תודה שבוע טוב.

EX : Chevrolet epica X 2009 2.5L

Toyota avensis 2016 1.8L

suzuki celerio 2017 1L

יש כאלה שחיים את הרגע, אני חי את הסל"ד 8)

פורסם

צומת פת.ירושלים.

ליד שבח -האבא של השווארמה הכי טעימה בארץ! {ששש.פרסומת סמויה-ימות השמן!עלאק פינוק}

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

יש מבצע שווה יותר בתחנת הדלק בניות.

כל יום שלישי, מ-10:00 עד 22:00, חצי שקל הנחה לליטר, ולא רק בתדלוק עצמי, בכל העמדות.

בעבר זה היה רק בתדלוק עצמי ולפני כן רק 30 אג' לליטר בתדלוק עצמי.

פורסם

לירושלמים שבנינו - גשו לאחד הקמפוסים של האונ' העברית בערך שבוע אחרי תחילת הלימודים, יש שם דוכנים של כרטיסי הנחה ב'דלק' שניתנים לרכישה ב20שקל תשלום חד פעמי.

לא מבררים פרטים ולא ממש מעניין אותם מכלום, העיקר למכור.

לגבי התחנה בניות - לא ידעתי. שווה!

פורסם
יש מבצע שווה יותר בתחנת הדלק בניות.

כל יום שלישי, מ-10:00 עד 22:00, חצי שקל הנחה לליטר, ולא רק בתדלוק עצמי, בכל העמדות.

בעבר זה היה רק בתדלוק עצמי ולפני כן רק 30 אג' לליטר בתדלוק עצמי.

הבנתי שהתורים שם מטורפים

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

לגבי תחנת דלק ניות בימי שלישי - אכן יש תורים , אבל מאז הרחיבו את המבצע לכל העמדות , כולל בשירות מלא (6.85 נכון לחודש

זה) התורים די זזים מהר לעומת המצב הקודם.

אבל יש תחנה אחרת בירושלים הזולה מכולם - כל השבוע 24 שעות (למעט שבתות) - נכון להיום המחיר שם ל - 95 אוקטן הינו

6.80.

מדובר בתחנה פרטית "דיזל האומן" בתלפיות ליד הצומת של הכניסה מגשרון בית צפפה. (בתוך מתחם שטיפת המכוניות ).

פורסם

זה לא תחנת דלק טן?

החדשה בצבע כחול כזה ???

אני תמיד מתדלק בניות קבוע מכייון שגם עבדתי ליד זה בתוך הפיצה שמה, אבל עד היום אני בא ימי שלישי לתדלק, והזמנתי את הכרטיס של 40 אגורות פחות בכל תחנות דלק בארץ.

שזה דיי מתשלם ויוצא יותר זול, בערך 6.90 לליטר.

W520 Alpine. Focal Utopia Mid. Focal utopia tweeter. Focal Utopia Woffer. JBL MS-8. Celestra -DA2K.tru- super billet 6 . 33KX Focal.

by: 2 xs-power

• תוכן חדש...