Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5455 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כן. האמת הקשה, אך המפתיעה :shock: - הרכב הוא לא חלק מתיק ההשקעות שלנו... :?

אנשים לא מצליחים להבין את זה!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אז בוא אני יסביר לך

ראשית-ירידת הערך,שוק המשומשים על הפנים, כשתרצה למכור את הרכב אתה תפסיד עליו הרבה כסף

שנית-אמינות זה בולשיט,כמעט כל אוטו בן שנתיים שלוש שהתייחסו אליו יפה אמין ויחזיק עוד שנים רבות.

התחושה של זה שאף אחד לא נהג ברכב לפנייך זה הכול בראש,אם אתה נכנע למחירים המופקעים של היבואנים בבקשה :-D

אני לא אכנע ואמשיך לקנות מכוניות משומשות אחריי שנפלו את ירידת הערך שלהם בכמעט חצי מחיר של חדש עם תחושה של חדש . :-P

כמו שענו לך רכב ב 70K יסבול מירידה הרבה יותר קטנה מרכב משפחתי ב 110K.

ותאמת? לי אישית זה לא מפריע,אני קונה רכב לפחות ל 3 שנים,ואם הפנדה תוכיח את עצמה,גם יותר,לכן אני לא מסתכל מעכשיו לעוד 3-5 שנים. אני רוצה להנות עכשיו,שילמתי הרבה כסף לפחות בשבילי 67 זה הרבה,כדי שאוכל להיכנס כול פעם בחיוך לרכב.

למה התחושה זה בראש? זה המציאות :wink:.

יש כאלה שלא רוצים תחושה של חדש,הם רוצים חדש והם מוכנים לשלם על זה. אין טעם להתווכח כול אחד עושה מה שאידאולגית מתאים לו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אין על ניסן חברה אמינה ויפנית,לדעתי עדיפה על הקליאו

היום: סקודה פאביה 2012 ידני

פעם: סיוויק 1.6 2003,ניסן אלמרה פרפקט 2006

פורסם

הנה דוגמא קלאסית למה שאמרתי מקודם. רוב האנשים לא יבדקו את הקליאו אפילו כי "זה צרפתי ומתקלקל". לעומת זאת הניסן זה "יפני ואמין".

emotion of motion

פורסם

לדעתי שני חברות מאותו קונצרן זה אותה חברה.

ראינו את זה בעבר עם הסקודה והסיאט שישרו קו מבחינת האיכות כאשר הגיעו לקבוצת פולקסוואגן.

רנו-ניסאן היום מבחינת אלקטרוניקה זה אותו דבר, ובכלל עכשיו סיימתי שלוש שנים שקטות מאוד עם סיטרואן כך שאפשר לשים את הסטיגמות מאחור, כל עוד אני בתקופת האחריות אני אשמח לקבל את הנוחות והפינוק של הצרפתיות, נכון מעניין לראות איך הניסאן הקטנה מסתדרת עם ה-1.2 הידני אבל מבחינתי זה היה no-go בגלל העיצוב של המיקרה.

not my cup of tea

:king:

פורסם

השיתוף פעולה בין רנו לניסאן ברמה של מכלולים משותפים, התחיל מ-2002.

עד היום אין שום סקר אמינות(ולא משנה מאומת או לא מאומת, דמגוגי או לא) שישים לך את האלמרה ואת המגאן באותו קן מבחינת אמינות

פורסם

דווקא אפשר לראות באתר הזה (שישך ל-German cars technical control organization) שיש שיפור משמעותי ברמת האמינות של המגאן אם אתה משתמש באתר כדי להשוות את זה לניסאן אלמרה, אפשר לראות שבשנים המאוחרות יותר בסדר גודל כמות התקלות דומה לעומת פער עצום שהיה ביניהם בעבר.

האלמרה עדיין יוצאת אמינה יותר אבל הפערים שהיו בבעבר הצטמצמו מה שמראה שיש התקדמות גדולה מאוד בנושא הזה ברנו.

ובגלל שהטרד הזה הוא לא על מגאן מול אלמרה הרשתי לעצמי לבדוק גם את הקליאו מול המיקרה, התוצאות דומות והשיפור נכר גם פה כאשר הניסאן עדיין יותר אמינה אבל לא בסדר גודל.

:king:

פורסם

הניסן מיקרה הישנה הייתה ממש יפה! והחדשה פשוט מכוערת!!!! חבל שהרסו אותה!

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

• תוכן חדש...