Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תערוכת פרנקפורט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5469 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אחרי שנים של התלבטויות, החלטתי לנסוע השנה לתערוכת פרנקפורט. האם מישהו יודע באילו תאריכים נערכת התערוכה או את כתובת אתר האינטרנט שלה שבו אוכל לברר פרטים?

תודה מראש,

חיים

פורסם

99 אחוז שאני נוסע.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

כמישהו שהיה בתערוכה הקודמת (2009) אני מאד ממליץ, ממש גן עדן בשבילנו (חובבי הרכב).

אגב, באותו טיול נסעתי גם לאוקטוברפסט שמתקיים באותם תאריכים, גם כן מאד מומלץ.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם
כמישהו שהיה בתערוכה הקודמת (2009) אני מאד ממליץ, ממש גן עדן בשבילנו (חובבי הרכב).

מגיע לתערוכה, לרינג ולאוקטוברפאסט. נפגשים? :wink:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

מסכים לחלוטין עם האוקטוברפסט.

נכון אוראל? 8)

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם

מה זה בדיוק "האוקטוברפסט" ?

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
מגיע לתערוכה, לרינג ולאוקטוברפאסט. נפגשים? :wink:

ich bin dabei!

מה זה בדיוק "האוקטוברפסט" ?

פיסטבל בירה ענקי שמתקיים באופן שנתי במינכן בסוף ספטמבר-תחילת אוקטובר.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

עצה לכל מי שמתעתד להגיע למינכן: ביקור במפעל של BMW אמור להיות דבר מרתק. הביקור מתקיים בימים שני-שישי, והסיכויים להיכלל בו שואפים לאפס אם לא נרשמתם באתר שלהם לפחות כמה חודשים מראש.

גם אם לא נרשמתם ובהנחה שלא הגעתם בימים שבת-ראשון, ניתן לבדוק במקום האם יש קבוצה שניתן להצטרף אליה. אם כן - התמזל מזלכם.

תהנו לכם בתערוכה. אני השנה לא אגיע, בתקווה שב-2013 כן נפגש שם.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ את הת'רד, ברשותכם.

האם מישהו מתכנן לטוס אך ורק לצורך ביקור בתערוכה עצמה?

אני מתלבט בנושא בימים האחרונים- אפשר לטוס בסופ"ש (חמישי ערב-לילה) ולחזור לפני תחילתו של שבוע עבודה חדש (שבת ערב-לילה).

מצד שני, מנסיון, עומס המבקרים במהלך הסופ"ש מורגש ועלול להעיק טיפה.

בהתראה כה קצרה כבר לא כל כך פשוט למצוא כרטיסי טיסה זולים ומקומות לינה.

אשמח לתגובות,

שבוע טוב,

יגאל.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

פורסם

שאלה לכול מי שנוסע לתערוכה.

האם רכשתם כרטיסים כבר?

ניסיתי להזמין כרטיסים דרך האתר XENON רשם אבל בזמן ההרשמה האתר מבקש שם חברה (Company והטאב מודגש עם כוכבית כך שחיבים למלא אותו).

האם מישהו השתמש כבר באתר הנ"ל? אם כן כיצד מלאתם את טופס ההרשמה (רק מבחינת הטאב של החברה).

במידה ולא השתמשתם באתר הנ"ל האם יש אתר אחר להזמין ממנו כרטיסים או שאתם פשוט מתכוונים לקנות ביום התערוכה עצמו?

תודה מראש לכול העוזרים :-P

When you're rife with devastation

There's a simple explanation

You're a toymaker's creation

Trapped inside a crystal ball

פורסם

לא ניסיתי להזמין כרטיסים באינטרנט, אבל אני יכול להגיד לך שלפני שנתיים קניית הכרטיסים במקום ארכה כשתי דקות. הרבה קופות מסודרות במעגל, התורים קצרים והקופאיות נחמדות. (אפילו קיבלתי הנחת סטודנט, למרות שתעודת הסטודנט הזמנית שלי נראתה מפוקפקת וכללה את שם האוניברסיטה רק בעברית. 8) )

פורסם

תודה על התשובה גיא :-P

כמה ימים הסתובבת בתערוכה? הבנתי שיום אחד ממש לא מספיק

אם היית יותר מיום אחד אז קנית כול יום כרטיס או שקנית כמה כרטיסים ביום הראשון?

When you're rife with devastation

There's a simple explanation

You're a toymaker's creation

Trapped inside a crystal ball

פורסם

הייתי בתערוכה במשך שלושה ימים. את שני הימים הראשונים ניצלתי במלואם, והם הכרחיים אם אתה רוצה לכסות את כל התערוכה בקצב שמאפשר לך להתעכב בכל אולם, לצלם לא מעט ולהכנס למכוניות. כשתכננתי את הטיול לא ידעתי אם אצטרך יום שלישי בתערוכה והשארתי מרווח בטחון. בתום היום השני החלטתי שארצה לחזור למחרת בבוקר, בעיקר בשביל האטרקציות למיניהן - סימולטורים שונים ונסיעות מבחן (להרשם כמה שעות מראש). באותו הזמן גם חזרתי לאולמות שהיו עמוסים בסוף השבוע. ניתן היה להספיק הכל ביומיים מלאים מבלי לצאת עם תחושת החמצה.

ההמלצה הכי טובה שאני יכול לתת לך היא להגיע לשם באמצע השבוע, כי ההקלה בעומס מורגשת. כך או כך, אין שם דחיפות וצרחות :-D.

אני גם ממליץ על המסעדה Da Cimino, שהפיצה שלה היא "הפיצה הכי טובה שאי פעם אכלתי".

• תוכן חדש...