Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5464 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש שם תגובה אחת מאוד מצחיקה ואני יתרגם מאנגלית

אני נוסע עם הנכד שלי והוא מצביע על הבית של חבר שלו ואומר לי "יש להם 8-9 מכוניות וולקסוואגן" אז אמרתי לו "זה כדי שבטוח אחת תעבוד"

:lol:

פורסם

ללא ספק התקלות בבקרת האקלים בחיפושית מאוד מצערות :)

מזמן לא ראיתי כתבה כ"כ לא מקצועית.

עוד ממליצים לבעלי החיפושית על יונדאי אלנטרה כתחליף :D

הרי אנשים קונים את החיפושית בגלל השיק שלה, לא כי הם מחפשים מקרר קוריאני אמין, לפחות היו ממליצים נניח על יונדאי קופה.

מאיפה גירדת את הכתבה הזו ?

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מ-YAHOO.

גם אותי הרג הקטע עם האלטרנטיבה לחיפושית - אלנטרה :lol:

בכל מקרה, עדיין אני כרגע בתקופת כעס על הואגית שלי שלא מפסיקה להפתיע עם השטויות שלה :evil: אולי אני אקנה אלנטרה במקום :screwy::silly:

פורסם

בשביל להבין שבעלי סקודה הכי מרוצים מהמכוניות שלהם מספיק לרשום פה בפורום את המילה "פאביה" בשורת החיפוש.

על פי שביעות הרצון עושה רושם שבעת התנעת הרכב אתה מקבל מציצה טובה ואביזר נוחות כלשהו מכין לך ג'ויינט טוב של בוקר....

:wink:

(בחייאת בעלי פאביה, קבלו את זה בהומור !!!).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

האקסנט תהיה אמינה עד התאונה הראשונה.

במקומכם הייתי שואל את עצמי את השאלה הבאה: באיזה רכב אתם הייתם מעדיפים להיות ישובים בזמן תאונה חו"ח?

SEAT Ibiza 2001 Stella, Automatic. :cry: נמכרה בצער רב :cry:

Toyota Yaris Hybrid 2014 Active, Automatic. :-Dהבייבי החדשה :-D

אני לא גזען, אני שונא את כולם במידה שווה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

החיפושית לא באה עם מנוע 2 ליטר וגיר אוטומט של גולף שקיימים כבר משנות ה90?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

במקומכם הייתי שואל את עצמי את השאלה הבאה: באיזה רכב אתם הייתם מעדיפים להיות ישובים בזמן תאונה חו"ח?

ברור שבפולקסווגן - כי חיים רק פעם אחת... :brickwall:

התגובה הזו נכתבה כדי להמחיש לך כמה ששטיפת המוח של המפרסמים פועלת.

אתה באמת עדיין מאמין לאגדות האלה?

פורסם

צ'מע, קשה להיפטר מהדעות הקדומות האלו - ואני מודה, גם לי יש את זה. לא משנה כמה כוכבי בטיחות יהיו להיונדאי, אני בחיים לא אשתכנע שזה בטיחותי כמו מרצדס / במוו.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

האלנטרה החדשה מציעה גם עיצוב צעיר ומוחצן, והחיפושית כבר לא פונה למי שמחפש את השיק, בשביל זה יש את הפיאט 500. והמיני כמונן.

אפשר לראות את זה במחירי החיפושיות בשוק המשומשות, פשוט בדיחה עצובה, קבריולט 2008 במחיר של אלנטרה 2008. כן כן.

עוד דבר שקצת הציק לי זה הקרייזלר טאון אנד קאונטרי, אני לא יודע ממתי הכתבה, אבל הרכב עבר חתיכת טיפול מקיף לשנת 2011, ורוב הנקודות החלשות (איכות חומרים והרכבה) טופלו, ממש מרשים איך במתיחת פנים קטנה ניתן דגש כ"כ גדול על איכות.

ואיפה אני מעדיף לשבת בזמן תאונה? על הספה בבית.

haters will hate

פורסם

ואיפה אני מעדיף לשבת בזמן תאונה? על הספה בבית.

בנצי, אתה צנוע.

ממך ציפיתי ליותר, חשבתי שתרצה לשבת על הספה עם מישהי (גרמניה בד"כ) שאספת ממועדון הסלסה הסמוך... :wink:

פורסם

החיפושית בארה"ב , בניגוד לכאן, נמכרת עם מנועים הרבה יותר מעניינים. לדוגמא : 1.8T

בקשר לבטיחות, לדעתי קשה כיום לדעת אם רכב כלשהו הוא באמת בטיחותי או תוכנן כך שיקבל ציון מקסימלי במבחן ריסוק.

בדיוק חבר מהעבודה עם פולו 2003 שרד תאונה בו נכנס בו סמיטריילר במהירות גבוהה בזמן שהשתלב לכביש מהיר.

הרכב טוטאל לוס, הבחור יצא ללא שריטה.

מעניין מה היה קורה ביונדאי אקסנט מודל 2003.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...