Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7514 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשביל נסיעות ליליות ארוכות במקומות חשוכים כמו נניח כביש הבקעה, כדי לראות טוב יותר בחושך.

בזמנו הייתי מנסה זאת בכביש הבקעה כשהייתי נוסע שם הרבה בלילה, אבל מהר מאד התגעגתי למד-המהירות. אבל כיום אני משער שהייתי עושה זאת, ויודע את המהירות לפי ההילוך, +הסל"ד לפי שמיעה. מדי פעם בודק דלק/חום.

פורסם

ניתן להחליף את הנורות בחלשות יותר או לפרק את הלוח שעונים ולהדביק נייר שחור מאחור.

פורסם
שמעתי שיש אופציה כזאת מחלק מכלי הרכב ורציתי לשאול בשביל מה זה טוב?

זה מאוד סובייטיבי

כמו שיש כאלה שאפילו פאנל של פיוניר, על שלל הדולפינים ושלטי החוצות שעליו לא מפריעים להם - כך גם תאורת לוח השעונים לא תעיק

ויש כאלה -כמוני למשל, שאוהבים לראות את הכביש ולא להיות מסונוורים על ידי תאורה בתוך הרכב.

לטעמי זו המצאה גאונית [ומי שלא נהג בסיביק החדשה בלילה בלי להחשיך את הלוח לא ראה תצוגה מעוורת מימיו]

רון.

נ.ב. - הסיביק החדשה - זו המשווקת כרגע, לא החללית שרק הוצגה.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

בדרכ תאורת המחוונים אינה מסוונרות - יש מכוניות שבשביל עלון המכירות עשו תאורה חזקה מידי ולכן עשו כיבוי/עמעום.

באימפרזה השעון וחיווי מצב ההילוכים מתעמעם אוטומטית עם הדלקת האורות וניתן לביטול ע"י כפתור, שאר לוח המחוונים לא מתעמעם כי אינו מסנוור. בנוגע לפיוניר דולפינים (ערסים קוראים לזה ככה :-D ) אכן המערכות מסנוורות מאד אבל יש להם חוט שמתחבר לפיקוד אורות וברגע שהוא מרגיש 12V עם הבודי הוא מעמעם אוטומטית את תאורת המערכת - במערכת שלי ניתן לבטל את העימעום. לפחות ברכב שלי מה שבאמת היה מסנוור אם לא היה את העימעום הם שני דברים:

נורית חיווי מצב ידית ההילוכים (נמצא באמצע לוח המחוונים)

המערכת - כמובן שהותקנה עם חוט העמעום שלא כמו החאפרים בישראל מחברים מתח רמקולים וזהו, לא אכפת להם מדיבורית, אורות, היה רדיו?

השעון גם מתעמעם אבל לא מסנוור.

בקיצור, יש מכוניות שזה הכרחי ויש מכוניות שלא - יש גם נהגים רגישים לאובר אור בלילה בתוך ברכב (כמותי)

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם

לטעמי זו המצאה גאונית [ומי שלא נהג בסיביק החדשה בלילה בלי להחשיך את הלוח לא ראה תצוגה מעוורת מימיו].

נורות H4 במקום לדים :wink:

משהו מחריד.

באקורד התקינו ערכת קסנון בתצוגה..

GOT סחוג?

פורסם

אפשרות להחשכת תאורת לוח המחוונים קיימת כבר שנים רבות במכוניות סאאב.

במצב ההחשכה רק תאורת מד המהירות פועלת,ואם מיתעוררת בעייה כלשהיא(חום יתר,מחסור בדלק)נידלקת כל התאורה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
זה מאוד סובייטיבי

כמו שיש כאלה שאפילו פאנל של פיוניר, על שלל הדולפינים ושלטי החוצות שעליו לא מפריעים להם - כך גם תאורת לוח השעונים לא תעיק

ויש כאלה -כמוני למשל, שאוהבים לראות את הכביש ולא להיות מסונוורים על ידי תאורה בתוך הרכב.

לטעמי זו המצאה גאונית [ומי שלא נהג בסיביק החדשה בלילה בלי להחשיך את הלוח לא ראה תצוגה מעוורת מימיו]

רון.

נ.ב. - הסיביק החדשה - זו המשווקת כרגע, לא החללית שרק הוצגה.

זו באמת המצאה גאונית, ואני השתמשתי בזה שבוע שעבר שחזרתי מאילת (יצאתי לדרך ב-21:00), ולגבי תאורת הפאנל,שמתי את הדיסק שרציתי ופשוט הפלתי את הפאנל (דולפינים,מכוניות מירוץ וכו'), כך נהייה חושך ברכב.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...