Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחליפה למאזדה 3 2008 תקציב 80K

פוסטים מומלצים

פורסם
בתאריך 21.11.2025 בשעה 17:30, Moshe c כתב:

מאזדה 2, לכמות הנוסעים שלך היא תספיק בגודל ותהיה חסכונית יותר בדלק מהמאזדה 3, או כפי שהציע החבר מעליי, קיה סטוניק עדיפה גרסת 1.4 ליטר. 

לא להתקרב לזוועה המוטורית הזו!!!

יש לי כבר 4 חודשים מאזדה 2 כרכב גישור.

הרכב לא נוח, בסיס מושב ההנהג קציר וכל נסיעה היא סיוט!

בנוסף, המולטמדיה עם הגויסטיק מאוד לא נוחה לשימוש ודורשת המון הסטת מבט מהכביש!

בדוק יונדאי אלנטרה דור קודם.

לא היברידית.

מנוע 1.6 אטמוספרי ותיבת 6 הילוכים פשוטים במובן הטוב של הנילה...

פורסם
לפני 40 דקות, mottis כתב:

לא להתקרב לזוועה המוטורית הזו!!!

יש לי כבר 4 חודשים מאזדה 2 כרכב גישור.

הרכב לא נוח, בסיס מושב ההנהג קציר וכל נסיעה היא סיוט!

בנוסף, המולטמדיה עם הגויסטיק מאוד לא נוחה לשימוש ודורשת המון הסטת מבט מהכביש!

בדוק יונדאי אלנטרה דור קודם.

לא היברידית.

מנוע 1.6 אטמוספרי ותיבת 6 הילוכים פשוטים במובן הטוב של הנילה...

מאזדה 2 הוא רכב מאוד נוח להרבה מאוד אנשים. 

כמובן שיש אנשים שהרכב לא נוח עבורם. אלו כנראה אנשים בגובה של כ - 1.80 מ' ומעלה וכנראה במשקל של כ - 80 ק"ג ומעלה ו/או אנשים שרגילים לרכבים נוחים יותר. 

שווה לציין את הגובה והמשקל שלך ואיזה רכב המאזדה 2 החליפה.

יכול מאוד להיות שהגובה והמשקל שלך גדולים משל אשתו של פותײש שגם רגילה למושבים מיושנים יותר של מאזדה שלדעתי האישית גם היו פחות נוחים, ואולי לה, מאזדה 2 דווקא תרגיש שיפור שיפור לעומת ה - 3.

פורסם

ניסן סנטרה כעין זה https://www.yad2.co.il/vehicles/item/ij3n496f?opened-from=feed&component-type=main_feed&spot=standard&location=6&pagination=1

הסנטרה אחלה רכב אומנם גיר רציף אבל דומה לפלאנטרי בפעולתו, תגובת מצערת מידית מרווח, אבל צורת הישיבה יחסית נמוכה [אני אוהב את זה]

פורד פוקוס ידני על גפ"ם

פורסם (נערך)
לפני 50 דקות, Moshe c כתב:

מאזדה 2 הוא רכב מאוד נוח להרבה מאוד אנשים. 

כמובן שיש אנשים שהרכב לא נוח עבורם. אלו כנראה אנשים בגובה של כ - 1.80 מ' ומעלה וכנראה במשקל של כ - 80 ק"ג ומעלה ו/או אנשים שרגילים לרכבים נוחים יותר. 

שווה לציין את הגובה והמשקל שלך ואיזה רכב המאזדה 2 החליפה.

יכול מאוד להיות שהגובה והמשקל שלך גדולים משל אשתו של פותײש שגם רגילה למושבים מיושנים יותר של מאזדה שלדעתי האישית גם היו פחות נוחים, ואולי לה, מאזדה 2 דווקא תרגיש שיפור שיפור לעומת ה - 3.

הרכב הפרטי שלי הוא יונדאי i20 2015 דור שני... רכב הרבה יותר נוח...

ותפעול המולטימדיה באמצעות גויסטיק ללא מסך מגע זוועתית.

תוסיף לזה מחסור במערכות בטיחות מקוריות ואלה שמקוריות אינן אקטיביות.

גימור נמוך בתא הנוסעים: פאנלים מתפרקים, תפעול אוטומטי רק לחלון הנהג ותאורה רק למצג חלון הנהג... הקיצור רכב תאילנדי עם סמל מאזדה

עריכה אחרונה על ידי mottis
.
פורסם (נערך)
לפני 18 דקות, mottis כתב:

גימור נמוך בתא הנוסעים: פאנלים מתפרקים, תפעול אוטומטי רק לחלון הנהג ותאורה רק למצג חלון הנהג... הקיצור רכב תאילנדי עם סמל מאזדה

דעתי (דעתי) שמזדה 2 רכב נפלא. יש לי.
מערכת המולטימדיה אולי פחות מודרנית, אך אמינה ומוצלחת. ניתן להוסיף אנדרואיד אוטו בעלות סבירה - נדמה לי שמשנת 2020 זה כלול.
בטיחות - נכון מאוד. אין מערכות מודרניות וזה חיסרון. נוחות נסיעה - זה לא רנו - לטוב ולרע.
הרכב אמין, זריז ובנוי באיכות טובה. כיפי לנהיגה. חסכוני בדלק. מנוע אטמוספרי וגיר פלנטרי. הוצאות התחזוקה נמוכות מאוד. הביטוח אולי יקר כי מבוקש.
שמירת ערך טובה. יד שניה על אקזמפלרים שמורים מבקשים מעל המחירון. וקשה להשיג.

עריכה אחרונה על ידי BassDriver
פורסם
לפני 40 דקות, mottis כתב:

לא כתבת מה המידות שלך, אתה כמובן לא חייב אבל זה מאוד רלוונטי לנוחות המושב למשתמש הספציפי. 

יש כאלו שדווקא מסך מגע פחות נוח. 

יש כאלו שמערכות הבטיחות האקטיביות מהוות מטרד. 

רמת הגימור דווקא דיי טובה לשנתון בתקציב של פותש. 

מה שאני מנסה לומר, שהחוויה שלך מהרכב היא בטוח נכונה עבורך, אבל כלל לא בטוח שהיא נכונה עבור כולם, יעידו על כך כמות הרכבים שנמכרו ומספר השנים בהם הדגם נמכר, כמו גם רמת הביקוש.

לכן, לחוות דעה אישית זו מטרת הפורום, אבל תיקח בחשבון שמדובר בחוויה אישית ולכן הפסילה הגורפת לא רלוונטית כי זה סובייקטיבי ולא אובייקטיבי. 

פורסם
לפני 3 שעות, BassDriver כתב:

דעתי (דעתי) שמזדה 2 רכב נפלא. יש לי.
מערכת המולטימדיה אולי פחות מודרנית, אך אמינה ומוצלחת. ניתן להוסיף אנדרואיד אוטו בעלות סבירה - נדמה לי שמשנת 2020 זה כלול.
בטיחות - נכון מאוד. אין מערכות מודרניות וזה חיסרון. נוחות נסיעה - זה לא רנו - לטוב ולרע.
הרכב אמין, זריז ובנוי באיכות טובה. כיפי לנהיגה. חסכוני בדלק. מנוע אטמוספרי וגיר פלנטרי. הוצאות התחזוקה נמוכות מאוד. הביטוח אולי יקר כי מבוקש.
שמירת ערך טובה. יד שניה על אקזמפלרים שמורים מבקשים מעל המחירון. וקשה להשיג.

מאזדה 2 עירוני נוח באמת, אך פחות מתאים להעמיס את הילדה במושב מאחורה וגם אני מטר 80 ו82 קילו... נראה לי הסטוניק הזה יהיה לנו בול.

לפני 4 שעות, פשטות כתב:

ניסן סנטרה כעין זה https://www.yad2.co.il/vehicles/item/ij3n496f?opened-from=feed&component-type=main_feed&spot=standard&location=6&pagination=1

הסנטרה אחלה רכב אומנם גיר רציף אבל דומה לפלאנטרי בפעולתו, תגובת מצערת מידית מרווח, אבל צורת הישיבה יחסית נמוכה [אני אוהב את זה]

הייתה האופציה הראשונה שחשבתי עליה אבל ירד מהפרק. גיר בעייתי, מנוע גדול. לא מחפש הרפתקאות

תודה לכל המגיבים והממליצים. אשתי חושבת גם על סוזוקי s cross. אמרתי לה שאבדוק איתכם עליה. מה דעתכם? היא בתקציב, בגודל הנכון. מה לגבי האמינות, הביצועים?

פורסם

לדעתי בסוזוקי רעיון מצויין - היא קצת יותר ארוכה (4.30 מ׳), תא מטען שימושי. יש לה אחות קטנה - הויטארה - שעשויה להתאים לכם. לכו לראות ולהחליט.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

דרך אגב, אני היחיד שלא מבין מה כל ההייפ על המאזדה 2?

רכב בינוני לחלוטין, לא מאוד חזק, לא הכי חסכוני, מולטימדיה מיושנת, מערכות בטיחות שנופלות מהמתחרות, לא מאוד נוח.

היתרונות היחידים שלו שהוא אמין וסחיר.

• רעיון טוב! 1

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אם אשתך מעוניינת בקצת יותר נוכחות על הכביש, לעומת הסטוניק, הסוזוקי גם תהיה בחירה טובה. 

בשנתון של התקציב, האמינות טובה אבל כמובן אל תצפה לביצועים.

תהיה מספיק זריזה לשימושים משפחתיים, לא מעבר. 

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם
בתאריך 23.11.2025 בשעה 08:20, dorsht כתב:

דרך אגב, אני היחיד שלא מבין מה כל ההייפ על המאזדה 2?

רכב בינוני לחלוטין, לא מאוד חזק, לא הכי חסכוני, מולטימדיה מיושנת, מערכות בטיחות שנופלות מהמתחרות, לא מאוד נוח.

היתרונות היחידים שלו שהוא אמין וסחיר.

אמינות נטו 

ה2 לא שונתה כמעט מ2015 אולי דברים ממש מינורים 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...