Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחליפה למאזדה 3 2008 תקציב 80K

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש להחליף את המאזדה 3 2008 של אשתי. סוס עבודה שעשה את שלו, שירת אותנו מאוד אך הגיע הזמן לקנות רכב בהתאם ליכולת הכלכלית שלנו. יש לנו 80k, אנחנו מחפשים 4 שנים על הכביש, רכב מומלץ, אמין, חסכוני, מרווח. יש חיה כזאת? היא נוסעת בערך 12 אלף קילומטר בשנה נסיעות עירוניות. הלכנו לאיבוד בחיפושים..

פורסם

לא ציינת גודל דרוש. כמה נוסעים. מושבי בטיחות?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 23 דקות, sperial כתב:

לא ציינת גודל דרוש. כמה נוסעים. מושבי בטיחות?

הי,גודל- משפחתי קומפקטי על הצד הגדול או משפחתי. נוסעים- שניים וילדה. מושב בטיחות צריך.

פורסם

קורולה סטיישן היברידית.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אני הייתי מתרכז בלחפש מאזדה 3 אחרת, בהתאם לתקציבכם.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לשימוש עירוני הייתי דווקא מחפש סופרמיני או SUV-B, יותר נוח בתנועה וחניה צפופות, ועם ילד אחד לא יחסר מקום. אפילו עם שני ילדים אם לא בוחרים בדגמים הקטנים ביותר.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני כשעה, dorsht כתב:

קורולה סטיישן היברידית.

סטיישן יהיה לי ענק, אין לי צורך בזה. והיברדיות יש רק סחוטות בתקציב שלי. קורולה רגילה אחלה מכונית חבל שהיא מעט מעל התקציב שלי. 80k זה הטופ של מה שאני יכול לשלם.

לפני כשעה, zvit כתב:

אני הייתי מתרכז בלחפש מאזדה 3 אחרת, בהתאם לתקציבכם.

בתקציב שלי, אני יוכל לקנות 6 שנים על הכביש

לפני כשעה, sperial כתב:

לשימוש עירוני הייתי דווקא מחפש סופרמיני או SUV-B, יותר נוח בתנועה וחניה צפופות, ועם ילד אחד לא יחסר מקום. אפילו עם שני ילדים אם לא בוחרים בדגמים הקטנים ביותר.

על איזה suv אתה ממליץ? חשוב לי שתהיה מרווחת לפחות כמו המזדה 3.

עריכה אחרונה על ידי כוחסווס
פורסם

אני הייתי בודק גם על קיה סטוניק, ואם אתה חושש מהחלפות יקרות של מצמדים בגיר יש גרסה זולה יותר לאחזקה עם מנוע 1.4 אטמוספרי וגיר פלנטרי 6 הילוכים.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 3 שעות, כוחסווס כתב:

סטיישן יהיה לי ענק, אין לי צורך בזה. והיברדיות יש רק סחוטות בתקציב שלי. קורולה רגילה אחלה מכונית חבל שהיא מעט מעל התקציב שלי. 80k זה הטופ של מה שאני יכול לשלם.

תבדוק לגביי גרסת ההצ'באק.

או שתרד שנתון לטובת אוריס, למרות שהיא מיושנת יותר מהקורולה ומחסירה חלק ממערכות הבטיחות והאבזור.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

עם מושב בטיחות חפש גרסה גבוהה, בסגנון של הסטוניק 1.4 או ארונה או קאמיק (לגבי שתי האחרונות יש ויכוח לגבי התאמה לעיר בגלל תיבת ההילוכים הרובוטית)

פורסם
לפני 22 שעות, sperial כתב:

עם מושב בטיחות חפש גרסה גבוהה, בסגנון של הסטוניק 1.4 או ארונה או קאמיק (לגבי שתי האחרונות יש ויכוח לגבי התאמה לעיר בגלל תיבת ההילוכים הרובוטית)

סטוניק נשמע אחלה. האישה אומרת שלא כל כך חתיך. בסדר, על משהו היא תצטרך להתפשר. זה אחלה אוטו ובתקציב, תודה רבה. שווה לחפש בחברות או בשוק הפרטי ישר?

פורסם (נערך)
לפני 6 דקות, כוחסווס כתב:

סטוניק נשמע אחלה. האישה אומרת שלא כל כך חתיך. בסדר, על משהו היא תצטרך להתפשר. זה אחלה אוטו ובתקציב, תודה רבה. שווה לחפש בחברות או בשוק הפרטי ישר?

תנסה שוק פרטי קודם

מכיר מישהו שהיה לו ליסינג סטוניק מהעבודה, עשה 80 ק"מ ביום עבודה הלוך חזור, 3 שנים. היה מרוצה ואפילו התגאה בכך שהיו לו צמיגים סיניים והכל היה טוב בלי בעיה אחת אפילו לפי מה שאני זוכר.

עריכה אחרונה על ידי גולדן191

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...