Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי, נשוי + 2 קטנים( 4 ו - 1)יש לנו שתי מכוניות בבית: 

הונדה סיוויק 2014 סדאן דגם אקזקיוטיב עם הגג נפתח אצלי כבר 6 שנים, מלווה אותה משהייתה על 120kkm

יונדאי I30cw 2013 בבעלותי כמעט שנה עוד מעט. 

ההונדה 2014 עם 227kkm נוסעת בערך 15 בשנה, אני מטפל בה טיפולים בסיסיים בעצמי( החלפות שמן, פילטרים, רפידות בלמים וכו)

כנל היונדאי נוסעת גם כן 15 בשנה. 

לאחרונה החברות של אשתי התחילו עם השופוני.

אקספנג, טסלות, קודיאקים ושאר מרעין בישין והתחילו לערער את אשתי לגבי האוטו היפה שלה. 

תחילה היא התעלמה אבל קצב החבגות שהתחילו לתהות על קנקנה של ההונדה הצליח לערער אותה גם כן והנושא מתחיל לדגדג לה כך שהיא מעירה באופן שבועי. 

לצערי או לשמחתי תמיד הסתפקתי במועט אבל גם אני בתור ילד בשנות ה 2000 קצת התביישתי בדהיו סופרייסר שאבא לקח אותי איתה לבית ספר. 

אני דוגל בגישה של אני מעדיף את הכסף של ירידת ערך/ביטוחים של הרכבים היקרים לבזבז על טיולים בחו"ל או מותרות אחרות. 

אך מצד שני אני יכול להבין למה הונדה סיוויק 2014 כבר לא מספקת אותה. 

אנחנו משלמים ביטוחי צד ג' בלבד, ההונדה בעיקר משמש גם כרכב העיקרי לנסיעות עם הילדים. 

ההונדה צורכת בממוצע 1 ל - 10 נסיעות עירוניות בעיקר. 

היונדאי 1 ל - 12.5 בעיקר נסיעות בינעירוניות. 

לכן, אנא מכם, צריך את עצתכם. 

רכב אמין וטוב שיחליף את ההונדה, יתן לאשתי את תחושת החדש אבל לא באמת חדש. רכב עד 70 אלף שקל( האם ריאלי )

רכב שיכניס לתוכו 3 כיסאות בטיחות יהיה ממש וואו אם קיים דבר כזה, כי אני אחד כזה שמחזיק רכב לטווח ארוך. 

יש לנו גישה להטענה של רכב חשמלי אבל באמת לא יודע אם רכב חשמלי מתאים לנו ואם הוא בכלל התקציב שלנו. 

הן מבחינת ירידת הערך החזקה והן מבחינת החיסכון בדלק, שהוא לא השיקול העיקרי שלי. 

מעניין אותי בטיחות כרכב שיסיע 2 ילדים( כמובן עד רמת האפשר במגבלות התקציב) ואמינות בעיקר! 

האמת שחשוב לי רכב עם פתיחת רכב ללא מפתח כמו בהונדה, הנעה בכפתור זה גם בנפיט יפה, קרוז קונטרול ואולי כמה פיצ'רי בטיחות שקיימים כמו סטיות מנתיב ואם יש עוד דברים כמו בקרת שיוט אדפטיבית אני לא אתלונן וזהו - אין לי יותר מדי דרישות מרכב. 

תודה רבה לכם וסליחה על החפירה הארוכה! 

עריכה אחרונה על ידי abagada
פורסם

מציע לעלות לתקציב של כ 100K , ונראה שהטויוטה קורולה תפורה עליך בדיוק.

לחלופין סוזוקי ויטארה \ אס קרוס גם הם יתנו שלוות נפש במוסך, ביטוחים זולים וטיפולים במחיר סביר.

פורסם
לפני 1 דקה, 3n כתב:

מציע לעלות לתקציב של כ 100K , ונראה שהטויוטה קורולה תפורה עליך בדיוק.

לחלופין סוזוקי ויטארה \ אס קרוס גם הם יתנו שלוות נפש במוסך, ביטוחים זולים וטיפולים במחיר סביר.

ממה שזכור לי, הביטוחים על הטיוטות ממש יקרים, לא יודע לגבי הויטארה וה s cross)

ועליה ל - 100k זאת כבר עליה די מפחידה לעומת 70k חחח, אני יכול להתגרד עוד ולהביא, השאלה אם אתה חושב שבאיזור ה-70-80 גג אין משהו שיספק אותה( ואותי כמובן )

לפני 3 דקות, IsraCar כתב:

אולי חידוש צבע ופחחות, טיפוח הרכב למצב חדש ונוצץ ישפר את מצב הרוח?

האמת שאני לא יודע, מבחינתה זה היה להחליף את הרכב. בטוח שזה יהיה יותר משתלם מלקנות רכב חדש, השאלה אם זה יספק אותה, תודה רבה על הרעיון

פורסם
לפני 16 דקות, abagada כתב:

רכב אמין וטוב שיחליף את ההונדה, יתן לאשתי את תחושת החדש אבל לא באמת חדש. רכב עד 70 אלף שקל

אולי כיוון של ספורטאג' או טוסון 2.0?

בתקציב שלך תוכל למצוא שנת 2019 +-, ויכול לענות על הדרישות שלך מבחינת אבזור, בטיחות ואפקט שופוני מסוים...

דוגמה אקראית: https://www.yad2.co.il/vehicles/item/7ad9xvkb

• מעניין 1
פורסם

ניתן כמובן למצוא רכבים גם במחיר של 70-80 , תחליט איזה סוג רכב מתאים לצרכים שלכם ותתחיל את החיפושים.

פורסם
לפני 2 דקות, teyal כתב:

שתחליף חברות.

זה לא כ"כ פשוט.  תלוי מאוד באיזור המגורים וברקע סוציו-אקונומי.

וכשהילדים גדלים ומתחילים עם המירוץ למותגים, זה כבר נהייה עוד יותר בעייתי.

חוויתי את זה כשעברתי מתל אביב לרמת השרון ואח"כ להרצליה.

אם בת"א זה "לגיטימי' ואפילו cool להביא את הילד לבית הספר על אופניים,

בפריפריות הצפונבוניות יסתכלו עליך ברחמים כמו על הומלס...

• אהבתי 8
פורסם (נערך)
לפני 15 דקות, 3n כתב:

ניתן כמובן למצוא רכבים גם במחיר של 70-80 , תחליט איזה סוג רכב מתאים לצרכים שלכם ותתחיל את החיפושים.

מהניסיון שלי בפורום הזה, האנשים היקרים פה מכוונים יפה. 

אני יכול לפלטר ביד 2 רכבים לפי תקציב בלבד אבל אז אני מקבל מלא רכבים שעדיף לא להסתכל עליהם. 

בעזרת האנשים פה, קניתי את ההונדה דרך אגב. נמנעתי מרכישת רכב שלא היה מתאים לי, קנינו לאבא שלי ז"ל את ה טויוטה קורולה שלו שעד היום נוסעת ואת ה i30cw לא מזמן גם בעזרת האנשים פה, התייעצתי ואיכשהו הגעתי לרכב הזה. 

אז סוס טוב לא מנצח וזה האנשים פה, לפחות את ההתחלה, לגבש איזה 2-3 רכבים ולהמשיך משם את החיפושים. 

תודה רבה! 

עריכה אחרונה על ידי abagada
  • אהבתי 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

מה עם מיצובישי אאוטלנדר?

פוזה של ג'יפ? יש

כרום מנצנץ? יש

מרווח פנים? יש

אפשר למצוא בתקציב הזה 2018-2017.

לדעתי האפקט של הגובה משחק תפקיד משמעותי אצל מי שלא ממש מתעניין ברכב. היא תרגיש שיפור משמעותי.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אתה מדבר על תקציב לבור כלכלי שיעלה לך הרבה יותר משבעים, תבדוק קודם כמה עולה ביטוח לרכב שאתה מתעניין בו (הרבה דגמים יורידו אותך מהר מהמחשבה עליהם) ויותר מכך, בדוק עם האישה האם דגם מסויים הוא הכיוון.

חבר מחזיק ברכב יד ראשונה משנת 2012 בעלות אחזקה ששואפת לאפס, בכל פעם שהאישה מקטרת ומעלה את הרעיון המטופש מבחינתו, לשים עוד מאה אלף על רכב אחר, הוא מפקיד סכום נאה בחסכונות של הילדים.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 3
פורסם

תיקח בחשבון שהרכב הבא יהיה רק הבסיס לרכב שלאחר מכן וכן הלאה. כלומר, אין לזה סוף. 

אבל, אם אין לך כוונה להחליף את האישה, אין מנוס מלהחליף רכב. 

מציע, לפי סדר ייצוגיות (לדעתי) שתבדוק קיה סטוניק מנוע 1.4, פוקוס active x, ומאזדה cx30, חשמלית שמתאימה למי שלא נוהג לבצע נסיעות ארוכות ויש לו רכב נוסף בבית למקרה הצורך. 

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
פורסם

רכב יוקרה, במיוחד אם הוא מתיישן כמו שתוכל לקנות בתקציב שלך - זה אומר הוצאות וחלקים מתבלים יקרים מאוד

רוב הנשים לא מבינות ברכבים, מה שמושך אותם זה הגובה ומצב חיצוני - בגלל שמבחינתי זוגיות טובה ואישה מאושרת זה חלק מהאיכות חיים שלי

הייתי מחליף את הרכב הישן והטוב ברכב גבוה, ספורטאז' או טוסון מנוע 2.0 להבנתי יענו לך על המשבצת 

• אהבתי 6
  • רעיון טוב! 2

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...