Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

ללקסוס יש דגמים עם נוכחות יפה ובמחירים לא רעים אם הולכים על מודל ישן יותר 

את התחזוקה אפשר להקטין ע"י הזמנת חלקים מחו"ל וטיפול לבד

• מעניין 1
פורסם

עיין מהשירשור לפני כמה ימים 

תוסיף מדבקות טייפ אר +כמה כרום במראות, ויש לך רכב ספורט נחשק [כמאט הונדה S2000 😜]

😜😜🥰

• מצחיק 3

פורד פוקוס ידני על גפ"ם

פורסם

"We buy things we don't need with money we don't have to impress people we don't like"

ממש הסיבה הכי הזויה ששמעתי להחליף רכב.

רכב שלא עונה על הצרכים, קטן מידי, גדול מידי - תחליף.

להחליף רכב טוב בגלל מה שאנשים חושבים עליך? חבל.

אגב אצל אשתי זה הפוך. אני מחליף את הרכב שלה פעם ב8 שנים בערך, למשומש חדש יותר - ואז היא מתביישת להיראות עם רכב שנראה "טוב" מידי ויקר ממה שהוא באמת. הרבה אנשים בסביבתינו עם רכבים ישנים ומוזנחים.

• אהבתי 8
  • רעיון טוב! 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפני 4 שעות, orankohn כתב:

בוא נחשוב מחוץ לקופסא...
הרי הסיבה העיקרית לשדרוג הינה שהרעייה מתביישת ברכב ה"פשוט" הנוכחי למול חברותיה. 
אם כך - במקום לחפש רכב שיהיה שיפור מה אך עדיין יזדנב מול החברות הסנוביות עם מודלים אחרונים - הבה נתחכמה להן...
מציע לרכוש רכב אמנם משומש אך במותג נחשק ומוערך שנראה כמעט חדש. הוא יאפיל בתדמית על השאר. אנו מנצלים ככה את ירידת הערך החזקה של מותגי איכות מפוארים יחסית .
נשים ברובן  לא ממש מבינות יותר מדי  בכלי רכב - ואם הרעייה מנופפת ב"לקסוס/יגואר /אאודי/ וולבו" ה"חדשה" שנראית נהדר בטוח שאף אחת לא תחשוב שזה רכב בן 7-8  כי הניראות שלו בהחלט מטעה. 
נכון שזה קצת מרתיע - אחזקה יקרה לכאורה אולם ציינת שפעולות בסיסיות אתה עושה בעצמך.

לכל המותגים הללו  והדוגמאות שצירפתי  בהחלט יש:
בטיחות מצויינת, מרווח טוב, אבזור עשיר, נוחות גבוהה ואמינות בסדר גמור. (והעיקר תדמית יוקרתית בהחלט....)
כערך מוסף - שניכם כנראה תהנו מרכבים כאלו הרבה  יותר. 

וואו מדהים האמת החשיבה מחוץ לקופסה חח גם אם כרגע נראה לי לא כל כך ריאלי בשבילי לקנות מכוניות יוקרה כאלה כביכול זה לא אנחנו. 

תודה על הרעיון היצירתי:)

פורסם

עוד מבט שיכול לעזור לך או לאשתך - במקום להסתכל על המכרים עם המכוניות החדשות כבעלי נכסים, תסתכל על אלה מהם שלקחו הלוואה או מימון לקניית הרכב (ואלה הרוב) כחייבים בלשכת ההוצאה לפועל. לא שכולם חלילה יגיעו לשם, הרוב לא. אבל אם לא ישלמו במועד אז כן.

אתם פטורים מהחוב הזה. אז למי יותר כיף בחיים?

• אהבתי 4
  • רעיון טוב! 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם (נערך)

לamosbmw תראה אתה אם רכבי אספנות, באמת זה הצאה שרציתי להציעה רכב אספנות או כמאט אספנות שרק משתבח אם הזמן [מבחינת איזה רכב פשוט יש לך]

לפות"ש למה אתה קניתה בזמנו סיויק בת 5?כי רציתה להראות עדכני אז פעם ב5 שנים להחליף רכב זה די הגיוני [חלק מהמחיה]

ובאמת אפשר לקנות רכב יותר נראה טוב כמו אקורד קאמרי מאקסימה [מקסימה אם גפ"מ לא כזה החזקה יקרה וזה יראה טוב על הכביש גם עוד 10 שנים ומחירו כ60000 ש"ח] וכיוצ"ב וזה ירגיש לה כבר רכב רכב... הנה ניסן מקסימה ב45000 ש"ח https://www.yad2.co.il/vehicles/item/p7kdx4wp?opened-from=feed&component-type=main_feed&spot=standard&location=5&pagination=1

עריכה אחרונה על ידי פשטות

פורד פוקוס ידני על גפ"ם

פורסם

בעיקרון יש לי חבר שמוכר סרס 3  2022 במצב  מעולה אבל 

טיפול רגשי לחיזוק האישיות והביטחון עצמי  יעזור מאוד זה השקעה לטווח רחוק יעזור לך / לה  יחסוך לך גם בדברים אחרים. 

ברכב כמו שהבנת מהתגובות זה רק יחמיר עם הזמן ותקבל שקט  לזמן קצר 

ושתחפש חברות שאוהבות דג חי שלא תמיד זורם עם הזרם 

• אהבתי 1
פורסם

הונדה סיוויק זה אוטו מותג בן לאומי אופנתי וניראה מצויין מה שכן אולי הוא ניזוק עם הזמן וניראה גרוטאה אם זה הבעיה הייתי עושה לו צבע-יש בסביבתי זוג חרדים שנוסעים על כזה שניראה כמו בתמונה ומפסוטים מהמבטים המחמיאים-לא הייתי מחליף רכב כשיש לי רכב טוב ביד

IMG_8055.png

אם החברות רווקות הוללות אז השופוני זה להרשים בנים אז בכלל

• אהבתי 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...