Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתאריך 12.11.2025 בשעה 17:17, abagada כתב:

לכן, אנא מכם, צריך את עצתכם. 

רכב אמין וטוב שיחליף את ההונדה, יתן לאשתי את תחושת החדש אבל לא באמת חדש. רכב עד 70 אלף שקל( האם ריאלי )

אני מבין אותה לגמרי, זה לא כיף להיות חריג, בשום מעגל.

בשביל שתקנו רכב שנראה חדיש ומודרני התקציב לא ריאלי לצערי.

הכיוון צריך להיות טוסון צורה חדשה וג'יפונים בסגנון, בני 3-5, צורות אחרונות.

במחירים האלה, קצת מעל 100 אלף, כבר אפשר לקנות טסלה מודל 3, תלוי מה היא תעדיף.

תראה לה פיזית רכבים ברחוב, תשאל אותה אם לדעתה יש להם את האפקט שהיא מחפשת.

יש לי חבר אחד שלא מבין כלום ברכבים, מבחינתי הוא מייצג את עמך ישראל. כל פעם שאנחנו נוסעים ברכב ואני מנסה להתקיל אותו כדי לראות אם הוא יודע להעריך כמה אוטו מסוים ישן וכמה שווה, תמיד רכבים שהם הצורה החדשה הוא יודע להעריך שהם מודרניים ושווים, אפס טעויות. בשאר הוא אומר הכל הפוך.

• מעניין 1

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

ניסן מקסימה עולה בערך 50 עד 65 [ואפשר להתקין מערכת גז] 

וולוו אס 60 2016 כ50 

וולוו אס 89 כזו [אותו מנוע כמו אס60https://www.yad2.co.il/vehicles/item/xxws5mgc?opened-from=feed&component-type=main_feed&spot=standard&location=24&pagination=1

קאדילק כזהhttps://www.yad2.co.il/vehicles/item/hzdx7ty6?opened-from=feed&component-type=main_feed&spot=standard&location=10&pagination=1

• אהבתי 1

פורד פוקוס ידני על גפ"ם

פורסם

אפשר גם לבדוק ניסאן קשקאי  DCT 1.33  2019-2020 יכול להכנס ב70 אלף אולי רק טיפה יותר

(נמכרים הרבה מתחת למחירון בגלל התדמית הבעייתית של המנוע הקודם ה1.2 של עד 2018)

ג'יפון נאה ו"אופנתי" ולא יקר.

• אהבתי 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...