Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רעידות ברכב סוזוקי סוויפט

מעבר לפיתרון נפתר ע"י IsraCar,

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים קניתי בשעה טובה סוזוקי סוויפט. לאחר טיפול יישור קו במוסך שכלל טיפול 15 והחלפת משולשים אני מרגיש שהרכב רועד בזמן עמידה. כשאני מדליק מזגן הרעידות הרבה פחות חזקות. המוסכניק אומר וכנראה שבצדק שאין לזה שום קשר לטיפול. אשמח לחוות דעת המקצוענים שפה לגביי מה יכול להיות הבעיה

תודה 🙏

פורסם

רעידות בהחלט יכולות לנבוע מתושבות מנוע עייפות.

לא ציינת בן כמה הרכב ומה הק"מ.

בכל מקרה כדאי תמיד לשים מקורי בתושבות הן מחזיקות מעמד יותר זמן ולדעתי רצוי להחליף את כל התושבות ולא רק את העליונה כי ה2 האחרות יתחילו גם ליצר רעידות בשלב מסוים.

• רעיון טוב! 1

• פיתרון
פורסם

גם אני לא מבין,

הרכב רועד בסיום הטיפול מול הפנים של המכונאי, וכל מה שיש לו לומר: "זה לא ממני".

אז בוא, אתה מכונאי, תגיד לי, ממה זה כן .

זה כל מה שהיית צריך לומר לו.

זה כל מה שהוא היה צריך לומר לך. (אפילו בלי שתגיד לו).

אלא אם הרעידות האלה לא רציניות, לכן הן לא על המכונאי שום רושם שזה ראוי לבדיקה.

רשמת: "אני כבר מתחרט שקניתי אותו "

אל תתחרט,  זה רכב נחמד, יש לך סיכוי להינות ממנו לאורך זמן.

פורסם

יכול להיות שהוא כן רעד לפני ולא שמתי לב. גם עכשיו במצב עמידה הוא לא רועד תמיד. לפעמים כן לפעמים לא אבל כשכן זה מציק ממש ברמה שהכסא רוטט. וכן קניתי אותו כי הוא אמין אבל כנראה שהמוכר ידע טוב מאוד מתי הוא מוכר אותו… 

פורסם

יישור קו ראשוני ואתה תהנה ממנו סך הכל רכב לא רע. שהמאוורר נכנס לפעולה הטורים טיפה יורדים כנראה ואז אתה מרגיש רעידות. אפשר לנקות מצערת כשלב ראשון.

ולבדוק תושבת עליונה.

פורסם
לפני 3 דקות, nati fabia כתב:

רק בשביל בדיקה ואז משם אתקדם לפי המחיר 

ואחרי שתהיה שם, אחרי בדיקה, תגיד להם שאתה מעוניין לתקן במקום אחר?

לדעתי יתנו לך הרגשה שתפסיד מזה, וזה ילחיץ אותך לתקן שם.

שיקול שלך, נשמח שתעדכן.

פורסם

הבדיקה עלתה 350. על העבודה הוא לא רוצה הרבה אבל החלפים יקרים ברמות הזויות. הוא אמר שחובה חלקים מקוריים של סוזוקי אחרת אני אסבול. מה אתם אומרים? ובאמת מסתבר שהתושבת מנוע קרועה ולכן הרעידות 

IMG_1901.jpeg

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...