Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Cx30 2.0 Premium בעד או נגד?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1012 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן לכולם אשמח להתייעץ איתכם בנוגע לקניית רכב חדש

זוג נשוי ללא ילדים (לפחות כרגע :))

שמנו עין על הרכב הנ״ל. אשמח לקבל המלצות ותובנות על הדגם הספציפי והאם כדאי להשקיע “עוד קצת” ולהתקדם למנוע 2.5

קצת פרטים כלליים:

7-10 אלף קילומטר בשנה

רוב הנסיעות בינעירניות

גובה הנהגים 1.75 ו 1.70

יש ברשותנו רכב חברה שמשמש לנסיעות עיקריות (אם כי הוא קטן יחסית - קיה ריו)

בהנחה ונחליט ללכת על הרכב הנ״ל נקנה אותו במסגרת ההנחה שיש בימים אלו לעמיתי חבר

הרכב ישמש את האישה ביום-יום לנסיעות עבודה 

שוב אשמח לשמוע את חכמת ההמונים, תודה

עריכה אחרונה על ידי M4E
פורסם

רכב איכותי, גימור הפנים  מרגיש  ברמת קצת יותר גבוהה מג'יפונים אחרים של יצרנים עממיים.

על הצד הצפוף , אבל בהחלט מספיק למשפחה עם עד שני ילדים.

אמינות גבוהה, שמירת ערך טובה.

אני אישית לא הייתי משקיע במנוע 2.5. מנוע 2.0 מספיק לרכב הזה.

ב CX5 זה כבר סיפור שונה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אחלה רכב כפי שvald אמר, הוא בנוי היטב עם חומרים טובים, אמין מאוד, אין בו טורבו או גיר רובוטי שיכולים לעשות בעיות אלא השילוב הישן והאמין של גיר פלנטרי עם מנוע אטמוספרי טוב. הרכב עצמו נוח, יש מספיק כוח והעיצוב פנים וחוץ הוא מודרני ויש שיגידו ספורטיבי. 

אם יש תקציב דווקא כן הייתי משקיע עוד קצת למנוע 2.5 כל עוד זה הפרש של אלפים בודדים, הוא חזק יותר ומהנה יותר, אמין באותה מידה וצריכת הדלק דומה, אבל זה לא שובר שוויון הרכב טוב גם עם מנוע 2.0. 

פורסם

תודה,

כמה gamechanger המנוע? אנחנו מתחנו את התקציב די והותר (בעבר היה לאבי מאזדה 6 2.5 ואכן המנוע הרגיש נמרץ מה שפחות הרגשתי מהנסיעת מבחן שעשיתי על ה cx30. אבל אולי זה שונה בכל זאת שתי פלטפורמות שונות)

שאלה נוספת, מנסיעת מבחן שעשינו, הברקס הרגיש מאוד קשה, למה זה ככה 

פורסם
לפני 32 דקות, M4E כתב:

תודה,

כמה gamechanger המנוע? אנחנו מתחנו את התקציב די והותר (בעבר היה לאבי מאזדה 6 2.5 ואכן המנוע הרגיש נמרץ מה שפחות הרגשתי מהנסיעת מבחן שעשיתי על ה cx30. אבל אולי זה שונה בכל זאת שתי פלטפורמות שונות)

מבחינת הספק המנוע ההבדל הוא 30 כס ו4.5 קגמ בערך יותר  שזה הבדל  יחסית גדול במציאות זה מתרגם בעיקר ל0-100 מהיר יותר בשניה וקצת ומהירות מרבית גבוהה יותר, בלחיצה ההאצה תדביק אותך קצת יותר אחורה . במילים אחרות - ה2.0 מספיק לחלוטין מבחינת כוח ויכול גם להרגיש זריז. ה2.5 זה אם אתה אוהב כוח ורוצה לקחת את זה קדימה ולקבל אקסטרה כוח כמובן בתשלום. האפשרות הכי טובה תהיה לעשות נסיעת מבחן אבל בתיאור במילים זה פשוט התנהגות מנוע דומה עם יותר זריזות ותגובתיות בלחיצה. עוד היבט הוא שלאורך השנים אם תחזיק לשנים רבות, ההספק שהמנוע מפיק יורד במקצת ולכן ה2.5 גם ירגיש קצת יותר חזק בזקנתו אבל זה לא משהו בהכרח שמטה את הכף זה יותר שיקול קטן שמחזק לקחת מנוע חזק יותר 

פורסם
לפני 4 שעות, M4E כתב:

תודה,

הברקסים הקשים פסלו אצלי הרכב,גם הנוחות העירונית לא משהו.

פרט לכך מצטרף לאמירה על גודל המנוע ופשטות המכלולים.

פורסם

תודה על העזרה !

יש סיבה שהברקסים כאלה קשים? ככל שהרכב יסע יותר אז הם יהיו רכים יותר או שזה ההתנהגות של הבורקסים ברכב?

פורסם

אני גם תהיתי לגבי הברקסים הקשים בנסיעות מבחן שעשיתי לפני כמה חודשים. לא ברור לי אם יש יתרון בכיול של זה כך ולמה הם עושים את זה, אבל היתה להם איזושהי איכות "ספוגית" שאהבתי.

אין לי את הרכב, אבל מאוד אהבתי את איכות החומרים וההרכבה בפנים, המתלים הרגישו לי סבירים כל עוד הכביש לא היה דפוק, והנהיגה פחות מנותקת מרכבים [מודרנים] אחרים.

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...