Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1224 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנירו פלוס מיועד לציי רכב, הנירו הזה ללקוחות פרטיים. 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
לפני 8 דקות, gadik6 כתב:

מניח שהיית בהשקה?

יש צפי להגעת הדגם ההיברידי ה"רגיל"?

לדעתי לא תגיע, בגלל מחיר קרוב מדי לפלאג אין.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אי אפשר עדיין לדעת כי האפשרות לבצע הזמנה באתר עלתה רק אתמול (וגם בסוכנויות אני מניח שהם רק התחילו לקבל הזמנות).

מצד שני, עם מחיר התחלתי של 187 אלף "על הכביש" (ו-200+ אלף לחשמלי), ולאור המצב במשק, קשה לי לראות איך הרכב הזה ייחטף בכמויות כמו הדגם הקודם.

פורסם

בישראל קונים הכל! היבואנים פה פורחים!

מי שהזמין שיתחדש!

https://www.cartube.co.il/חדשות-רכב/קיה-נירו-החדש-2023-בישראל-מחיר-184900-שקל

💝

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

אז ההיברידית הרגילה כן הגיעה, כי היום המונית הזאת נצפתה בתל אביב - אפשר לראות את הסימון hev שאומר היברידי ללא טעינה.

או שזה ייבוא זמני רק למוניות או ייבוא מקביל.

20230215_193213.jpg

20230215_193233.jpg

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם (נערך)

קפצתי היום לסוכנות קיה לראות את הנירו החדש (אני לא מתכוון לשלם 187 אלף על נירו, אלא רק כדי שתהיה "נקודת ייחוס", וגם כדי להתרשם מהספורטאז').

בסך הכל נראה מרשים, גם במציאות - את הגריל האנמי פחות אהבתי בפלאג-אין, אבל כל השאר נראה טוב - העיצוב, הג'אנטים, האבזור בגרסת הפלאג אין (גג נפתח, מושבי בד ועור, ג'אנטים 18 ועוד).

הפנים קצת "קודר" עם שילוב הצבעים הכהים (מושבים, פלסטיקה וכדומה), אבל נראה טוב בסך הכל.

גם מבחינת הגודל הוא לא נראה משמעותית קטן מהספורטאז'. זה כמובן לא ג'יפון כמו שמנסים למכור, אלא משפחתית אחרי חדר כושר, אבל עדיין נראה מרשים.

הצבע הכחול, להפתעתי, מאוד הולם את הרכב. האפשרות לבחור קורת C בצבע שונה גם תוסיף לדעתי למראה הרכב (למשל בצבע לבן עם קורה שחורה).

נשאר לחכות לגרסה ההיברידית הרגילה, אם תגיע כזאת מאובזרת, ובמחיר סביר (160-165 אלף, שזה טווח המחירים של האלנטרה היברידית בגרסת הביניים המאובזרת).

20230216_100700.jpg

20230216_100650.jpg

20230216_101232.jpg

עריכה אחרונה על ידי gadik6

פורסם
לפני 15 שעות, Coresh כתב:

מדוע המהירות הסופית של הנירו החדש נמוכה יחסית, כ-160 קמ"ש?

ראשית, זה לא כזה נמוך. ברוב הדגמים הסטנדרטים שקיימים לוקח הרבה מאד זמן להגיע למהירות כזו אמיתית (לא מד המהירות שמזייף 10% כלפי מעלה), כלומר כביש ארוך, ריק וישר.

אבל מעבר לזה, זה סטנדרד חדש ברוב הדגמים החדשים חוץ מדגמי ספורט מובהקים ורכבי יוקרה.
בחשמליות ופלאג-אין, כדי שהסוללה לא תתרוקן במהירות (צריכת האנרגיה ב-130-140 קמ״ש במקרים רבים גבוהה פי 2 מאשר ב-110 קמ״ש). במכוניות עם מנוע בע״פ והיברידיות, כדי שהחשמליות לא תיראינה נחותות לידם.

• תוכן חדש...