Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1225 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה לא שיהיו כאן הפתעות, אף אחד לא חושב שהמחיר יהיה נמוך יותר מזה של הנירו פלוס ובמקרה האופטימי מקביל כלומר 176k לפלאג-אין ו-200k לחשמלי. 

פורסם
לפני שעתיים, llaavvii כתב:

גם לדעתי זאת טעות הנירו ממוצבת מתחת לספורטאג'...

אולי היצרן ממקם זאת כך, היבואן החמדן יש לציין אשר מעכב את השיווק כבר מספר חודשים בדגם החדש ובמקביל הביא את הפלוס המזעזעת תוך הקפצת המחיר ב 15% מתכנן העלאה נוספת לנירו החדשה.

הצפי על פי הידוע לי הוא מחיר שנע ברמות של 185-190 לפלאג אין , החשמלי המלא יסתובב סביב 210-215.

השאלה היחידה שאולי יכולה לשנות את המצב הוא הפסקת שיווק הפלוס ועל ידי כך למתן את עליית מחיר הנירו החדשה.

באופן אישי כאחד שנוהג על נירו פלאג אין מודל 10/21 , הרכב נרכש ב 151,900 ש"ח... , הנוכחי כבר נושק ל 175 כלומר 15% עליה במחיר , והחדש יהיה יקר אף יותר.

מישהו שם בקיה איבד את הכיוון , למזלו הרב העדר הישראלי הוכיח שמחיר מופרז לא מרתיע אותו...

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

איך אפשר לתמחר את הנירו באותו אזור של יוניק ואניאק?

הם בליגה אחרת גם בגודל, וגם בטווח נסיעה. 

אולי מתכוונים להוריד את המחיר של הנירו פלוס...

פורסם
לפני שעה, warty כתב:

אחרי כל הפלוסים שנמסרו לחברות ליסינג? הצחקת את טלקאר.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
לפני 4 שעות, warty כתב:

דגם ה-פלוס תוכנן במקור להיות דגם זול יחסית למוניות (ולכן הוא מבוסס על הדגם הקודם של הנירו, לא החדש), עם יותר נפח מטען. בארץ אין לי מושג מה היבואן והלקוחות חושבים.

בתאריך 8.2.2023 בשעה 14:23, 98civic כתב:

לפני 6 שנים ב 240 אלף היה ניתן לקנות במוו 320 עם m pack. מה נסגר עם העולם.? בקצב כזה עוד 6 שנים נירו תעלה 350 אלף?

פשוט מאד. מספר כלי הרכב החדשים שנמכרים בסה״כ בארצות המפותחות בירידה משמעותית כבר כמה שנים (עוד לפני הקורונה, וללא קשר אליה) -- דור Z לא מעוניין בנהיגה ועוד פחות מזה להיות הבעלים. חלק גדול מהם עירוני, ובארצות שיש אלטרנטיבות לרכב פרטי.
המצב בארצות מתפתחות שונה, אבל שם צריך רכבים מאד שונים.

פורסם

כשיונדאי אלנטרה היברידית "רגילה" עולה כ-160 אלף וקורולה קרוס היברידית כבר 170+, אז אפשר רק להניח שקיה נירו החדשה תעלה לפחות 170 בדגם ההיברידי, כ-200-215 בדגם החשמלי (בערך כמו האיוניק) והפלאג אין בטח איפשהו באמצע.

אני אישית מאוד אהבתי את הרכב (במיוחד לאחר מתיחת הפנים) מבחינת האבזור, איכות הבנייה, זריזות ועוד (וכמובן צריכת דלק), ובחלק מהפרמטרים הוא התעלה על רכבים יקרים יותר ובקטגוריות גבוהות יותר (דוגמת ג'יפונים).

הדגם החדש נראה כשיפור נוסף של חבילה מאוזנת ואיכותית, אבל מצד שני, כאפשר כיום לקנות טסלה חדשה בכ-205 אלף (ועם טווח דומה), אז המחיר של הנירו נראה קצת פחות אטרקטיבי (למרות שהטסלה היא לא "ג'יפון").

פורסם
לפני שעה, gadik6 כתב:

כשיונדאי אלנטרה היברידית "רגילה" עולה כ-160 אלף וקורולה קרוס היברידית כבר 170+, אז אפשר רק להניח שקיה נירו החדשה תעלה לפחות 170 בדגם ההיברידי, כ-200-215 בדגם החשמלי (בערך כמו האיוניק) והפלאג אין בטח איפשהו באמצע.

אני אישית מאוד אהבתי את הרכב (במיוחד לאחר מתיחת הפנים) מבחינת האבזור, איכות הבנייה, זריזות ועוד (וכמובן צריכת דלק), ובחלק מהפרמטרים הוא התעלה על רכבים יקרים יותר ובקטגוריות גבוהות יותר (דוגמת ג'יפונים).

הדגם החדש נראה כשיפור נוסף של חבילה מאוזנת ואיכותית, אבל מצד שני, כאפשר כיום לקנות טסלה חדשה בכ-205 אלף (ועם טווח דומה), אז המחיר של הנירו נראה קצת פחות אטרקטיבי (למרות שהטסלה היא לא "ג'יפון").

הנירו היא המקבילה של האלנטרה, היא לא דגם מעל .

מענין אותי באילו פרמטרים הרכב מתעלה מעל לרכבי יוקרה , אשמח לפירוט .

כבעלים של נירו מבציר 2021 , הרכב ללא ספק עושה את תפקידו, איכות ההרכבה טובה, השימוש בפלסטיק נרחב ולרוב פלסטיק קשיח ולא הכי נעים.

במחיר של 152,000 הוא היה קניה נאותה, במחירים המופרזים של 175 יש אלטרנטיבות טובות משמעותית מהרכב, וכן חלקם חשמליות ואפילו טסלה מודל 2021 עדיפה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אתה צודק, אבל מכיוון שנירו היא "ג'יפון" קטן ואלנטרה היא סתם סדאן, אז הנירו כנראה תמוצב במקביל לקורולה קרוס (לא באמת. נירו היא לא ג'יפון ולא נעליים, אלא רכב משפחתי מעט גבוה, אבל זאת ההרגשה שמתקבלת אם להאמין ליבואן קיה).

לגבי רכבים יקרים יותר - מהתרשמות שלי, איכות ההרכבה בנירו טובה יותר בחלק מהמקומות מאשר בראב 4 החדש. כנ"ל לגבי המושבים, שלפחות בדגם הנוכחי הגיעו כמושבים משולבי בד ועור, בעוד שבראב 4 זה מושבי בד משעממים ב-2 הגרסאות הבסיסיות. גם מבחינת הנדסת האנוש היו דברים שפחות אהבתי בראב 4 ביחס לנירו (למשל זה שהווליום של מערכת השמע והעברת תחנה/טרק נמצאים בצדדים שונים של ההגה בעוד שבנירו זה ממוקם באותו אזור. אולי זה רק אני, אבל לי זה הפריע).

גם ביחס לסונטה הייתי אומר שאיכות ההרכבה עדיפה (או לפחות באותה רמה) בחלק מהאזורים ברכב, ובעוד שבנירו יש קיפול חשמלי של המראות (אולי רק בלחיצה על כפתור אבל זה קיים), בסונטה זה קיפול ידני. הזוי.

אלו דברים קטנים וזניחים יחסית, אבל לאחר שהתרגלת אליהם, זה חסר בשימוש היומיומי.

פורסם

184,900 לפלאג אין

199,900 לחשמלי

• מעניין 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...