Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נת"צ בכביש 1 - מה נדפק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1255 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 4 שעות, eladns כתב:

מנווה יעקב לתלפיות -5.5 שקל וקו 49 עושה את זה ב50 דקות בבוקר.

באוטו 30 דקות

בצהריים- שומר נפשו ירחק מאיזור תעשייה תלפיות. אפילו קלנועית עומדת בפקק!!!

רכב או אוטובוס שעה וחצי-שעתיים לחזור.

תלפיות?

רק קטנוע ! וגם זה בקושי..

צריך להעיף משם את כל הלימודי ומבחני נהיגה    מהרררר ככל האפשר  כל  רכב שני זה לימוד נהיגה שעוצרים במעברי חצייה איזה 5 דקות כל מעבר וכל ככר עומדים שעה  איזה עפקקים הם עושים בכל האיזור

לסלק אותם למבשרת או למעלה אדומים או לכל שכונה מרוחקת אחרת

עריכה אחרונה על ידי ידני
  • אהבתי 1
  • תגובות 221
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כמעט פתחתי שרשור על זה בעצמי.

אני נוסע יום יום מבית שמש לירושלים בשעות הבוקר. בתשעים אחוז מהמקרים, ואני מגובה עם צילומים ממצלמת הרכב שלי, התנועה בכביש זרמה יופי. בהחלט יש בכביש הזה פקקים, אבל א. הם מתרכזים על פי רוב אחרי סיבוב מוצא - וזה די הפסיק אחרי פתיחת כביש 16 החדש (וקצת עבר לאזור מחלף חמד), ב. בשעות אחה"צ.

אז מה גרם הנת"צ החדש בשעות הבוקר? שלקחו כביש שזרם לכל משתמשי הכביש, בתחב"צ או בפרטי, ויצרו בו יש מאין פקק של קילומטרים על גבי קילומטרים.

כולם מביאים את הדוגמה של כביש החוף, אבל יש הבדל תהומי בין לקחת כביש שכבר פקוק ממילא ולומר לאנשים "כעת האוטובוסים יסעו יותר מהר אז תעברו אליהם", לבין לקחת כביש שהתנועה בו זורמת בדרך כלל ולעשות בו נת"צ שעל ידו משתמשי התחב"צ לא ירוויחו זמן או מהירות, אלא רק לתקוע את הנוהגים ברכב פרטי.

זה מטומטם לאללה, נעשה בחוסר מחשבה ורק כדי לעשות כותרות על השקעה בתחב"צ. בשעות האלה, למען השם, אסורה במקטע הכביש הזה תנועת משאיות כי ברור לכולם שהן מאיטות נתיב אחד וגורמות לעומס. אז מה נעשה? ניקח את אותו הנתיב ונחסום אותו לגמרי. גאונות של ממש.

כמה נקודות טכניות:

לפי פרסומים, האכיפה על הנסיעה בכביש לא החלה עדיין ותחל רק כשצביעת הכביש תסתיים, בתאריך משוער 2 לדצמבר. לכן הסתירו חלק מהשלטים עם שקית שחורה. כרגע יש רבים שאכן נוסעים בנתיב ועוקפים את הפקקים, אך לא לעולם חוסן. לי נוספו כמעט עשרים דקות נסיעה מדי יום לעבודה, מה שחירבש לי את הלו"ז לחלוטין, ואני מחפש כעת נוסעים קבועים שאוכל לקחת כדי לנסוע בנתיב.

וזה מוביל לנקודה השניה: על התמרור הצבוע בכביש כתוב "+3", זה לא אומר נהג + שלושה נוסעים? כתבו פה למעלה שני נוסעים, וגם ראיתי את זה באיזו כתבה. מה האמת?

• אהבתי 4
  • רעיון טוב! 1

אם לא מוצא חן בעיניך איך שאני נוהג אז רד מהמדרכה

פורסם
לפני 15 שעות, cohen motor 377 כתב:

למה הם חושבים שאנשים באמת יעברו לתחב"צ כשהמחירים יקרים כל כך

מה?

התחב"צ בארץ היא מהזולות ביותר בעולם...

זה שהיא עדיין מלאה בחורים - סיפור אחר.

לפני שעה, el-chanan כתב:

לי נוספו כמעט עשרים דקות נסיעה מדי יום לעבודה, מה שחירבש לי את הלו"ז לחלוטין, ואני מחפש כעת נוסעים קבועים שאוכל לקחת כדי לנסוע בנתיב.

Case closed, mission accomplished

קרה בדיוק מה שרצו שיקרה - גרמו לך להוסיף נוסעים לכלי הרכב.

זה בדיוק כמו לחוקק חוק שאוסר יציאה מהבית אם רכב אלא אם כן הרכב מלא, רק בלי החוק עצמו.

• רעיון טוב! 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 11 דקות, hans כתב:

מה?

התחב"צ בארץ היא מהזולות ביותר בעולם...

זה שהיא עדיין מלאה בחורים - סיפור אחר.

מציאות שכתבתי לך כמה עולה באוטובוס וכמה יוצא לך באוטו פרטי.

יקר כן/לא?!

תכלס לא משתלם על רכב במיקום שלי. ואני מאמין שיש עוד הרבה מיקומים כאלו.

פורסם
לפני 3 שעות, ידני כתב:

תלפיות?

צריך להעיף משם את כל הלימודי ומבחני נהיגה    מהרררר ככל האפשר  כל  רכב שני זה לימוד נהיגה שעוצרים במעברי חצייה איזה 5 דקות כל מעבר וכל ככר עומדים שעה  איזה עפקקים הם עושים בכל האיזור

היו בגילה - צעקו עליהם

ברחביה- מה פתאום שיהיו שם במגדל השן

מה נישאר? תלפיות ומושבה גרמנית

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

עבדתי ברמת החייל, לפני העבודות המטורפות.

לקח לי מקסימום שעה להגיע, ניסיתי רכבת וזה חרא, ניסיתי אוטובוס וזה חרא, חזרתי לרכב

פתחו את הקארפול של וויז, והתחלתי להסיע אנשים, חסך לי 400 שקל בחודש.

חבל שביטלו את זה.

פרנקופיל מושבע!

פורסם
לפני 40 דקות, cohen motor 377 כתב:

מציאות שכתבתי לך כמה עולה באוטובוס וכמה יוצא לך באוטו פרטי.

יקר כן/לא?!

תכלס לא משתלם על רכב במיקום שלי. ואני מאמין שיש עוד הרבה מיקומים כאלו.

ברור שתלוי. אבל ברוב המוחלט של המקרים - בוא, בשביל הפשטות נוציא את הזמן מהמשוואה ונדבר רק על מחיר - זול יותר בתחב"צ.

תל אביב-ירושלים כולל חפירות בתוך הערים - 37₪ גג בתחב"צ. גג. בחופשי חודשי זול יותר.

תמצא לי רכב שעושה 130 ק"מ ב-37₪ כולל חנייה בת"א.

או יותר קרוב. מודיעין-ת"א, בסביבות ה-90 ק"מ הלוך חזור. בהצלחה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני שעתיים, el-chanan כתב:

וזה מוביל לנקודה השניה: על התמרור הצבוע בכביש כתוב "+3", זה לא אומר נהג + שלושה נוסעים? כתבו פה למעלה שני נוסעים, וגם ראיתי את זה באיזו כתבה. מה האמת?

3+ - נהג פלוס 3.

+3 - 3 אנשים באוטו ומעלה.

לפני 3 שעות, ידני כתב:

תלמידי נהיגה- להעיף מתלפיות

מוסכים - להעיף מתלפיות

אולמות אירועים - להעיף מתלפיות

מה להשאיר שם?

פורסם
לפני 3 שעות, el-chanan כתב:

כמעט פתחתי שרשור על זה בעצמי.

אני נוסע יום יום מבית שמש לירושלים בשעות הבוקר. בתשעים אחוז מהמקרים, ואני מגובה עם צילומים ממצלמת הרכב שלי, התנועה בכביש זרמה יופי. בהחלט יש בכביש הזה פקקים, אבל א. הם מתרכזים על פי רוב אחרי סיבוב מוצא - וזה די הפסיק אחרי פתיחת כביש 16 החדש (וקצת עבר לאזור מחלף חמד), ב. בשעות אחה"צ.

אז מה גרם הנת"צ החדש בשעות הבוקר? שלקחו כביש שזרם לכל משתמשי הכביש, בתחב"צ או בפרטי, ויצרו בו יש מאין פקק של קילומטרים על גבי קילומטרים.

כולם מביאים את הדוגמה של כביש החוף, אבל יש הבדל תהומי בין לקחת כביש שכבר פקוק ממילא ולומר לאנשים "כעת האוטובוסים יסעו יותר מהר אז תעברו אליהם", לבין לקחת כביש שהתנועה בו זורמת בדרך כלל ולעשות בו נת"צ שעל ידו משתמשי התחב"צ לא ירוויחו זמן או מהירות, אלא רק לתקוע את הנוהגים ברכב פרטי.

זה מטומטם לאללה, נעשה בחוסר מחשבה ורק כדי לעשות כותרות על השקעה בתחב"צ. בשעות האלה, למען השם, אסורה במקטע הכביש הזה תנועת משאיות כי ברור לכולם שהן מאיטות נתיב אחד וגורמות לעומס. אז מה נעשה? ניקח את אותו הנתיב ונחסום אותו לגמרי. גאונות של ממש.

כמה נקודות טכניות:

לפי פרסומים, האכיפה על הנסיעה בכביש לא החלה עדיין ותחל רק כשצביעת הכביש תסתיים, בתאריך משוער 2 לדצמבר. לכן הסתירו חלק מהשלטים עם שקית שחורה. כרגע יש רבים שאכן נוסעים בנתיב ועוקפים את הפקקים, אך לא לעולם חוסן. לי נוספו כמעט עשרים דקות נסיעה מדי יום לעבודה, מה שחירבש לי את הלו"ז לחלוטין, ואני מחפש כעת נוסעים קבועים שאוכל לקחת כדי לנסוע בנתיב.

סוף סוף אחד שמבין אותי  😁

מילא הכביש הזה היה פקוק ולפתוח בו נתצ כדי שלפחות התחבצ יסעו מהר, אין לי בעיה..

אבל לקחת כביש שהתנועה בו זורמת ולהרוס אותו כך שגם התחב"צ תסע לאט זה דפיקות..

או רצון ליצור כותרות, זה לא בא לפתור בעיה..

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

אין עוד מלבדו!!!

אבא תודה על הכל!!!

פורסם
לפני 41 דקות, hans כתב:

ברור שתלוי. אבל ברוב המוחלט של המקרים - בוא, בשביל הפשטות נוציא את הזמן מהמשוואה ונדבר רק על מחיר - זול יותר בתחב"צ.

תל אביב-ירושלים כולל חפירות בתוך הערים - 37₪ גג בתחב"צ. גג. בחופשי חודשי זול יותר.

תמצא לי רכב שעושה 130 ק"מ ב-37₪ כולל חנייה בת"א.

או יותר קרוב. מודיעין-ת"א, בסביבות ה-90 ק"מ הלוך חזור. בהצלחה.

אתה צודק זה באמת מאד יחסי לכל מיני מיקומים למינייהם.

לפני 4 שעות, ידני כתב:

תלפיות?

לאן אתה רוצה שכל ה"למדים" ילכו?

כל הקטע שהם לומדים שם נהיגה זה בשביל לדעת להסתדר לבד בחיי היום יום אחרי הטסט.

בקטע הזה זה באמת ממש מעצבן, אבל גם אנחנו היינו פעם "ל".

פורסם
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

3+ - נהג פלוס 3.

+3 - 3 אנשים באוטו ומעלה.

אם אכן,

עוד טמטום.

צריך להיות פרופסור כדי להבין מי יכול ליסוע בנתיב  ?

• מבאס 1
פורסם
  • סומנה ספרה בצירוף הסימון "+" - לרכב - למעט רכב מסחרי שמשקלו הכולל המותר עולה על 3.5 טון - המסיע לפחות כמה נוסעים, לרבות הנהג, הנקוב בתמרור;
פורסם

אגב מניסיון, המחדל הזה התחיל לגרום לפקק ארוך כבר מלטרון, לפעמים אפילו מההשתלבות מ431 ל1. ואני עוד יוצא לכיוון בית שמש בשער הגיא.. מרחם על הממשיכים מעלה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1255 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...