Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נת"צ בכביש 1 - מה נדפק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1255 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רק דיברנו.

ציטוט:

24.11.2022 13:18

עידן יוסף: תחת השרה מרב מיכאלי בחודשים האחרונים הידרדרה משמעותית רמת התחבורה הציבורית. דו״ח חדש חושף כי בחודש ספטמבר ירדה רמת הדיוק לשפל שאינו זכור בשנים האחרונות. פשוט מזלזלים בנוסעים.

• אהבתי 1
  • תגובות 221
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בבקשה קשר את נמקור. צריך לראות מספרים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 12 שעות, רועי5 כתב:

רק בשביל הסדר, את הסידור של נתיב תחבורה ציבורית עם היתר לרכב פרטי עם מספר נוסעים מינימלי, אירגן לראשונה סמוטריץ' הנכסף,

והוא לא דחף את זה במקומות מיותרים רק כדי להצטלם יפה 

לפני 12 שעות, yuvalganim כתב:

המטרה היא לדכא את נוסעי הרכב הבודד כדי שיזרקו את הרכב ויעברו לאוטובוס, או לחילופין יקחו איתם עוד אנשים.

אפשר להסכים או לא, אבל זאת ככל הנראה המדיניות

לדכא?! וואלה! לא טורחים אפי' להעיף מבט על איך קצת לנרמל את התח"צ ופשוט מכריחים את כולם לעבור לזה. מדינה לתפארת! חשבתי שראוי לשפר את התח"צ בשביל שאנשים יזרקו את הרכב. אח, זה בטח רק חלום... לשפר... בארץ... הצחקתם אותי. זה נדפוק לכולם ת'חיים וזהו זה! או שיסבלו או שיסבלו, שיחליטו איפה עדיף להם לסבול, בהמתנה לאוטובוס שאולי יבוא או בפקקים... 

ואגב, אם אני עובד באזור תעשייה מחוץ למקום ישוב ואין אף אחד מהסביבה שלי שעובד שם ו/או נוסע בשעות שלי, אז מה? אוטובוסים - אין, נוסעים לצרף - אין. אז מה?! יאלללה תסבול! אני עובר בקטע הזה מדניאל (בן שמן) עד שער הגיא כל יום. פעם הנסיעה זרמה עם האוטובוסים ועם כל הרכבים, אף אחד לא עמד. היום, הנת"צ ריק! לא ראיתי אפי' אוטובוס אחד עובר שם, ובנתיבים האחרים כולם זוחלים. זה מה שנקרא - אין שכל אין דאגות.

• אהבתי 2

נסיתי לשנות את העולם ולא הצלחתי, 

שיניתי את עצמי והשתנה כל העולם.

(ר' ישראל מסלנט)

פורסם
לפני 16 שעות, race driver כתב:

כשעושים את נכון,

הכל נראה אחרת.

עיין ערך הנתיב המהיר לתל אביב.

וגם שם אתה לא מדייק, 

החיבור לנתחבי אילון נעשה תוך גניבת נתיב אחד מהציבור והפקעתו לטובת הנתיב, וגם שם העומס שנוצר לאחר הפתיחה ועד היום הוא בגלל ההפקעה,

גם שם פעם היו זמנים ללא פקקים והיום כמעט כל שעות היממה החיבור פקוק.

ושם זה יותר מכעיס מכיוון שהיזם עוד גובה כסף.

פורסם
לפני 51 דקות, llaavvii כתב:

החיבור לנתחבי אילון נעשה תוך גניבת נתיב אחד מהציבור והפקעתו לטובת הנתיב, וגם שם העומס שנוצר לאחר הפתיחה ועד היום הוא בגלל ההפקעה,

גנבו נתיב מהציבור? מי זה הציבור?

מי שנוסע באוטובוס בשעות העומס וגם מי שברכב פרטי עם אנשים ברכב ומגיע לת"א בזמן סביר לא חושב שגנבו לו נתיב.

לפני 51 דקות, llaavvii כתב:

כן היו פחות פקקים כי.. היו פחות מכוניות.

ככל שיהיו יותר נתיבים ומחלפים זה יכול לעזור בטווח הקצר ועד הרמזור הבא אבל לטווח רחוק זה רק יעשה יותר פקקים (כן זה לא הגיוני אבל ככה זה ביקוש מושרה).

• רעיון טוב! 1
פורסם

באמת עשו את ההשתלבות שם בעייתית מאוד

בדיוק אחרי שהכביש מצטמצם בקיבוץ גלויות

זה נראה שאם היו גומרים את הנתיב המהיר כמה מאות מטרים אחורה

לא היה צוואר בקבוק של שני נתיבים.

כל כך מטופש,

שמעלה חשד שרצו לתעדף את הנתיב המהיר

ושכל השאר יהיו בפקק.

מה שמוכיח שוב

שהכל ענין של תכנון נכון.

פורסם
לפני 5 שעות, llaavvii כתב:

וגם שם אתה לא מדייק, 

אני לא מסכים. במצב של היום איילון היה פקוק גם אם היו עוד 2 נתיבים.

בסוף הכל מתנקז ליציאות הקיימות, זה בכלל לא משנה.

כמות הרכבים שם היא פסיכית ודווקא לתל אביב יש תחבורה ציבורית לא רעה כמעט מכל מקום.

הנתצ באיילון הוא הכרחי מאוד, יש שם גם נתיב +3 שעוזר מאוד לרכבים מלאים.

מי שנוסע לבד שיעמוד בפקק

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם

@shellcaseכמה רכבים ביום באיילון? כמה נתיבים בכבישים עם תפוסה דומה בעולם?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 14 שעות, לב טוב כתב:

הוא לא דחף את זה במקומות מיותרים רק כדי להצטלם יפה

מה שסמוטריץ' עשה בכביש החוף עם הנתיב 2+ הראשון היה הזיה גמורה ורק על זה אסור שהוא אי פעם יהיה שר תחבורה ומנכלית המשרד דאז (גברת טרנר שנסעה פעם אחת בחיים באוטובוס בשביל כתבה ב ynet) הייתה צריכה לעוף על טיל. 

דרך אגב, הנתיב הזה סביר לגמרי היום, אבל הקטסטרופה שהייתה שם בהתחלה נגרמה מחובבנות פושעת של כל צמרת המשרד הארור הזה. 

פורסם

אז לא הבנתי? זה היה טוב או רע?

אני אומר שזה היה מצויין.

נכון שהיו חבלי לידה, אבל זה הדבר הכי טוב ששר תחבורה כלשהו עשה כאן אי פעם.

סמוטריץ הגה יוזמות בכמה חודשים שישראל כץ לא עשה פה עשור.

אני לא מצביע שלו, אבל הוא כנראה הביצועיסט הכי טוב שיש בממשלה, אני מחכה לראות מה יעשה כשר האוצר

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם
בתאריך 24.11.2022 בשעה 12:52, יובל .מ. כתב:

הנתיב פעיל בשעות הבוקר בין 6 וחצי ל-9 וחצי באמצע שבוע וביום שישי בין 12 ל-17.

בלי קשר שהפעילות שלו מתחילת רק ב-2.12:

נתיב פלוס חדש בכביש 1. מתי ייפתח ומה הקנס על נסיעה שלא כחוק? - גלובס (globes.co.il)

זה רק אני או שתוספת ימי שישי אחה"צ (יש תקדים לזה בארץ?) נועדה להקטין את הסיכוי שהממשלה הדתית שמתקרבת אלינו לא תבטל את הנת"צ?

נוסע בכביש 1 יום יום ומצטרף לדעה שהכביש זורם היטב בבוקר ולא הייתה סיבה לשנות שם כלום. כל המוסיף גורע.

BMW i3s 2019

Hyundai Ioniq 5 4X4 2022

Still refueling: Cadillac Fleetwood 1958

פורסם
לפני שעה, yuvalganim כתב:

אז לא הבנתי? זה היה טוב או רע?

אני אומר שזה היה מצויין.

נכון שהיו חבלי לידה, אבל זה הדבר הכי טוב ששר תחבורה כלשהו עשה כאן אי פעם.

סמוטריץ הגה יוזמות בכמה חודשים שישראל כץ לא עשה פה עשור.

אני לא מצביע שלו, אבל הוא כנראה הביצועיסט הכי טוב שיש בממשלה, אני מחכה לראות מה יעשה כשר האוצר

לפי ההגיון הזה, כולם פה קופצים מוקדם מדי עם הנתצ בכביש 1. גם פה אולי חבלי לידה וההמשך יהיה בובה, ואז בטח נתפלל לגברת עם השחורים שתחזור.

פורסם

את האמת אני רואה את זה כמשהו חיובי. אני נוסע בכביש הזה כל יום חזור בערב, בשעות שכאמור הנת"צ אינו נאכף. עדיין הרוב לא נוסעים בו כי אין להם מושג.. סומך על זה שאני אסע בנת"צ הזה יחסית לבד ואספוג מבטים מוזרים :)

אגב אשתי נסעה בו אתמול ב19:00 בערב. מאחוריה הגיח אוטובוס ואותת לה לזוז. בנתיב הימני. לא יודע מי יותר טמבל השרים או הנהגים..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1255 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...