Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נת"צ בכביש 1 - מה נדפק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1254 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

תלמידי נהיגה- להעיף מתלפיות

מוסכים - להעיף מתלפיות

אולמות אירועים - להעיף מתלפיות

מה להשאיר שם?

את השווארמות 

עריכה אחרונה על ידי ידני
  • מצחיק 2
  • רעיון טוב! 1
  • תגובות 221
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לפני 5 שעות, el-chanan כתב:

וזה מוביל לנקודה השניה: על התמרור הצבוע בכביש כתוב "+3", זה לא אומר נהג + שלושה נוסעים? כתבו פה למעלה שני נוסעים, וגם ראיתי את זה באיזו כתבה. מה האמת?

שים לב לניסוח השלט (מה שאני מכיר, אולי יש סוגים אחרים)

ציור אוטובוס / מונית + 3,

כלומר - תחב"צ + רכב עם 3 נפשות, (אם היה ציור של רכב פרטי ואז הכיתוב + 3, היה מתפרש רכב + 3 נוסעים)

פורסם
לפני 9 דקות, chezik כתב:

כלומר - תחב"צ + רכב עם 3 נפשות, (אם היה ציור של רכב פרטי ואז הכיתוב + 3, היה מתפרש רכב + 3 נוסעים)

זה לא "שלוש פלוס", זה "שלוש ומעלה"

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, המהיר הזהיר כתב:

סוף סוף אחד שמבין אותי  😁

מילא הכביש הזה היה פקוק ולפתוח בו נתצ כדי שלפחות התחבצ יסעו מהר, אין לי בעיה..

אבל לקחת כביש שהתנועה בו זורמת ולהרוס אותו כך שגם התחב"צ תסע לאט זה דפיקות..

או רצון ליצור כותרות, זה לא בא לפתור בעיה..

אותו דבר עשו באיילון צפון מראשלצ לתל אביב.

היה שם תחילה נתיב תחבורה ציבורית בשעות הבוקר הפקוקות - וזה מובן לחלוטין.

בשעה 10 היה מותר לנסוע שם ויצא שהכביש פחות או יותר היה חופשי.

עד שהגיע הגאון שנכון לעשות שם נתיב כזה כל הזמן, כולל שישי ושבת.

ויוצא שלא משנה מתי נסעתי בכביש הזה בשנתיים האחרונות - הוא תמיד היה פקוק(כולל בשישי ושבת שנוסעים של על 50 במקום 80+)

עריכה אחרונה על ידי yaniv572
פורסם
לפני כשעה, chezik כתב:

ל-"שלט" הזה קוראים תמרור 501 ויש לו הגדרה ברורה.

פורסם
לפני 28 דקות, yaniv572 כתב:

ויוצא שלא משנה מתי נסעתי בכביש הזה בשנתיים האחרונות - הוא תמיד היה פקוק(כולל בשישי ושבת שנוסעים של על 50 במקום 80+)

כן, זה באמת טמטום מוחלט בכביש הזה ומהסוג שהמטומטם שקבע אותו לא מסוגל לחזור בוא כי אז הוא בעצמו חותם על תעודת הטמטום שלו. לזכות יש לציין כי למרות שיש מצלמות לכל אורך הכביש, לא זכור לי שהם באמת מבצעות אכיפה בשעות הלילה (השעות בהן יוצא לי לנהוג בכביש הזה). 

פורסם
לפני 13 שעות, יובל .מ. כתב:

תלמידי נהיגה- להעיף מתלפיות

מוסכים - להעיף מתלפיות

אולמות אירועים - להעיף מתלפיות

מה להשאיר שם?

תלפיות החדשה.

מבני מגורים במחירים ממש לא לכל כיס

לפני עשור היית קונה בית שם ב'צקים. לא במשכנתא אפילו.

המחירים שם נהיו אש!!!

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם
לפני 15 שעות, ariel000 כתב:

עבדתי ברמת החייל, לפני העבודות המטורפות.

לקח לי מקסימום שעה להגיע, ניסיתי רכבת וזה חרא, ניסיתי אוטובוס וזה חרא, חזרתי לרכב

פתחו את הקארפול של וויז, והתחלתי להסיע אנשים, חסך לי 400 שקל בחודש.

חבל שביטלו את זה.

יש תחליף: Moovit carpool

פורסם
לפני 12 שעות, chezik כתב:

לוח התמרורים 501: שים לב למודגש:      

image.thumb.png.79d4c2ea9adeeedfd421bdcef0143a77.png

• אהבתי 2

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם
לפני 14 שעות, chezik כתב:

כביש או נתיב לתחבורה ציבורית: הנסיעה בכביש או בנתיב מותרת לרכבת מקומית, לאוטובוס, למונית ולרכב המסיע לפחות את מספר הנוסעים,לרבות הנהג,הנקוב בתמרור. צוינו אחד או יותר מסוגי הרכב בתמרור, יחולו הוראות התמרור על פי המצוין בו. עצירה או חניית כלי רכב בנתיב אסורה, אלא אם כן צוין אחרת.

תמרור 501

כביש או נתיב לתחבורה ציבורית: הנסיעה בכביש או בנתיב מותרת לרכבת מקומית, לאוטובוס, למונית ולרכב המסיע לפחות את מספר הנוסעים, לרבות הנהג, הנקוב בתמרור. צוינו אחד או יותר מסוגי הרכב בתמרור, יחולו הוראות התמרור על פי המצוין בו. עצירה או חניית כלי רכב בנתיב אסורה, אלא אם כן צוין אחרת.

פורסם
לפני 19 שעות, hans כתב:

Case closed, mission accomplished

קרה בדיוק מה שרצו שיקרה - גרמו לך להוסיף נוסעים לכלי הרכב.

זה בדיוק כמו לחוקק חוק שאוסר יציאה מהבית אם רכב אלא אם כן הרכב מלא, רק בלי החוק עצמו.

וכמו שחוק כזה לא היה עובר בשקט, גם זה לא צריך לעבור בשקט. למרר חיי אזרחים זאת לא דרך פעולה. אפשר תמיד לחוקק שבעל רכב פרטי ישלם אגרת רישוי של 10,000 ש"ח לחודש והופ - אין רכבים פרטיים. איפה נשים את הגבול?

ובלי קשר, לא גרמו לי להוסיף שום דבר בינתיים. מילא אם זה היה טריוויאלי; זה ממש ממש לא פשוט למצוא נוסעים קבועים שיוצאים מנקודה מסויימת בעיר גדולה כמו בית שמש לנקודה מסויימת בעיר ענקית כמו בירושלים. המקסימום כרגע זה לעצור בתחנת אוטובוס מדי בוקר ולשאול מי רוצה להצטרף...

עוד נקודה כללית בענין: האוטובוסים שנתקעים כעת בהתחברות של מחלף שער הגיא לכביש 1, הפסידו זמן ממה שהיה לפני הנת"צ, כי כעת הם תקועים כמו כולם עד שהם מצליחים להשתלב בנת"צ.

והנקודה הכי בוערת? שהתח"צ בארץ הוא זוועה. לתת עדיפות לתח"צ בכביש כשעדיין לא הגיוני לנסוע בו מכל הסיבות המוכרות והידועות שחוויתי אותן על בשרי יום יום לפני שהיה לי רישיון - זה לעג לרש. זה הוכח כבר לא יודע כמה פעמים: אנשים לא עוברים לתח"צ, ובמקום לחשוב למה, מעדיפים למרר עוד יותר את חיי הנהגים במחשבה שמשהו ישתנה. אתם יודעים איך קוראים למי שעושה את אותה הפעולה שוב ושוב ומצפה לתוצאה שונה.

• אהבתי 8
  • רעיון טוב! 1

אם לא מוצא חן בעיניך איך שאני נוהג אז רד מהמדרכה

פורסם
לפני 14 שעות, yaniv572 כתב:

ולא רק טימטום, הם מסרבים לתת הגדרות שעות.

פניתי מספר פעמים וניפנפו אותי. ביקשתי תרשמו ימים ושעות שבשבתות ושעות ערב לא יהיו אנשים "עברינים" כאשר הם נוסעים

אבל מסתבר שאם אמא ואבא בני דודים השכל של הילדים מהם והלאה :(

• רעיון טוב! 2

קובי

:-)

פורסם
בתאריך 18.11.2022 בשעה 13:28, sperial כתב:

לגבי אובר - היה כאן דיון מעמיק לפני מספר שנים. למדינה יש סיבות טובות לא לאשר לו לפעול בישראל.

לא לדפוק את נהגי המוניות ולדפוק את האזרח.

נטו פוליטיקה שום דבר אחר.

פורסם
בתאריך 18.11.2022 בשעה 12:57, המהיר הזהיר כתב:

מישהו יכול להסביר לי את הדביליות של מי שתכנן את זה??

זה ההסבר הכי קרוב למקור אם כי לא נכון לכל מקום

• אהבתי 1

"בלי סיכון אין סיכוי"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1254 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...