Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גיבוב טקסני

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 49 דקות, Derish כתב:

אפשר לפתור די בקלות עם כסף, ע"י טיסה/נסיעה לסטייט שכן שבו מבצעים הפלות לכל דכפין.

כבר יש מדינות שמחוקקות חוקים, שלפיהם מי שמסייע לקטינה להפיל בסטייט אחר יואשם בסיוע לרצח.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תגובות 699
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בנימין נתניהו לא באמת אמר את הציטוט של איינשטיין, ואני לא באמת חשבתי שהמשפחה שלי תמות בלי אינטרנט 🤦

מה נסגר 

• מצחיק 1

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

@Derish מילניאלס? גם ההורים, ואולי הסבים שלהם. יש כל כך הרבה פעולות שבהן אתה תלוי ברשת עד שהחיבור הופך חיוני לא פחות מהחשמל. לא מדבר על קשקוש ב-CF אלא על דברים חיוניים מקביעת תור לרופא ועד תשלום חשבון החשמל. זאת אומרת, אפילו אם יש תחליף הוא כל כל לא יעיל עד שנחשב כלא קיים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני 37 דקות, sperial כתב:

@Derish מילניאלס? גם ההורים, ואולי הסבים שלהם. יש כל כך הרבה פעולות שבהן אתה תלוי ברשת עד שהחיבור הופך חיוני לא פחות מהחשמל. לא מדבר על קשקוש ב-CF אלא על דברים חיוניים מקביעת תור לרופא ועד תשלום חשבון החשמל. זאת אומרת, אפילו אם יש תחליף הוא כל כל לא יעיל עד שנחשב כלא קיים.

ינתקו לך את החשמל או שהרופא יברח לחו"ל אם תהיה יום אחד (או אפילו שבוע, לצורך ההגזמה) בלי אינטרנט?

בוא, קצת פרופורציות.

אם יש משהו שלמדתי מהביקורים התכופים (מדי) בארה"ב, זה שחיי הנוחות וה"מותרות" קצת דפקו לחלקם את הקופסה.

עריכה אחרונה על ידי gadik6
  • אהבתי 1

פורסם

העבודה שלי מחייבת אותי חיבור לאינטרנט (יש לי אולי יום של משימות שאני יכול לעשות בלי חיבור, אחר כך אין לי שום דבר שאני יכול לעשות בלי לקבל קצת בייטים מאמאזון).

כול צריכת התוכן שלי היא מבוססת על האינטרנט. פודקאסטים וספרים אני שומר לוקלית, אבל מוזיקה לא. כמעט כול התחביבים שלי נשענים בדרך כזאת או אחרת על אינטרנט.

אז ברור שאני יכול להסתדר בלי, אבל זה נחוץ לי רק קצת פחות מחשמל/מים - זאת לא מותרות. "שרדתי" שבוע בלי אינטרנט בבית, בסבבה, אבל וואלה הייתי מעדיף אם היה לי.

• רעיון טוב! 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)
לפני כשעה, oryo כתב:

מה נסגר 

??

לפני 3 שעות, Derish כתב:

בלי קשר לאור ומשפחתו

👆

לפני 14 דקות, gadik6 כתב:

אם יש משהו שלמדתי מהביקורים התכופים (מדי) בארה"ב, זה שחיי הנוחות וה"מותרות" קצת דפקו לחלקם את הקופסה.

זו הגדרה מדוייקת של התופעה, אני רואה את זה לא רק בארה"ב  אלא גם בקרב אוכלוסיה עירונית ממעמד הביניים + באירופה. פתאום שכחו איך מתקשרים בטלפון (אם זה לא וואטסאפ אתה לא קיים), לא מסוגלים לרדת חמש דקות למסעדה ליד הבית אלא רק שיביאו להם עד הדלת, מה שלא ניתן לקנות באמאזון פשוט אינו בר רכישה, ומה שלא ניתן לבצע עם אפליקציה או חיישן חכם לא יתבצע.

אנשים כאלה מייצרים הרבה הזדמנויות בשביל אנשים כמוני, שעדיין זוכרים איך לקשור את השרוכים ולנגב לעצמם את הישבן בתום השימוש. אני משתדל לשמור על מרחק חברתי ומקצועי, אבל מעודד מהטריבונה את סגנון החיים הנכה שהם מנהלים.

עריכה אחרונה על ידי Derish
פורסם

בתור מי שמקיים המון שיחות + מעלה תכנים ליוטיוב, כמובן שיש משמעות עסקית קריטית לאינטרנט.

עם זאת, יש לנו hotspots וברור שהסיפור היה נפתר במקרה הכי גרוע תוך יומ/יים עם הגעת הטכנאי.

אגב - כן יצא משהו חיובי מהסיפור. לא ביטלתי את הטכנאי, וכשהוא הגיע הוא עשה כל מיני בדיקות והחליף שני כבלים ישנים, והמהירות השתפרה בפקטור של 2-3x כתלות במכשיר (להורדה) ו30% בהעלאה, אז בסה״כ יצא סבבה.

מה שמבאס זה שאין לי פה fiber וגם לא יהיה לדעתי, בשכונה שלי הבניה מאוד לא רוויה ולכן האינטרס של חברות התשתית לשדרג כאן הוא אפסי... 2-0 לאור יהודה!!! שוקל להתקפל מכאן ולחזור לגור באיזה מחסן לול

(+הנה אני לומד מטעויות עבר ומבהיר שאני לא באמת מתכנן למכור את הבית שלי בגלל פייבר וכמו כן שאני מודע לכך שבאור יהודה ניתן לגור בדירות שאינן מחסן אפשר לחסוך את ההסברים)

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני 3 דקות, oryo כתב:

(+הנה אני לומד מטעויות עבר ומבהיר שאני לא באמת מתכנן למכור את הבית שלי בגלל פייבר וכמו כן שאני מודע לכך שבאור יהודה ניתן לגור בדירות שאינן מחסן אפשר לחסוך את ההסברים)

אם לא תחזור מי ישלם מיסים בישראל?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני כשעה, sperial כתב:

לא מדבר על קשקוש ב-CF אלא על דברים חיוניים

Say What Meme GIFs | Tenor

לפני 15 דקות, Derish כתב:

ולנגב לעצמם את הישבן בתום השימוש

מה זה לנגב? מה אנחנו במזרח התיכון? הסטנדרט היום זה שלט בשירותים:

5 Best Japanese Toilets for Your Bathroom | Wayfair

לפני 3 דקות, oryo כתב:

וכשהוא הגיע הוא עשה כל מיני בדיקות

הזכיר לי שבאיזשהו שלב כבר ידעתי לדבר עם טכנאים/מוקדנים בשפה שלהם, קצת:
7j7w1e.gif

ובד"כ הייתי מקבל את האחראי משמרת שהיה עוזר לי :roll:

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם

אם כבר הת'רד הוקפץ, אני פוטנציאלית מבקר באוסטין בקרוב ומחפש מסעדת בשר טקסנית "שתעיף לי את הפוני" משהו שאי אפשר למצוא בקליפורניה (ואולי להשתכנע שאוסטין זה לא מדבר, אבל לגבי זה אני בספק) - יש המלצות?

ד"א, טס לאוסטין לחגוג delivery של GT4 של חבר מהפורום ששלח ה"פ לפני איזה שנה כי ראה את הסמלון שלי ומאז אנחנו חופרים ביחד על כל הבאגים והאופציות באתר של פורשה, הפורום הזה לפעמים ממש קסום (בקטע של איחוד של שני ישראלים בגולה במרחק 3000 קמ אחד מהשני עם תחביב משותף). 

פורסם

לול, בדיוק דיברנו והזמנתי אותו לקפה. 

מבחינת בשר אז: 

ברביקיו עממי זה רודי'ס, להזמין בריסקט אקסטרה מויסט

ברביקיו לואוקי זה ברות'רטון, נמצא מטר ליד מטווח נחמד שאני פוקד לאימונים/כיף

ברביקיו תיירי זה טרי בלאקס בעיר 

מסעדה שתפרק לך את המוח? אז Dean's Steakhouse עם סטייקים יפניים שיגרמו לך לרצות להגר, j carver גם טובה, ויש את Jeffrey's. בדיוק שמתי סרטונים של שתי הראשונות השבוע באינסטוש תעיף שם מבט תרייר קצת or.yo

• אהבתי 1

פורסם
לפני 26 דקות, oryo כתב:

לול, בדיוק דיברנו והזמנתי אותו לקפה. 

מבחינת בשר אז: 

ברביקיו עממי זה רודי'ס, להזמין בריסקט אקסטרה מויסט

ברביקיו לואוקי זה ברות'רטון, נמצא מטר ליד מטווח נחמד שאני פוקד לאימונים/כיף

ברביקיו תיירי זה טרי בלאקס בעיר 

מסעדה שתפרק לך את המוח? אז Dean's Steakhouse עם סטייקים יפניים שיגרמו לך לרצות להגר, j carver גם טובה, ויש את Jeffrey's. בדיוק שמתי סרטונים של שתי הראשונות השבוע באינסטוש תעיף שם מבט תרייר קצת or.yo

נשמע מעולה אסתכל, מוזמן להצטף כמובן אם מסתדר לך בלוז

• רעיון טוב! 1
פורסם

@Derish החיבור לרשת חיוני. אולי לא ברמה של מים, אבל לא הרבה פחות. העבודה שלי תלויה בו לחלוטין - בלי חיבור לרשת אין לי גישה לתיעוד הרפואי של החולים ואני לא יכול לתעד את העבודה שלי, תיעוד שהוא קריטי להם. יותר מזה, החולים עצמם לא טורחים להביא תיעוד, וכשאני מבקש אותו - ופה ושם מדובר במסמכים שאינם קיימים במערכת או כאלה שסתם יותר נוח לקרוא מהנייר - הם פותחים עיני עגל ושואלים ״זה לא במחשב?״ (הזקנים יגידו ״מסוף״).

ואפילו אם אתה מנסה להסתדר בטלפון אז זה בסדר עם המשפחה והחברים, אבל תנסה לבקש משהו מפקיד הבנק בלי שהוא מקושר לרשת (ובינינו, גם אתה נמצא במקביל באתר הבנק).

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...