Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גיבוב טקסני

פוסטים מומלצים

• תגובות 699
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

חדש פה?

אין קשר. מהיעדר חיבור רשת ביתי לכמה שעות הגענו לנפילת האינטרנט בבנק.

עריכה אחרונה על ידי gadik6
  • מצחיק 1

פורסם
לפני שעתיים, Derish כתב:

מסכים, אבל מה הקשר בין שתי ההודעות לעיל לבין מה שאני כתבתי?

כי אתה התלוננת על כך שאנשים מאבדים את הצפון כשהם מנותקים מהרשת.

לפני שעתיים, gadik6 כתב:

חדש פה?

אין קשר. מהיעדר חיבור רשת ביתי לכמה שעות הגענו לנפילת האינטרנט בבנק.

מה שכתבתי לדריש. וחוץ מזה, אתה מכיר את הפורום. סביר שבעוד שני עמודים נגיע לדיון על התלכדות חורים שחורים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

עם כל הכבוד לחורים שחורים, בסוף הנוהל הוא שצריך להגיע להיטלר.

כשאתה עוצר באיזה כפר בגרמניה ותופס רשת wifi בשם 'hitler', זה מלחיץ..

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

אז זהו, אתה העלית את היטלר, מילאת את חובתך לגודווין. עכשיו ננסה את הספירה השביעית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 21 שעות, oryo כתב:

מה שמבאס זה שאין לי פה fiber וגם לא יהיה לדעתי

מההההה...?

זה דפוק.

אני ב-95 אחוז מהזמן לא באמת מנצל את הסיבים, אבל ב-5 אחוז מהזמן שכן (נטו עבודה/פרנסה, תלוי איפה אני כרגע בפיתוח) זה ממש חיוני. זה נכון שאפשר להסתדר ובמבנה היברידי אפשר לחלק משימות בין משרד לבית וכו' אבל בטווח הארוך זה ממש חשוב (שלא לדבר על הילדים שלאט לאט נוגסים ברוחב הפס. עם סיבים זה לא מורגש בכלל)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
בתאריך 23.4.2023 בשעה 19:53, Derish כתב:

דילמה קשה, לשאת עובר מת במשך כמה שבועות או שוועדה של גברים שמעולם לא פגשו אותך תחליט אם מותר לך להתגרש. את נושא ההפלה אפשר לפתור די בקלות עם כסף, ע"י טיסה/נסיעה לסטייט שכן שבו מבצעים הפלות לכל דכפין. להשיג גט לעומת זאת, או את אישור הוועדה הרלוונטית, קצת יותר מסובך. חוששני שתצטרך לחשוב על סיבה מוצלחת יותר להעדיף את ישראל, כי בסעיף הזה ארה"ב עדיין לוקחת.

אז למי שלא יודע בישראל הפסקת הריון דורשת אישור של ועדה שמתכנסת ומרשה לאשה לעשות הפלה.

הפלה ללא אישור של הועדה היא עבירה פלילית.

הועדה היום בישראל מבחירתה היא בגדול חותמת גומי. אפילו בשנים האחרונות הפסיקו את הצורך של האשה להגיע לועדה.

אין מקרים, או אין כמעט מקרים בהם בקשה נענית בשלילה. 

ישנם סעיפים יחסית רחבים שאפשר להכניס תחתם כמעט כל סיבה כזאת או אחרת.

אבל אם המגמה הקיימת היום בארץ (ולא רק בארץ) תמשיך, זה לא הזוי שעוד ככה וככה שנים הועדות האלו לא יהיו חותמת גומי - והמצב פה לא יהיה שונה מטקסס.

פורסם

אם אני לא טועה הטריק הוא לשקר שהילד הוא מחוץ לנישואין או להביא אישור פסיכולוג (חצי פיקטיבי) על נזק נפשי, כלומר ישראבלוף סטנדארטי

ציטוט

החוק מפרט את המקרים שבהם יש לוועדה סמכות לאשר הפסקת היריון:
כאשר האישה היא מתחת לגיל 18 או מעל לגיל 40.
כאשר האישה אינה נשואה או שההיריון אינו מהנישואין.
כאשר ההיריון נובע מיחסים אסורים לפי החוק הפלילי, או מיחסי עריות.
כאשר הוולד עלול להיות בעל מום גופני או נפשי.
במקרה שהמשך ההיריון עלול לסכן את חיי האישה או לגרום לאישה נזק גופני או נפשי.

פורסם (נערך)

זה קצת יותר מורכב, אבל כן רוב הנשים שמאוד רוצות להפיל מצליחות במיוחד אם זו פעם ראשונה. אני זוכר ששמעתי שמתוך במעט שנדחות הרוב המוחלט הן "מפילות סדרתיות". גם הן יכולות לערער. לא יודע כמה זה מבוסס. 

עריכה: זה בכלל גיבוב טקסני אז סליחה על סטיית השרשור. מחזיר אותו לנושא המקורי. 

They took ourrrrr jorbsss

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
בתאריך 24.4.2023 בשעה 14:23, sperial כתב:

כי אתה התלוננת על כך שאנשים מאבדים את הצפון כשהם מנותקים מהרשת.

פרופורציות..

כשעסק מאבד את הרשת שלו - בעיה רצינית.

כשבית מאבד את הרשת שלו, תפתח אינטרנט מהפלאפון ליום יומיים ולא יקרה כלום. חוץ מזה, מרבית האנשים יכולים להסתדר גם בלי אינטרנט בכלל, עם כל הכבוד לא כולם עובדים מהבית וצריכים תשתית אינטרנט מטורפת, ואפשר לשרוד בלי טלויזיה ליום יומיים.

פורסם

מניח שלא רלוונטי לאף אחד פה ובכל זאת - מתחיל להעביר livestreams והיום מריץ את הבטא הראשון, אם למישהו מתחשק להגיע ולצחוק עלי בפנים במקום רק בפורום: זה היום ב12 סנטרל (8 בערב ישראל) ביוטיוב אור באוסטין

אולי יכול להיות מעניין במובן של לראות נדל״ן מנק׳ מבט מאוד data driven

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני כשעה, oryo כתב:

מניח שלא רלוונטי לאף אחד פה ובכל זאת - מתחיל להעביר livestreams והיום מריץ את הבטא הראשון, אם למישהו מתחשק להגיע ולצחוק עלי בפנים במקום רק בפורום: זה היום ב12 סנטרל (8 בערב ישראל) ביוטיוב אור באוסטין

אולי יכול להיות מעניין במובן של לראות נדל״ן מנק׳ מבט מאוד data driven

אני חייב לציין שהצילום של ה360 מעלות, תמיד היו לי בעיות עם האיכות שלו, וגם אני לא כל כך מצליח להשתמש בסרטונים הללו.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

שים לב שאתה מעלה את זה לרזולוציה מלאה ואז האיכות מצוינת, מבחינת שימוש ברגע שקולטים ששולטים בזווית ובזום זה די מדהים, נותן תחושה מציאותית מאוד.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני 1 דקה, oryo כתב:

שים לב שאתה מעלה את זה לרזולוציה מלאה ואז האיכות מצוינת, מבחינת שימוש ברגע שקולטים ששולטים בזווית ובזום זה די מדהים, נותן תחושה מציאותית מאוד.

אנסה שוב, בתקווה לראות שיש שיפור באיכות הצפייה

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תוכן חדש...