Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גיבוב טקסני

פוסטים מומלצים

פורסם

מי שלא בא להרצאה, יצא חציל.

אור כמו שהוא בסרטונים שלו, ככה הוא במציאות. רק עם פילטרים..

וזה מוזר אחושלוקי לראות אותו במציאות.

• מצחיק 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תגובות 699
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אור במציאות הוא בנאדם נבון, אמביציוזי, ניכר שהוא בכושר, וגם נחמד, מה שהופך אותו לבלתי נסבל בעליל...

• מצחיק 3

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)
לפני 23 שעות, Night Driver כתב:

לא היתה לי בעיה ללכת 40 קילומטר עם פק"ל של 42 קילו אבל ריצה של 300 מטר עם בגדי ספורט אני מת

ניסית לרוץ עם פק"ל?

לפני 4 שעות, falou כתב:

אור במציאות הוא בנאדם נבון, אמביציוזי, ניכר שהוא בכושר, וגם נחמד, מה שהופך אותו לבלתי נסבל בעליל...

נשמע באמת איכס.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 4 דקות, farkash7 כתב:

ניסית לרוץ עם פק"ל?

רצתי כי לא היתה לי ברירה (משקפת 20X120 ורשת הסוואה 6X6). הבעיה שלי היא לא משקל אלא שאני פשוט נחנק.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

נדודי שינה של 4 לפנות בוקר... נהייתי זקן. 

חזרנו שבוע שעבר מביקור בישראל, יומיים לפני התקיפה באיראן. תזמון פסיכי. חברים רבים תקועים בישראל כרגע ומחפשים כיצד לצאת, אחד יצא בשיט, אחרת תברח עם הילדים דרך ירדן והיא בחרדות היסטריות. מדהים איך מדינה שיכולה להרים פאקינג מפעל כטבמים בלב איראן לא מסוגלת להיערך אזרחית לתרחיש ידוע מראש.

בכל אופן, 

בישראל היה ממש נחמד. מביקור לביקור יש לי פחות אנשים לבקר, חצי מהחברים הטובים מהלימודים וכו' עזבו מעצמם, עם אחרים הקשר התרופף, וכשאני מגיע לשבוע ועודף זה לא שיש זמן או רצון לתייר בפקקים יותר מדי. 

ברמת הפקקים אגב, אציין שזה די היסטרי לחוות את מה שקורה עם התפתחות בניה בקצב מסחרר - אבל כמעט סטגנציה מוחלטת בתשתיות. ההורים שלי מאור יהודה, מעבר לכביש איפה שהיו פרדסים בביקור הקודם שלי יש כעת עשרות מגדלים. המרכז המסחרי שפתחו שם בקריה האקדמית אונו - מצוין! - אשכרה לא היה צורך לצאת לתא בשביל מסעדה טובה כי יש פתאום מבחר מרחק יריקה מסבאסבתא, אבל מספרים לי שלוקח 20 דקות רק לצאת מהשכונה... דאם. 

העברתי הרצאת pop up סוג של, הגיעו איזה 70 אנשים וזה היה לי ממש כיף ו"ממלא". 

משהו שקשור לפורום מחד ולישראליות מאידך - אחד האנשים שזכיתי לפגוש הכי הרבה פעמים זה חבר שהכרתי כאן בפורום, @sciPoPo. אם זיכרוני אינו מטעה אותי, נהיינו חברים בערך דקה לפני שהיגרתי, ואנחנו בקשר מצוין מאז. איזה ישראלי, ונפלא, זה לייצר חברויות נפש חוצות יבשת דרך פאקינג פורום אוטואים... 😅 

בכל אופן2, 

חזרתי לפני שבוע, עם כתף פצועה 2קג עודפים. אבל אתמול הצלחתי לראשונה סוף סןף לעשות מתח ביד אחת על כל יד בנפרד, ואני 3 חזרות בלבד מלהגיע ליעד חסר התכלית שהוא 40. 

בנוסף היום, כאילו בשעה הזו זה בתכלס אתמול, בבוקר הוצאתי את האטום לנסיעה. לקחתי חבר חובב הגה לקפה שעה מהבית דרך גבעות וסיבובים. הרכב עדיין פסיכי והלוואי שהיתה דרך להעביר את החוויה דרך צילום, או טקסט, אבל אין. זה מגניב בעיני שגם היום, אחרי 3000 ק"מ בערך של נהיגה שרובה המוחלט כיפית(זה הרי לא רכב שאני עושה בו רואדטריפס) אני ממשיך להיות מופתע מעד כמה הוא חוויתי. לא היה יכול להיות, וכנראה שאין, מאצ' טוב יותר. קראתי לא פעם את הקלישאה "מכונת נהיגה אולטימטיבית" - בחיי שבמקרה הזה, זה נכון. כמות הפעמים שאני, עם כל ה cool aid שזורם לי בורידים, משחרר צעקות או פרצי צחוק בלתי נשלטים בזמן נהיגה... Is too damn high. אני בכביש צר קצר ( ונטוש) ו60 אחוז מצערת מזיזים אותי מ40 ל100 מל"ש תוך מרחק אפסי בהילוך שלישי, עם הגה חסר כל באפר מהגלגלים ובמרחק ס"מ מהרצפה ללא שמשה. זה סוראליסטי. איך אפשר שלא לשחרר צעקת צחוק? 

ואז אני מתעורר ב3 בבוקר קולט שההורים שוב בממד, מציאות הזויה. 

• אהבתי 3

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
בתאריך 23.6.2025 בשעה 02:54, oryo כתב:

מדהים איך מדינה שיכולה להרים פאקינג מפעל כטבמים בלב איראן לא מסוגלת להיערך אזרחית לתרחיש ידוע מראש.

תיקון - הם יודעים שזה יקרה, ומסוגלים - פשוט לא אכפת להם

אחרי הביקור המפוקפק הזה שהייתי צריך לצאת דרך מצרים, אני חושב שיעברו עוד שנים רבות לפני שאחזור.

אם המשפחה רוצה להיפגש, יתכבדו ויגיעו לגרמניה או משהו, אני עדיין אעשה את רוב הדרך.

פורסם
לפני 36 דקות, כוכב השחר כתב:

אחרי הביקור המפוקפק

די גם את נתקעת שם!?

העלנו על זה פרק השבוע, אולי יעניין אותך.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תוכן חדש...