Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גיבוב טקסני

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 57 דקות, oryo כתב:

יום לאחר מכן נסעתי עם חברים למקום בשם Staccato Ranch

אני מחכה למזג אוויר יותר יפה - אבל זה בtodo list שלי ושל אשתי להשנה.

איך האימונים ?

(אנחנו גם שוקלים אם לקחת נשקים משם או להביא את שלנו בטיסה. שנינו עם staccatoים עם סטאפ דיי ״סטנדרטי״ אז כנראה יהיה אופציה להשכיר שם משהו מקביל)

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תגובות 699
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה יכול להטיס נשק? חשבתי שכדור בתיק זה קלבוש עד הודעה חדשה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש תנאים מגבילים

זה טס בתור luggage , חייבים להצהיר ואתה חייב להיות רשאי לשאת את הנשק ביעד שאתה טס אליו.

אי אפשר לטוס עם נשק עליך בלי הכשרה מאוד מקיפה אחרת (משיחה עם חברים - הקורס הפדרלי והמבחן שלו היה כנראה בין הכי קשים של כוחות הביטחון בארהב מבחינת יכולת ירי ספציפית באקדח)

Then dying is forgetting

פורסם

לפני כשעה, Liviur כתב:

(אנחנו גם שוקלים אם לקחת נשקים משם או להביא את שלנו בטיסה. שנינו עם staccatoים עם סטאפ דיי ״סטנדרטי״ אז כנראה יהיה אופציה להשכיר שם משהו מקביל)

יכול להשכיר שם מה שאתה רוצה, כמובן שיש סטאקאטוס

לפני כשעה, Liviur כתב:

איך האימונים ?

לא יודע לא עשיתי, אבל מהרמה של המתחם, אני אופתע אם זה יהיה ברמה נמוכה.

שוקל האם לעשות שם מנוי, $100/חודש, לא זול אבל כשרואים את המתחם מבינים. מנגד, אני לא חושב שריאלית יש לי מספיק זמן לשחק שם.

אבל עושה חשק...

אגב - השוטגאן $5,000, איטלקי. מאוד יפה, אבל גאד דאם מה זה המחיר הזה.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

לפני כשעה, garicho כתב:

למה היית היום במשרד? זה לא ערב חג בהולנד?

א. לא, זה לא יום חופש. לא שמישהו עובד, הרוב לוקחים אותו כיום חופש. בתכלס יש פה מעט מאוד ימי חג מהמדינה. מצד שני מהעבודה יש לי 40 ימי חופשה שנתיים.

ב. זאת בדיוק הסיבה להגיע למשרד - שקט, הגענו כמה חברה ברגוע שלנו, אין לחץ אין אימיילים אף אחד לא מצפה ממך באמת לעבוד. הגעתי לכמה שעות לכיף. 

5000$ זה פחות מהרובה צייד הגרמני שהבחור אצלינו הזמין. מוזר. 

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

רובי צייד אכן עולים ה מ ו ן.

הם בערך לא אנלוגיה לכלום אבל.

לגבי המתחם - בהחלט נראה מוצלח.

אני משלם סביב ה800 בשנה אצלינו לזמן מטווח בלתי מוגבל + כל האקדחים והרובים להשכרה בחינם ללא הגבלה ,הנחות (משמעותיות) בחנות ועל הכיתות (המעולות! 3 חברה יוצאי יחידות משטרה מיוחדות שונות שהיו אחראים על האימונים שלהם הם המדריכים היחידים - ויש לנו הרבה חופש תנועה וכו…)

https://gunforhire.com/academy/product/1-yr-titanium-membership-new-or-renewal/

וחשוב - הם מגבילים את המקומות לזה כדי לוודא שתמיד אפילו בזמן עמוס אני לא מחכה מעל 5 דקות אפילו בסופ״ש. (המתחם מרשים , אבל הוא בסופו של יום רק indoor)

אז 100 בחודש על המתחם שם הייתי לגמרי משלם לתמורה טובה אם זה היה קרוב.

Then dying is forgetting

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

טוב הרבה בריסקט עבר דרך המעשנה מאז העדכון האחרון, אין לי יותר מדי מה לשתף, עובד קשה הן בעסק והן על עצמי, התחלתי לאחרונה פודקאסט בשם ״מהגרים אבל אופטימיים״ אז אם מישהו רוצה לשמוע על רילוקיישן וכו׳ מוזמנים בכיף, מצליח להתמיד בכושר דרך שיטת דמי הכיס המטופשת-אך-אפקטיבית (לא זוכר אם שיתפתי כאן את הפוסט על זה) ולאחרונה שברתי שיא מתח אישי - 36 פאקינג חזרות (הקודם היה 32, בצבא, לפני שני עשורים...) וכעת אני מכוון ל40 כי למה לא בעצם.

עוד שבוע וחצי מגיע לביקור בישראל, לא הייתי מאז אוק7 אז מקווה שיהיה סבבה לילדים. אני אקיים הרצאה בנושאי רילוקיישן כלכלה וכו׳ אז אם מישהו מכם רוצה לבוא לתת כיף - הנה לינק.

• אהבתי 2

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני 10 שעות, oryo כתב:

עוד שבוע וחצי מגיע לביקור בישראל, לא הייתי מאז אוק7 אז מקווה שיהיה סבבה לילדים. אני אקיים הרצאה בנושאי רילוקיישן כלכלה וכו׳ אז אם מישהו מכם רוצה לבוא לתת כיף - הנה לינק.

איזה כיף!

נטול פייסבוק (לשמחתי) ובמילואים בימים אלה (לצערי), אבל אם זה נופל לי על יציאה, אשמח להגיע

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם
לפני 11 שעות, oryo כתב:

ולאחרונה שברתי שיא מתח אישי - 36 פאקינג חזרות (הקודם היה 32, בצבא, לפני שני עשורים...)

סיקרנת אותי אז בדקתי כמה אני עושה והפתעתי את עצמי.

בצבא הייתי עושה 27 והיום 29 שנים ו35 קילו יותר אחרי שמאז הצבא לא נגעתי במתח עשיתי 16.  לא האמנתי שאעשה 5.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 3 שעות, Night Driver כתב:

סיקרנת אותי אז בדקתי כמה אני עושה והפתעתי את עצמי.

בצבא הייתי עושה 27 והיום 29 שנים ו35 קילו יותר אחרי שמאז הצבא לא נגעתי במתח עשיתי 16.  לא האמנתי שאעשה 5.

בהינתן מה שאתה מספר, הישג מרשים מאוד 💪

35 ק"ג של שריר? 😅 

לפני 4 שעות, avargel כתב:

איזה כיף!

נטול פייסבוק (לשמחתי) ובמילואים בימים אלה (לצערי), אבל אם זה נופל לי על יציאה, אשמח להגיע

יאללה תוציא ג'ים 😊

פורסם
לפני כשעה, oryo כתב:

35 ק"ג של שריר? 😅

בעיקר שריר בטן עגול.

אבל בחודש האחרון רק באינטל עליתי במצטבר יותר מ 200 מטר על סולמות פיגומים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 16 שעות, oryo כתב:

לשמוע

אני! אבל יותר על האטום 😃

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם (נערך)
לפני 16 שעות, oryo כתב:

טוב הרבה בריסקט עבר דרך המעשנה מאז העדכון האחרון, אין לי יותר מדי מה לשתף, עובד קשה הן בעסק והן על עצמי, התחלתי לאחרונה פודקאסט בשם ״מהגרים אבל אופטימיים״ אז אם מישהו רוצה לשמוע על רילוקיישן וכו׳ מוזמנים בכיף, מצליח להתמיד בכושר דרך שיטת דמי הכיס המטופשת-אך-אפקטיבית (לא זוכר אם שיתפתי כאן את הפוסט על זה) ולאחרונה שברתי שיא מתח אישי - 36 פאקינג חזרות (הקודם היה 32, בצבא, לפני שני עשורים...) וכעת אני מכוון ל40 כי למה לא בעצם.

יש סיכוי שהמפגש יהיה בחיפה? אם אני לא טועה עשית אחד בחיפה פעם שעברה ולא יכלתי להגיע ‍:/

עריכה אחרונה על ידי MZN
פורסם
לפני 19 דקות, Gosser1860 כתב:

אני! אבל יותר על האטום 😃

תצביע (בסקר באירוע) ותשפיע :)  

לפני 13 דקות, MZN כתב:

יש סיכוי שהמפגש יהיה בחיפה? אם אני לא טועה עשית אחד בחיפה פעם שעברה ולא יכלתי להגיע ‍:/

אני לא בטוח שיש לי שם מספיק טראקשן בשביל להרים אירוע 😅

למרות שפעם שעברה זה כן עבד לא רע 

פורסם

מספרי המתח שנזרקים פה מכובדים עד מאוד.

התחלתי להתאמן לראשונה לפני שנה וחצי ~ ביומולדת 31 כשהבנתי שאין ברירה. עד היום, שנה וחצי אחרי, אני עדיין שונא את זה כמו ביום הראשון (אבל יותר קל להתמיד). יכול לספור על כף יד אחת את כמות האימונים שפספסתי. אבל במתח ספציפית אני גרוע ממש ומצליח אולי 2-3 חזרות, במקרה הטוב.

גם ה gains שרואים ביוטיוב לא ממש עובדים בעולם האמיתי לדעתי, עליתי בשנה הראשונה בערך 4 קילו שזה הרגיש מכובד (מ 61 ל 65, 179סמ) אבל בחצי שנה האחרונה - זחילה.

• תוכן חדש...