Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גיבוב טקסני

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לא קראתי את הכתבה, אבל אני מדמיין את הנרטיב בקלות.

אתה בתור מרואיין בסך הכול **מרכיב ברשימת מצרכים של מתכון**. במקרה הזה המרכיב עסיסי ומוכר - "יורד טחון בכסף" ומשם זה מוביל בקלות למתכון של "כתבת הוצאת עיניים" שעוררת קנאה, עם תיבול של "יורד" ואז בכלללל הקטע היהודי - ללחוץ על כל הכפתורים הרגשיים בקיצור. מתכון זול וקל ליצירה, אתה מרכיב טכני לגמרי בסיפור ואף אחד לא שם עליך פס קצוץ. זה לא אישי. אתה בסך הכול שורה ברשימת קניות.

---

תמיד הייתי סקפטי בנוגע לתשקורת אבל את השיעור הכי מאלף למדתי ב"עבודת סטודנט" בעולם הפוסט פרודקשן (טלוויזיה). בשלב מסוים עזרתי לתמלל סדרת ריאליטי, ופעם התבקשנו מפאת קוצר הזמן לעבוד על ה-rushes במקום הפרק המוגמר. כשהגיע הפרק המוגמר לתמלול חוזר הסתבר שחיתוך והדבקה של קטעי האודיו זאת אומנות שמגיעה בקלות ובפשטות להחלפה שלמה של סדר מילים במשפט. פשוט ככה. מי שלא הכיר את ה-rushes (חומר הגלם?) לא יזהה לעולם. לא צריך שום תכסיסי מצלמה או ai. רק משחקי עריכה וזהו. קל. מספרים סיפור.

מה שמפתיע זה שהופתעתם אבל נו... ככה צוברים ניסיון בחיים :-) אל דאגה, בעוד שבועיים אף אחד לא יזכור את הכתבה או את מרכיבי המתכון (השמות שלכם) והעניין ידעך ויישכח.

עריכה: ואי אפשר בלי הפרק הגאוני ממשפחת סימפסון: 

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תגובות 699
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דה מרקסר מתקשים ללכלך על הייטקיסטים בארץ אז מחפשים הייטקיסטים באוסטין ללכלך עליהם..

לפני 13 שעות, Night Driver כתב:

בסופגניות במילוי תותים ושמנת

מה הקשר שמנת לסופגניה יא שמאלני?

פורסם
לפני 47 דקות, יובל .מ. כתב:

מה הקשר שמנת לסופגניה יא שמאלני?

אחרי שתטעם תבין. הרי ידוע שאנחנו השמאלנים נהנתנים.

היה איתי במילואים איזה בכיר באחת העיריות בצפון ובגלידריה בצמח תמיד היה מזמין כוס קצפת עם דובדבן. אנחנו היינו מסתלבטים עליו שבטח הוא יאכל רק את הדובדבן שבקצפת ויזרוק את השאר.

• מצחיק 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אני שמאלני. יש ימניים במאפיית משי באשקלון שמכינים בשבילי.

זה קרם שמנת עם תותים טריים. היא חתוכה באמצע וממולאת.

פורסם
לפני 6 דקות, Night Driver כתב:

אני שמאלני. יש ימניים במאפיית משי באשקלון שמכינים בשבילי.

זה קרם שמנת עם תותים טריים. היא חתוכה באמצע וממולאת.

אהה זה נשמע הגיוני. עד עכשיו היה נשמע כאילו מדובר בניגוב כמו חומוס.

פורסם

ממתי שמאלנים מנגבים חומוס כמו איזה אסיאתים?

נכון שאני עירקי אבל בכל זאת יש גבול.

פורסם

אני עכשיו ממש מתבייש שאני פה 6 שנים ולא היה לי עץ ואני מהמגזר😆 שחוגג נובי גוד .

אור תשלח לינק לעץ וכמובן  haters gonna hate. יש אנשים ש"עובדים" בלהתעצבן ולפתוח עיניים על אחרים. בלי זה אין להם קיום.

פורסם
לפני 20 דקות, Night Driver כתב:

ממתי שמאלנים מנגבים חומוס כמו איזה אסיאתים?

נכון שאני עירקי אבל בכל זאת יש גבול.

הרעיון הוא ש״אירופאים״ יתחתנו עם עירקים ואז הזיווג יהיה ״עזייתי״  וביחד ינגבו חומוס.

אגב, ממליץ לצפות בתכנית על יהדות עירק בכאן 11 (של השמאלנים) , רק מתאור המאכלים אני מרייר על המסך 😜

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

העץ זה עוד הקטע הקל.

כשכספר מלכיור ובלשצאר (nativity) מגיעים זה נהיה יותר מורכב.

לרענן את הזכרון:

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

העץ זה שטויות, לדעתי מה שהוציא אותך לא טוב בכתבה, זו ההערה, שאתה מעדיף כבן זוג לילדים נוצרי חילוני על פני יהודי דתי.
גם אם זה נכון לא צריך לומר כל דבר בראיון.

• רעיון גרוע 1
פורסם

ההקשר המלא, הוא שהכתב שאל "אבל אתם לא מוטרדים מזה שעץ יכול לבלבל את הילדה? שתביא לכם איזה אמריקאי נוצרי הביתה", ועל כך נענה שאנחנו לא אנשים דתיים ובעיקר רוצים שהילדים יהיו מאושרים, ובתכלס כאדם חילוני אני הייתי יותר מוטרד ממצב בו מכניסים לי דת הביתה מאשר בן זוג שאיננו יהודי. 

אני כמובן עומד מאחורי זה, ובבחירה בין אמריקאי חילוני ויהודי דתי אני בוחר את הראשון תמיד, כי גזע לא מעניין אותי אבל דוגמתיות פחות מתאימה לסגנון החיים שלי, וכל אלו בכלל לא מעניינים כי בפועל זו איננה החלטה שלי. 

לגבי זה שהייתי צריך להיות יותר דפנסיבי / פחות ישיר, צודק, אבל לא חשדתי בבחור. 

• אהבתי 2

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם (נערך)
לפני 16 דקות, oryo כתב:

כאדם חילוני אני הייתי יותר מוטרד ממצב בו מכניסים לי דת הביתה מאשר בן זוג שאיננו יהודי. 

זה מה שאמרת בראיון לעיתון ישראלי?

ברכותיי! זכית בפרס היאיר גולן של החודש 🏆

בעבודה פעם זכיתי למקלחת קרה כשאמרתי לגבי טבעונים שאני פחות מסתדר עם פנאטיות דתית שמלווה במיסיונריות.

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
  • מצחיק 1
פורסם
לפני 37 דקות, oryo כתב:

לגבי זה שהייתי צריך להיות יותר דפנסיבי / פחות ישיר, צודק, אבל לא חשדתי בבחור

לא מסכים. אני בגישה של לא להסתיר את מי שאני.

רק היית צריך לצפות את הריקושטים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ברור שזאת שאלה מכשילה שנועדה להוציא ממך תשובה של אליטיסט מתנצר שבגד בעמו. 

• רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...