Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גיבוב טקסני

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

כן, גוגל הקפיץ לי את הכתבה על הבוקר, איך שראיתי "אוסטין" היה ברור לי שתוזכר שם.

סה"כ כשקראתי נראה לי סביר למדי, מלבד המשפט המוזר קצת על "מתמלא בנצרות", שלי לא הזיז יוצר מדי לאור הכרותנו האינטרנטית הצנועה, אבל שיערתי שיגרום לכמה אנשים לזוז באי-נוחות בכסא. לא שיערתי שממש חתכו לכם משפטים בצורה כזו. לא לעניין, חשבתי שצח יוקד קצת יותר נורמלי, אבל כנראה שטעיתי.

העיתונות לגמרי בביוב, בכל העולם, לא רק בישראל.

עריכה אחרונה על ידי קורן בן אשר

חזיר דיזל

• תגובות 699
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גם מתראיין בעיתון עוכר ישראל וגם בוכה שהכתב מסלף, קלאסי 🤣🤣

סתם, סתם. זה חוויה לא פשוטה. עדיין יש איזה ״הילה״ של אוטוריטה. ״זה נכתב בעיתון״. עזוב, הכל בולשיט. 

לא מבין למה התראיינת לזה. אם זה במטרה להגדיל את העסק ולפרסם, אז מילא. בולעים צפרדע וזהו. אבל לא רואה שום סיבה אחרת לעשות את זה. סתם צרות.

פורסם

סביר להניח שעל כל אחד שיתעצבן לחמש דקות עם קריאת הכתבה יהיו שישה עשר שיצטרפו לקבוצה בפייסבוק, שמונה שיעשו רילוקיישן, ושלושה-ארבעה שיהפכו עם הזמן ללקוחות חדשים. זה conversion rate שאף רשת חברתית לא יכולה להתחרות איתו, בהשקעה מינימלית מצדכם. ברכות על הקד"מ.

פורסם
לפני 48 דקות, garicho כתב:

לא מבין למה התראיינת לזה. אם זה במטרה להגדיל את העסק ולפרסם, אז מילא. בולעים צפרדע וזהו. אבל לא רואה שום סיבה אחרת לעשות את זה. סתם צרות

למה העברתי הרצאות בזמנו? 

יש שיגידו בגלל שאני נרקיסיסט חולה צומי

יש שיגידו, אני ביניהם, שאם יש לך כח/אפשרות לעזור לאנשים במאמץ סביר, אז למה לא 

אני entrepreneur / builder, בילדרים אוהבים לייצר דברים, בין אם זה לעבוד על הרכב לייצר מחמצת לבנות סילבוס או לעזור לאנשים. כל עוד זה במידה ולא מסכן אותי, אז זה מייצר תחושות חיוביות ובתכלס בסוף זה איכשהו גם ייצר ערך, סטטיסטיקלי ספיקינג. 

אני חושב שסטגנטורים ובטח ובטח דיסטרויירים פשוט לא מצליחים להבין את הפריזמה הזו, ואז הם מבצעים כל מיני השלכות. ממש כמו שאיזה בחור לא חשוב שמות לא הצליח להבין שעץ אשוח בבית עם אורות יפים ונעליים ותמונות של הילדים זה לא "נוצרי" ולא מבטל את הזהות שלנו, אז כתב את הפרשנות שלו. ביקורת, במקום סקרנות. 

אנשים קטנים חושבים קטן. 

• רעיון טוב! 1

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני שעתיים, oryo כתב:

(+הכתבה).

במילה אחת? פיכסה. לא יודע מה הטריג אותו העץ, גם אצלנו יש יולקה בבית.

--

בנוגע ל-150 משכורות, לפחות שם היתה לך השפעה ושליטה על התוצר הסופי ועדיין זה יצר הרבה ריקושטים. בכתבה הזו, להבדיל, היית נתון לחסדי ה"כתב" וה"עיתון". לפחות עכשיו אתה יודע, לא שזה מנחם במיוחד.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם

קראתי ולא מבין מה אשתך לקחה ללב.

חיפשתם איכות חיים והגשמה עצמית, מצאת את זה באוסטין יחד עם שמירת הזהות הישראלית, אתם ישראלים חילוניים שמתחברים למנהגי המקום בו בחרתם לחיות (תגיד תודה שהתלונות זה על העץ ולא על המנגל. מה היית עושה עם וטו על המנגל?) ומעניין שכשזה עירקי אז עץ זה ביג אישו אבל אצל כל רוסי זה סבבה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אור, אתה בטח יודע כמה אני מצטער שמישהו רב-כשרונות ויכולות עזב אותנו וכנראה לא יחזור.

מה שכן ציפיתי שהקטע עם העץ בדצמבר יגיע יותר מאוחר...

לא הצלחתי לקרוא את הכתבה, אבל אני מנחש מה שכתוב שם.

ההחלטה אם לחזק את הזהות היהודית של משפחתכם או להיטמע בבלנדר הכל-אמריקאי היא שלך ושל רעייתך. אתם לא חייבים דין וחשבון לאף אחד, בטח לא לאלו מ"הארץ".

בהצלחה לכם בכל מה שתפנו

• אהבתי 1

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

• חברי המעגל הראשון
פורסם

במקום לספר להם על העץ היית צריך להטריל אותם ולספר שאתם חוגגים פסטיבוס במקום.

• אהבתי 1
  • מצחיק 5
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לא אכפת לי מעץ ואני בטח לא מתבייש בו, זה סתם פאקינג עץ פלסטיק עם אורות ומזכרות. 

מה שכן מבאס זה שבכתבה הם הורידו את ההקשר לזה ולדברים אחרים, וזה ייצר מצג שווא לגבי סוג האנשים שאנחנו וצורת ההתנהלות שלנו. 

כאמור, לא מתרגש מזה, אני חי את החלום של עצמי ולכן לא לוקח ללב טוקבקים של אנשים קטנים ומשועממים. כן לקחתי ללב שאשתי ואמא שלה העבירו יום בבכי ותחושת לינצ'טרנט, אני זוכר איך זה הרגיש לי בעבר ובניגוד למשתמע מהכתבה - אמפתיה לא חסרה אצלנו בבית. 

קיצר בקטנה, למדתי ואיישם להבא. חשדהו וחשדהו. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אז תמסור לה גם מכאן שתשים ז גדול על כולם. 

כל הצבועים שנוסעים לנצרת או ליפו לראות את אוירת חג המולד אבל יוצאים על מי שחי במקום שזו המסורת ונוהג כמו כולם לא שווים יחס.

אתם הרבה יותר שומרי מסורת ממני. אתם מדליקים בטח חנוכיה ואני מסתפק רק בסופגניות במילוי תותים ושמנת.

• אהבתי 3

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 46 דקות, oryo כתב:

שאשתי ואמא שלה העבירו יום בבכי ותחושת לינצ'טרנט,

בת של חבר טוב עברה חוויה קשה ב7.10. העלתה פוסט לחשבון האישי שלה באינסטגרם. כתב חצוף לקח את הפוסט, ערך אותו, צירף תמונות שלה שלקח מעמוד האינסטגרם שלה והעלה בכותרות הראשיות בynet במקסימום חשיפה.

היא בכתה יום שלם רק מהחשיפה הזו וויינט הורידו את ה"כתבה" רק אחרי שההורים שלחו להם מייל זועם.

עד עכשיו אני מתעצבן כל פעם שאני רואה כתבות של הנבלה הזה.

מהקצת שראיתי בתגובות לך ולאשתך בפייס נראה שאנשים מבינים מי הטובים ומי הקקות.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני כשעה, פינדר כתב:

מהקצת שראיתי בתגובות לך ולאשתך בפייס

כן אבל זה "קהל שבוי" 

מה שכן, אשתי קיבלה מספר הודעות ממכרות שאמרו לה שמזל שהיא כתבה תגובה, כי מהכתבה הן לא יצאו מבולבלות, ואחרי שקיבלו קצת הקשר הבינו שזה בסהכ ספין / בייט. 

מה שאתה מתאר נשמע ציני בכמה סדרי גודל מעבר, מזעזע. אני כבר פחות ילד אבל עדיין יש בי את הנאיביות הזו שלא מצליחה להבין איך לאנשים אין כבוד מינימלי כלפי עצמם, כשהם פועלים בכזו ציניות וחוסר אמפתיה. 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

המטרה שלהם זה לנצל את האמפתיה של מי שנחשף לתוכן ולייצר ככה הרבה רגשות שיתופים ותגובות. 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

שנאמר בשירו של אריק איינשטיין - עיתונאי קטן שלי. 

בעבר, בכל פעם שביקשו ממני להתראיין, לעיתון מקצועי דווקא, סירבתי. הטיעון היה שזו תהיה הזדמנות לחשיפה של המוצרים/טכנולוגיה. והתשובה שלי תמיד הייתה, שאין צורך. המתחרים שלי מכירים אותי בלי כתבה. וממילא מי שיקרא את הכתבות יהיו המתחרים ולא לקוחות פוטנציאלים. 

אותו הדבר כאן. מי שיגיע אל אור יגיע בזכות מה שאור עושה ולא בגלל הכתבה.

מעבר לבייט אין בכתבה כלום ושום דבר. פרט לקינאה , בעיקר של המגיבים.ֿ

טוב שלא צילמו את האריאל. זה בכלל היה ״ממתג״ את מי שחי לא כאן כחוליגן.

אה, ועוד משהו, מה זה הזלזול במי שעובד בענפי שירות? בן של חברים מתפרנס מצויין כמנעולן כבר עשור , אני לא רואה איך היה מגיע לחצי מזה כאן.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

קראתי ודווקא בא לי לעבור, במיוחד כי בא לי גריל XXXL במחיר של גריל מבער אחד בארץ 😉

שמע, את הספק שאני מטיל בכל מה שאני קורא למדתי עוד בגיל 12 כאשר אחד הילדים בבית הספר נהרג בתאונה (התהפך עם טרקטור) את הסיפור האמיתי של מה קרה בתאונה הכרתי מחברים לכיתה שראו את הכל ואז קראתי את העיתון, לא היה קשר בין מה שכתבו לבין מה שקרה באמת. 

לאמץ מנהגים מקומיים, בפן החילוני שלהם, זה דבר מבורך, זה בסוף מה שמחבר אותך למקום בו אתה חי. 

• תוכן חדש...