Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גיבוב טקסני

פוסטים מומלצים

• תגובות 699
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

השאלה הזו היא הג'וקר של הגזענים.

היית מוכן שהבת שלך (זו תמיד הבת ולא הבן, כי בנות הים סוג של רכוש של העם היהודי) תתחתן עם ערבי\נוצרי וכו'?

אתמול בארוחת שישי גיסתי שלפה את הקלף המנצח הזה, אחרי ויכוח שהיה לנו, שהתחיל מזה שהיא סיפרה שבבית באיזור מורה התפטרה ובגלל החוסר במורים, הביאו במקומה מחנכת ערביה!!!

עריכה אחרונה על ידי פינדר

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

כשלי זורקים את היית מוכן שהבת שלך אני עונה שאני מוכן שהבת שלי תתחתן עם מי שהיא תבחר ושיכבד אותה.  

• אהבתי 2

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 4 שעות, ניקו פ. כתב:

לא חשדת בעיתונאי? 

אתה יודע יותר טוב מזה ;)

אחד הדברים שאני אוהב במקום מגוריי הוא שהגישה שלי השתנתה מ"תניח את הרע, ומקסימום תופתע לטובה" ל"תניח את הטוב, ומקסימום תופתע לרעה" 

בא עיתונאי לעשות כתבה על אוסטין, הקדשתי לו שעות מהזמן שלי, לא חשבתי שהפואנטה היא צהובון שנועד לפרוט לאנשים עם רגשות. 

כתבה על הקהילה באוסטין, ואיזה 90% מהתגובות זה אור ילד זין... יצא לו די טוב 😅😅😅

• מבאס 1

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 3 שעות, פינדר כתב:

אתמול בארוחת שישי גיסתי שלפה את הקלף המנצח הזה, אחרי ויכוח שהיה לנו, שהתחיל מזה שהיא סיפרה שבבית באיזור מורה התפטרה ובגלל החוסר במורים, הביאו במקומה מחנכת ערביה

והתלמידים צריכים להתחתן עם המורה? 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

באמת עצוב מאוד. איך הערבים האלה משתלטים על המדינה, עוד מעט יהיו לנו גם שוטרים ושופטים ערבים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הם מספיקהטובים להיות אחים סיעודיים להורים שלנו אבל חס וחלילה שיהיו מורים של הילדים שלנו.

עדיף איזה חצרוני.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 6 שעות, oryo כתב:

אחד הדברים שאני אוהב במקום מגוריי הוא שהגישה שלי השתנתה מ"תניח את הרע, ומקסימום תופתע לטובה" ל"תניח את הטוב, ומקסימום תופתע לרעה" 

בא עיתונאי לעשות כתבה על אוסטין, הקדשתי לו שעות מהזמן שלי, לא חשבתי שהפואנטה היא צהובון שנועד לפרוט לאנשים עם רגשות. 

זה לא קשור למקום זה קשור למקצוע :)

עיתנואי זה עיתונאי בין אם ישראלי או אוסטינאי. 

• רעיון טוב! 1

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם (נערך)

@oryo, קראתי את הכתבה והייתי מאד מופתע ממה שנאמר שם.

לא חושב שזה ישנה את הדעה אליכם לאנשים שמסביבכם, ומי שחושב לעבור זה לא מה שיעצור אותו.

יש לי חבר באוסטין ואנחנו כבר חצי רגל בדרך (בעיקר מחכים לראות מה קורה עם הפוסט דוק של אישתי).

אם הכל יסתדר אז סוף שנה אולי נוכל להגיד שלום ולראות את האטום במציאות :)

עריכה אחרונה על ידי motizkn
  • רעיון טוב! 1

טסלה 3 2022

פורסם
בתאריך 21.12.2024 בשעה 14:37, oryo כתב:

עיתונאים זה זבל טהור בכל נקודה על כדור הארץ.

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

חזרתי מנהיגה קפואה, זה קטע עם האטום - לא משנה כמה אני מנסה להוריד את זה לטקסט זה באמת בלתי אפשרי להסביר כמו שצריך את החוויה של לנהוג אותה חזק בכביש.

אני חושב שזה הרכב היחיד בו נהגתי שמצאתי את עצמי תופס את ההגה חזק ומשתמש בו בשביל לדחוף את עצמי אחורה בתור קונטרה, שזה לא באמת נחוץ כי יש חגורת רכבת הרים שמרתקת אותך למושב - ובכל זאת. מוצא את עצמי לופת את ההגה בכח כשאני לוחץ אותה. ספק מצורך ספק מפחד 😅

100% מצערת זו חוויה שנעה על המנעד בין absolutely hilarious ל mind-blowing scary, הרכב צורח ודוחף בצורה לא סבירה, ועצם זה שאין בקרות ובקושי משקל גורם לזה להיות אקסטרה מפחיד. מדי פעם אני משחרר צעקה / קללה בשביל לפרוק לחץ. אשכרה.

הנה אני בבוקר של 6 מעלות עם רוח ישירות לתוך הפרצוף, לא נראה חשוד בכלל, ולגמרי לא קיללתי את עצמי על הפיגור של לצאת בקור הזה לשחק בחוץ.

image.thumb.png.f87b4adea9ab039326e788d341499942.png

יום לאחר מכן נסעתי עם חברים למקום בשם Staccato Ranch, בגדול: מדובר במשהו כמו 300 אייקרים (1,200 דונם) של חווה שכל הייעוד שלה זה גן שעשועים לחובבי נשק. יש שם מטווח סגור מהיפים בארה״ב, מטווחים פתוחים עם מטרות פלדה (דינג בירי, הרבה יותר כיף מנייר), clay shooting, ואזור לש״ב בשביל להרגיש כאילו אתה בcod / אימון מתקדם.

פירקתי שם כמות תחמושת לא סבירה, מקום מאוד רע לחשבון הבנק.

מצ״ב תמונה של שוטגאן של אחד החבר׳ה, ניחוש כמה השטות הזו עולה?

image.thumb.png.b435c33eec73ce8c4d7a39a7cd3c71a2.png

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני 4 דקות, garicho כתב:

הייתי מעריך סביב העשירייה

בדיוק היום זיינו את השכל במשרד לגבי רובי צייד (אומנם גרמניים ובאירופה, ועדיין). אני הייתי מנחש שיותר מעשירייה

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 19 דקות, David32 כתב:

בדיוק היום זיינו את השכל במשרד לגבי רובי צייד (אומנם גרמניים ובאירופה, ועדיין). אני הייתי מנחש שיותר מעשירייה

למה היית היום במשרד? זה לא ערב חג בהולנד?

• תוכן חדש...