Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1793 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

לפני כחודש עברתי תאונת דרכים מאוד קשה כאשר נהג רכב עבר ברמזור אדום ונכנס ברכבי במהירות של בין ל90-80 ק"מ. למזלי פגיעות הגוף לתאונה כזאת אינן משמעותיות. אך, התגלה בהמשך שהנהג אינו מבוטח, הרכב שלי הלך טוטאלוס (אובדן גמור). כאשר פניתי לחברת הביטוח טענו שכדאי לי לתבוע את הביטוח שלי כדי לקבל את הכסף בזמן הקרוב. מסרתי להם שאיני מעוניין לקבל את הכסף כרגע ורוצה להגיע לתביעה משפטית כדי שהוא ישיב לי את מחירון הרכב וכדי שהפרימיה של הביטוח לא תתייקר. עורך דין מטעם הביטוח ניסה לשכנע אותי שהתהליך הוא ארוך ושיכול להיות שהנהג הפוגע לא ישלם לך. 

האם יתכן שנהג שאינו מבוטח ואשם בתאונת דרכים אשר גרם לאובדן טוטאלוס יכול להתחמק מתשלום הרכוש שהרס?

פורסם

ישנה פרקטיקה במסגרתה אתה תובע את הביטוח שלך, הם תובעים את הנהג השני (כי הם לא מוותרים מרצונם על כמה עשרות אלפי שקלים).

במקביל אתה תובע את הנהג השני או מצטרף לתביעה של חברת הביטוח שלך, ותובע אותו על ההשתתפות העצמית + עליית הפרמיה.

אני לא זוכר את פרטי הפרקטיקה, נקרא ל @ישה

• רעיון טוב! 1

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

בוא נגיד שתבעת וזכית בסכום של 100,000 ש"ח.

עכשיו הנהג הפוגע הוא נשוי עם 3 ילדים , מעוקל בבנק, גר בדירת עמיגור ולא עובד. איך בדיוק תגבה את הכסף?

נכון שהפרמייה של הביטוח תעלה אבל גם לנהל משפט עולה ולא לקבל את הכסף בסוף עולה עוד יותר.

• אהבתי 2

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)

קצת לחזק את דברי נהג הלילה: סביר שאותו נהג לא מבוטח הוא גם הטיפוס שלא ישחרר כספים בקלות גם אם תזכה במשפט ויש לו שני מיליון ש"ח בעו"ש. אז אם אין לך אורך הנשימה הכלכלי כדי להיות צודק, עדיף להיות חכם, לתבוע את הביטוח שלך, לקבל את הפיצוי ולקנות רכב חדש.

עם זאת - תוכל לתבוע מהפוגע את עלית הפרמיה שלך, וגם כדאי להיות קשוב למה שעושה חברת הביטוח שלך, שכן אם היא תזכה בתביעה מול הפוגע (והתהליך לא יהיה קצר) תוכל לנקות את העבר הביטוחי שלך ולקבל את ההשתתפות העצמית.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כמו שאמרו קודמיי תהיה חכם לא צודק. אני אתן לך דוגמא, לפני מספר חודשים נכנסה בי נהגת ללא ביטוח שאמרה לי שאין מה לדאוג והיא תשלם הכל. כמובן שלא שילמה שקל בסוף והתחמקה בכל דרך אפשרית. מבירור קל עולה שמדובר במשפחה לא נורמטיבית. עכשיו לך תתבע בן אדם שמגיע ממשפחה עבריינית, המשטרה לא מתערבת במקרים כאלה (כי זאת המשטרה שיש בישראל) ומתביעה כזאת ברור שאי אפשר יהיה להשיג כלום. 

על כן תהיה חכם.

פורסם

קודם כל גילוי נאות - אני לא משפטן ויתכן שמה שאני כותב פה לא מדויק, אבל אני מנסה לצטט מה שנאמר לי על ידי עורך דין לפני כמה שנים כשהייתי במצב דומה לשלך.

אם תתבע את הפוגע ותנצח במשפט, מאותו רגע חברת הביטוח שלך לא חייבת לשלם לך כי כבר קיבלת פיתרון מבית המשפט. אם הנהג שפגע בך יתחמק מלשלם לך אתה יכול להגרר לתיק של הוצאה לפועל שיכול לקחת שנים ארוכות ואפילו להגיע למצב בו לעולם לא תקבל את הכסף - למשל אם הנהג הפוגע יצליח לשכנע את הרשויות שהוא עני ויקבל הפטר מחובות. כך שאתה יכול לצאת קרח משני הצדדים.

גם לי המליצו לתבוע את הביטוח שלי וזה מה שעשיתי.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

תאונה 80-90 קמ"ש ונזק גוף אפסי. אין דבר כזה . הודע לביטוח החובה שלך מיידית ובדוק את עצמך בצורה מקיפה . לפעמים הנזק מתגלה בעוד זמן רב ועדיף שיהיה דיווח על התאונה בביטוח החובה שלך .

עכשיו נזק הרכוש

אובדן גמור - מקבל מחיר מחירון משוקלל מחברת הביטוח שלך , כסף מהיר וקל. אין מה מה לחשוב לתבוע את הנהג בלי הביטוח שיכול שלא תראה ממנו אגורה ורק תוציא הוצאות עורכי דין ואח"כ הוצאה לפועל

אין השתתפות עצמית באובדן גמור אז כבר מנזק אחד נפטרנו.

נשאר עליית ערך של הפרמיה, תצרף את עצמך לתביעה של חברת הביטוח שלך נגד אותו נהג .

• רעיון טוב! 1

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...