Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7716 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני כיותר מחצי שנה חבר עשה לי פלסטלינה

הצבע הוא פנינה והוא שם לבן

זה בסדר ?

לא רואים כמעט את הסריטות

זה היה סריטות חניה וראו כמה צבעים בסריטות

זה פתרון ממש טוב למי שיש סריטות קטנות ומעצבנות

אני רוצה להבין משהו, הפלסטלינה הזו מעלימה שריטות?

האוטו שלי זכה לנחת מפתחו של איזה חתיכת חXא שפשוט השחית את הצבע

עכשיו, מה שקרה הוא שהווקס מילא חלק מהשריטות והן נצבעו בלבן מהווקס. מיותר לומר שזה מכוער להפליא, אבל האם יש מצב שפלסטלינה תעלים את השריטות או תטשטש אותן?

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

לא, הפלסטלינה לא מעלימה שריטות.

יש ביכולתה לגרד שכבות מעל לצבע שנגרמו ע"י טמבונים מראות וכדומה שיצרו שכבה על הצבע ונמרחו עליו שנראה לעין כשריטה.

תפקיד הפלסטלינה הוא להוריד לדמרי את השכבות שיש מעל השכבה הכי עליונה של הצבע, כמו ווקס וכל שאר החלקיקים הקטנים שנדבקים אליו ולא יורדים בשטיפה רגילה ולרוב גם לא בפוליש.

עם הפלסטלינה יש לעבוד עם מים זורמים, כאשר עובדים איתה רואים שלאט לאט, במיוחד באיזור הגג ומכסה המנוע, המים הופכים לחומים מה"חלודה" שהיתה על הגג, שזה בעצם שכבה של חול/אבק מיקרונית (כמובן שגם תלוי איפה הרכב חנה.. אם הוא חונה במקום מקורה או סגור לגמרי כמו מכולה אטומה סביר להניח שהתופעה לא תהיה כל כך מאסיבית) שהפלסטלינה הצליחה לגרד מהצבע וזאת מבלי להרוסו אותו - מתאים גם לצבע מטלי.

פורסם

בקשר לווקס יש לי שאלה

עשיתי לרכב יום חמישי האחרון,יותר נכון ניסיתי כי הוא התייבש כל כך מהר (בערב לא בשמש) שהייתי צריך להוריד אותו עם ג'ילדה לחה,אחרת אי אפשר היה.

אז התייאשתי....ברכבים הקודמים שלי זה היה לוקח לי בדיוק 40 דקות וזה לא היה כזה קשה

דרך אגב לצבע לבן לא מטאלי,איזה ווקס הכי מומלץ?ויכול להיות שזה ככה בגלל שלא עשיתי לו ווקס אף פעם(הוא אצלי שנה וחצי סך הכל והוא כבר 6 שנים על הכביש)?

ובקשר לפלסטלינה,פעם כשצבעתי את הטמבון בגלל שיפשופי חנייה בעל העסק הביא לי להשתמש בה זה פשוט מדהים יותר טוב מווקס אבל קל לפספס קטעים בגלל שהיא לא כל כך גמישה ולא מתאימה את עצמה לצורה של הפח.

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

אתם יכולים להסביר לי מה ההבדל בין פוליש לפלסטלינה? ממה שהבנתי הפלסטלינה עושה את אותה הפעולה שעושה הפוליש ! אז מה עדיף?

פורסם

מי שעושה פלסטלינה , שיעשה את זה עם כפפות גומי או משהו כזה, זה חומר חזק.

לגבי כל שאר השאלות, תבצעו חיפוש ממוקד על המילה םלסטלינה , תמצאו הכול.

פורסם
אתם יכולים להסביר לי מה ההבדל בין פוליש לפלסטלינה? ממה שהבנתי הפלסטלינה עושה את אותה הפעולה שעושה הפוליש ! אז מה עדיף?
אחי פלסטלינה מנקה לך תצבע!! כלומר מאבק מאבנים...ומשאיר את הצבע חלק, פוליש לעומת זאת מוריד כתמי חלודה,שריטות קטנות,צבע של שפשוף של אוטו אחר!! ווקס נותן ברק לצבע,ושם שכבה של מגן עליו!!

Peugeot Partner-II 2005 2.0HDI

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

פעם רציתי לעשות פוליש לרכב ובעל המקום אמר לי שהפוליש "גומר" על הצבע,למה הוא התכוון?

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

שוטפים את האוטו כרגיל.

(רק לא עם סבון כלים שממיס שומנים)

אני אישית מסיים בשעה- שעה ורבע שטיפה יסודית שכוללת:

1. שטיפה בסבון עם ספוגים, כולל ג'נטים וצמיגים.

2. שטיפה בעזרת מים עם ג'ילדה.

3. ייבוש.

4. ווקס.

5. BLACK CHROME לפגושים וכל החלקים השחורים

6. ARMORALL לחלקים הפנימיים , כל סביבת הדש וההגה

7. ניקוי סביבת המנוע בעזרת מטלית לא לחה ושימוש בחומר הנ"ל לשמירת חלקי הפלסטיק השחורים בו.

יש לציין שבכל פעם שאני רוחץ את האוטו, אני עושה ווקס. עם צבע כהה בארץ שרוב הימים בה הם ימי שמש , לא לוקחים סיכונים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

רוב יצרני הרכב ממליצים ווקס לרכב אחת לשלושה חודשים.

את הרכב ניתן שטוף בשמפו לרכב אחת לשבוע.

פוליש מומלץ להחלקה ראשונית אולם "מוריד" שכבה מזערית מצבע הרכב.

• תוכן חדש...