Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לאון / סקאלה

Leonroy1
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2047 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה להחליף? הרכב שלך עוד לא בן שנתיים.. איזה הבדל עצום תקבל בסקאלה לעומתו?

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

ההבדל הוא לא עצום אהבתי את הצורה שלה והגג הכמעט שלם פנורמי (לא נפתח) והמושבי באקט הספורטיביים נראה לי מעניינת 

פורסם

בוא ננסה למקד את הדיון: אתה שואל אם בכלל כדאי להחליף, או שאתה רוצה להחליף בין כה וכה ושואל אם כדאי לך להחליף לסקאלה?

אני מסכים איתך

פורסם

הסקאלה לכשעצמה מכונית מצויינת,

הספורט בכלל מובזרת עוד יותר,

אך יש לה מתחרים חזקים עוד יותר שהופכים אותה לעוף מוזר בקטגרויה שלה,

תבדוק את המבחן הזה ותבין לבד:

https://www.icar.co.il/מבחני_רכב/מבחן_השוואתי:_פורד_פוקוס_ST_ליין,_הונדה_סיוויק,_סקודה_סקאלה_ומאזדה_3/

מעבר לזה, לא חושב שזה רעיון טוב להחליף רכב בן שנתיים.

פורסם
Just now, pooh-bear כתב:

בוא ננסה למקד את הדיון: אתה שואל אם בכלל כדאי להחליף, או שאתה רוצה להחליף בין כה וכה ושואל אם כדאי לך להחליף לסקאלה?

אני שואל מבחינת חוות דעת אישית של טעם אם בעיניי הקוראים הסקאלה מרשימה יותר מהלאון הנוכחית שלי 

פורסם

מה זה משנה? ברצינות, אם מישהו פה חושב שהיא פחות או יותר מרשימה (ובכלל, למה אתה בדיוק מתכוון ב"מרשימה") זה יגרום לך להחליף? זה רכב שאתה תיסע בו, לא אנחנו.

הסקאלה, כמו כל סקודה, פחות בעניין של רושם ויותר בעניין של פרקטיות. רוצה רושם? לפיג'ו יש לאחרונה עיצובים מרשימים, ה-2008 כנראה תהיה הרבה יותר "מרשימה" בתקציב לא הרבה יותר גבוה.

אני מסכים איתך

פורסם (נערך)

^

אני לא מבין מה הקשר, הבן אדם שואל על החלפת הצ'בק בהצ'בק ואתה מכניס לו תשובה עוד יותר הזויה בהחלפה מול ג'יפון קטן?!

טוב, פות"ש, בוא בבקשה תסביר למה בכלל אתה חושב להחליף את הרכב, מה לא טוב לך בלאון שבכלל מפנה אותך לחפש רכב אחר,

לשאלה שלך

לדעתי הסקאלה יותר מודרנית, ומבפנים העיצוב מוצלח יותר, כי ללאון באמת יש עיצוב פנימי די משעמם, אך חיצונית זה קשה יותר להחלטה, העיצוב של הלאון נראה לי יותר יפה אך לסקאלה יש עיצוב מודרני יותר,

אם זו הסיבה היחידיה, אז אני ממליץ לך הישאר עם הליאון ולהחליף אותה העתיד עם הליאון החדשה שכנראה תהיה בחירה הרבה יותר נכונה לדעתי.

עריכה אחרונה על ידי wildlands2019
פורסם (נערך)

תשמע, 

מכונית מורכבת מהרבה קריטריונים ולכן אי אפשר לבחור רק על סמך נתונים מהנייר. 

אני ממליץ לך לקחת לנסיעת מבחן את הסקאלה ולבדוק האם החדש טוב מהישן. 

נ.ב: מבחינת רושם לדעתי אודי>סיאט>סקודה , אם הרושם כל כך חשוב לך. 

עריכה אחרונה על ידי חולה רכב#1
פורסם (נערך)
לפני 4 דקות, wildlands2019 כתב:

אני לא מבין מה הקשר, הבן אדם שואל על החלפת הצ'בק בהצ'בק ואתה מכניס לו תשובה עוד יותר הזויה בהחלפה מול ג'יפון קטן?!

נו, אז לא הבנת, העולם לא נפל.

מכיוון שהוא לא שאל משהו בסגנון של "מחפש האצב'ק בלבד, מה דעתכם על הסקאלה?" אלא התרכז בעניין הרושם החיצוני, לא נראה לי לגמרי מונפץ להזכיר רכבים אחרים פחות או יותר באותה סביבת מחיר שנראים מרשימים חיצונית, אבל זה אני, לך תבין.

עריכה אחרונה על ידי pooh-bear

אני מסכים איתך

פורסם

קודם כל תודה לכולם קראתי הכל .. וכן השאלה שלי הייתה לגבי חיצוניות בלבד לשמוע חוות דעת שלכם וזה לא מה שישפיע לי על ההחלטה אני פשוט רוצה לשמוע האם יש כאלה שחושבים כמוני מתוך סקרנות .. אני מרוצה מהלאון בגדול 

פורסם

אני חושב כמוך, אבל יש הבדל בין אם אתה רוצה לחדש את האוטו בגלל תועלת וסיפוק או נטו בגלל הפוזה ומה שאנשים חושבים עלייך. 

אני חושב שב 140 אלף ש"ח אתה יכול למצוא רכב יוקרה בן 2-3 שנים שיענה לך על התנאים שהצבת ובאותו טווח מחיר כמו הסקאלה +-

• תוכן חדש...