Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2083 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קרוסאובר בעלת מימדים נדיבים בהרבה משאר הרכבים שהצעתי. 

היתה לי קרוסאובר 2014 במשל 3 שנים ששימשה רכב עיקרי למשפחה עם שלושה ילדים. 

יתרון הגודל שלה לא ממש אמור להוות שיקול בבחירה שלכם. כי אצלכם מדובר ברכב לשימוש אדם יחיד (אם הבנתי נכון). 

אמרת שאיכות תא נוסעים ובידוד רעשים כן העניינים אתכם. לכן מציע לגשת לנסיעת מבחן על הקרוסאובר שלדעתי לא שונה בהרבה באיכות מהלאנסר שלכם (לפני הקרוסאובר היתה לי לאנסר 2004...).

לי אישית מפריעה המולטימדיה הגרועה והיעדר התרעה ותיקון סטיה מנתיב. מצד שני, קרוסאובר טורבו הוא רכב זריז ומאוד חסכוני בדלק ובעלויות אחזקה (טיפולים, חלפים, ביטוח). 

הויטארה נאה אבל צפופה ויקרה יותר. 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

לא. מובילאיי זו צפצפה ולא יותר מזה. 

ברכב מודרני חדש מתבקש מערכות בטיחות מקוריות.

לא ברורה ההתעקשות על הסוזוקי. אם אתה רוצה את האישור שלנו לרכוש סוזוקי - בהצלחה. זה בוודאי לא רכב גרוע. 

רק שבהשוואה למכוניות האחרות שהוצעו כאן, הוא פחות מוצלח.

הציעו קאמיק, פיג'ו 2008, סטוניק, ווניו ועוד. לדעתי ה 2008 יחד עם הפולקסוואגן T CROSS הן היום הג'יפונים המובילים בסגמנט.

בפחות כסף אפשר למצוא את הארונה המצויינת. 

אם תלכו לעסקאות 0 ק"מ ההיצע גדל משמעותית. 

ב 125.0 אש"ח לא הייתי קונה שום סוזוקי. בתקציב הזה כנראה שהייתי מעדיף את ה 2008 בזכות האיכות ובעיקר תיבת ההילוכים הפלנטרית, על פני ה DSG של תוצרת פולקסוואגן / סקודה / סיאט. 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם (נערך)

טויוטה CHR תתאים בול. נסיעת מבחן חובה. שומר על ערכו, אמין וחסכוני. 

תבדוק ירידת ערך במחירון ותשווה סוזוקי לטויוטה.

תתעקש רק על מערכות בטיחות אקטיביות ולא על מובילאיי, הבדל של שמיים וארץ.

עריכה אחרונה על ידי Michazzz

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

טויוטה chr עולה משמעותית יותר. סטוניק מנוע שלוש בוכנות פחות מספק. וניו מנוע שאינו טורבו ונראה שגם פחות מרווח מהסוזוקי. הגובה גם חשוב. 

בנוסף אפשרות להנחה על הסוזוקי. 

סיאט ארונה אינני מכיר - האם זהו סופר מיני או רכב קרוסאובר? 

פורסם (נערך)

קרוסאובר , מתחרה ברוב הקרוסאוברים שציונו בשרשור. 

אפשר פשוט לבדוק באתר היבואן. 

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם

נשמע שהקרוסאובר תתאים לכם.

מה עם סיאט ארונה או סיטרואן סי3 איירקרוס?

הם בגזרת המחירים הזאת ויהיו נוחים ופרקטיים

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם

אתה נעול על סוזוקי.

שום דיעה כאן לא תשנה את זה. 

תתחדש. 

• רעיון טוב! 1

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם (נערך)

אני חולק על דעת רב האנשים כאן בנוגע לסוזוקי קרוסאובר.

המולטימדיה אכן לא מהטובות ביותר, אבל היא עושה את העבודה שהיא צריכה לעשות. אם לפות"ש לא אכפת מ android auto / car play המולטימדיה תספיק מאד לצרכים שלו.

בטיחות אקטיבית הוסיפו בשנה (?) האחרונה והדבר היחיד שבאמת חסר זה בקרת סטייה מנתיב (כלומר חייב מובילאיי שזה חיסרון גדול מאד בעיניי).

מבחינת איכות הרכבה - אולי לא מצטיינת הקטגוריה, אבל היא עומדת במבחן הזמן והרכב בנוי היטב (בהנחה שלא שחטו אותו בהתקנות המקומיות). כך גם לגבי בידוד רעשים - עשיתי נסיעות ארוכות מאד בקרוסאובר טורבו ולא הרגשתי שהיא נחותה מאף רכב אחר בקטגוריה. זה לא מרצדס, אבל סינון רעשי דרך ורוח הוא טוב והמתלים לא רכים מדי ולא קשיחים מדי. בעיניי חווית נסיעה ששווה את המחיר של הרכב.

צריך לציין שנושא ה NVH השתפר משמעותית מאז גרסת הטורבו עם התיבה הפלנטרית (הרכב הקודם עם מנוע 1.6 ותיבה רציפה היה באמת סוג של מכסחת דשא).

שילוב מנוע+גיר הוא פלוס ענקי, תיבה פלנטרית אמינה ונעימה עם מנוע טורבו גמיש - שילוב ממש מגניב לנסיעה עירונית (הרכב מושך מסל"ד נמוך עם מומנט לא רע בכלל), וגם בנסיעה בין עירונית אין חשש מלבצע עקיפות.

האם היא עסקה כוללת טובה יותר משאר הרכבים בקטגוריה? לא בטוח. אבל זה רכב טוב ואמין ולא צריך לפסול אותו "כי סוזוקי".

עריכה אחרונה על ידי Shay_u
פורסם

תקנה סוזוקי. 

זה הרכב שהכי מתאים לדרישות שלך. 

תתחדש. 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

חברים, הדברים שלכם חשובים מאד מבחינתי ומאירים היבטים שאינני מכיר כלל. אני רואה ומרגיש שהגעתי לפורום איכותי ולחברים שממש רוצים לתרום ולעזור ואני מאד מאד מודה לכם. 

עם זאת אינני נעול על הסוזוקי למרות שרעייתי מכירה אותו ונוטה אליו. 

באופן אישי נראה לי שהארונה יכולה להיות חלופה לא פחות טובה ואשמח מאד לחוות דעתכם אודותיה, כולל התיחסות לעובדה שהגיר שלה רובוטי והאם יש בכך חסרון וכולל שיקולי אמינות וסחירות. 

פורסם

כן, לרכב שהוא נטו נסיעה עירונית לא הייתי קונה רכב עם גיר רובוטי. מה שכן הציעו לך אלטרנטיבות מבית PSA שאיכותיות יותר מהסוזוקי וששעומדות בדרישות שלך אבל לא נראה שהן מדברות אליך, הסטוניק לא התחברת, אז כן לא פלא שאומרים לך להתחדש על הסוזוקי, וזה בסדר גמור, תהנה.

• רעיון טוב! 1
פורסם

הציעו לך לבדוק את הפיזו 2008 ולא סתם. האח הגדול (3008) מראה אמינות ושמירת ערך מעולים וה 2008 החדש משתמש באותם מכלולים וכנראה שישמר גם את שמירת הערך בשוק המשומשות.

ממליץ לך ולאישתך לעשות נסיעת מבחן בפיזו ואז לעלות לסוזוקי, יש לי תחושה שיקח לך לא יותר מ 10 שניות להבין למה ממליצים לך על הפיזו.

בכל מקרה לפי ההיסטוריה, אמינות ותוצרת vag (סיאט זה vag)  לא ממש הולכים יד ביד.

הגיר הרובוטי לא אוהב פקקים ויש בפורום עשרות שירשורים בנושא.

• אהבתי 2

טסלה 3 2022

• תוכן חדש...