Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2083 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היינו בהתלבטות דומה עד לפני כשלושה שבועות, עת נרכש קאמיק, אוטו מאוד חביב ובמיוחד ידידותי מאוד, קל לנהיגה, מידות נכונות ולא גדולות מדי, נוח, מרווח מאוד לנוסעים, קצת פחות למטען, חסכוני למדי, עתיר איבזור נוחות ובטיחות ובקיצור מה רע ?

פורסם

ממליץ לך לבדוק את פיג'ו 2008.

רכב מאוד מפנק ועם גיר אוטומטי ולא רובוטי. לכן יצאים יותר לנסיעה עירונית ולא יסבול מבלאי. 

אופציה זולה יותר היא היונדאי ווניו שתכנס בתקציב ברמת הגימור הגבוהה ביותר. 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

סוזוקי קרוסאובר רכב מאוד מיושן.

הייתי מתמקד באירופאיות או קוריאניות. לא רואה הצדקה להיברידי אם אתם נוסעים ממש מעט.

עד 125 אין הרבה אופציות קיה סטוניק או סיאט ארונה לדעתי יהיו היחידו תשיכנסו בתקציב

פורסם (נערך)

אני רואה שהקרוסאובר מצוידת בבלימה אוטונומית ובבקרת שיוט אדפטיבית. 

האם העדר סטייה מנתיב מובנית, כאשר מקבלים מובילאיי במקום, אומר שהרכב אכן נחות מבחינת בטיחות? 

ומאלו בחינות נאמר כאן שהרכב מיושן מאד? 

עריכה אחרונה על ידי שולה הפנינים
פורסם

הסוזוקי (גם הקרוסאובר וגם הויטארה) הם דגמים ותיקים לטוב ולרע. 

מדובר ברכבים יעילים, אמינים וסחירים. 

אבל לא נוחים, לא מאובזרים (מולטימדיה סינית גרועה ומובילאיי במקום מערכות בטיחות מקוריות ויעילות). לא אכנס איתך לנושא פלסטיק בתא הנוסעים או בידוד רעשים כי יש הרבה אנשים שזה לא ממש מעניין אותם (אמא שלי מאוהבת בויטארה 2018 שלה). 

מה הרכב העכשיוי שלך ומה מידת שביעות הרצון שלך ממנו? 

מה חשוב לך ברכב חוץ ממימד הגובה? 

היום corolla cross 2022

פורסם (נערך)

תודה 

הרכב מיועד בעיקר לאשתי, חשוב לה הגובה כי כעת מחזיקה בלנסר מיושנת, שכבר קשה לה להכנס אליו, חשוב לה ולי רכב אמין, אבל חשובה גם הבטיחות. 

לענין איכות החומרים ובידוד רעשים, כן חשוב שלא יהיו פשוטים וזולים ושהרעש יהיה סביר לרוב הנהגים. 

חשוב גם שהמנוע יהיה מהמגמה החדשה של הטורבו ושהגיר יהיה אוטומטי. 

בבטיחות חשוב שתהיה בלימה אוטונומית ולגבי סטיה מנתיב אם מוביל איי מספק אז שיהיה. בקרת שיוט אדפטיבית - אינני יודע מה הביטוי הפרקטי של יכולת זו. 

עבורי רכב הוא כלי לפונקציונליות ואני נהנה מניסאן ותיקה למדי ומרוצה מתפקידה להוביל אותי 18 ק"מ ביום. 

אשתי מבקשת נוחות ואמינות ומחשבתנו היא להשאיר את הרכב החדש במשפחה לעתיד לבוא או למכור ולחדש. 

תודה על השאלות המנחות. אשמח להתיחסויות. 

שיהיה שמח בסוכות ובריאות לכולנו. 

עריכה אחרונה על ידי שולה הפנינים
פורסם

מציע לבצע נסיעת מבחן על ויטארה, קרוסאובר, קיה סטוניק ויונדאי ווניו. 

כולן עונות על הצרכים הפשוטים שלכם. הבחירה תהיה עניין של טעם אישי ודיל משתלם. 

היום corolla cross 2022

פורסם

את הסטוניק אשתי ניסתה ולא היתה משוכנעת. 

נראה לנו שיש פער בין מנוע 1.4 טורבו כמו לסוזוקי לבין מנוע 1 ליטר טורבו של הסטוניק. בנוסף נדמה שהסטוניק נמוכה בפער של 10 ס"מ מהסוזוקי ואף פחות מרווחת. האם קרוסאובר וויטרה הן אותה קטגוריה כמו הסטוניק? 

את היונדאי ווניו איננו מכירים. 

• תוכן חדש...