Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

הורים לילדים קחו אויר לסיוט החדש.

לא יודע מה איתכם כהורה ל4 ילדים אני מבלה הרבה בקופת החולים בשנים רגילות בחורף (במיוחד עם ילדה אחת רגישה במיוחדואסתמטית).

השבוע לאחד השכנים חמוד בן 10 חודשים :) עלה החום . פניה לקופ"ח ענתה ב "אנחנו לא מקבלים עם חום פנה  למיון" . פנה למיון בערב - חשש לקורונה נעלו אותם בחדר סגור כמה שעות!!!!  עד לתשובה שלילית

בסוף התגלה שזה כולה דלקת אוזניים . הסוףאם תהיתם היה בשעה 1 בלילה.

הולך להיות קטסטרופה אם זה ימשך כך.

לגבי הסגר. אני בפלא איך יבגני לא עלה על זה עדיין. ליצמן שעלה לו העצבים על הזלזול בו מצא שיטה נהדרת לעקוף לחלוטין את הגבלת התנועה במוצאי החג .

(בקיצור חסידים  יוכלו להתפלל עם רבם במשותף אם יחפצו בכך/כל מי שרוצה יכול לנוע בחופשיות במוצאי ר"ה)

הפטנט- הפגנות על כל נושא קשור או לא קשור בכל הריכוזיים החרדיים! (בצפת למשל הזדהות עם תושבי אום אל חיראן וכ'ו)

אגב ההפגנות קיבלו אישור- הולך להיות שמח ומגוחך הסגר הליצני הזה.

הוקם גם חמ"ל עם עו"ד זמינים במיוחד "ליישר" כל שוטר שינסה להגדיל ראש. העילה הזכות העילאית להפגנה.

https://www.kikar.co.il/374468.html

פורסם
לפני 15 דקות, yd b-4 כתב:

לגבי הסגר. אני בפלא איך יבגני לא עלה על זה עדיין. ליצמן שעלה לו העצבים על הזלזול בו מצא שיטה נהדרת לעקוף לחלוטין את הגבלת התנועה במוצאי החג .

אין לי כח לעקוב אחרי כל שיט שהחרדים ממציאים כדי להחריב את מה שלא היה 2000 שנה, כי המשיח לא הגיע. המצב מבאס גם בלי קומבינה תורנית של ליצמן, דרעי וצדיקים אחרים.

אם אלוהים קיים, אני מקווה שהם ישפטו על זה לפחות בעולם הבא.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)

בזמן שאתם ממשיכים לפמפם לא הפסקה על ביבי/חרדים/ערבים - או במילים אחרות, אתם סתם מחקים את התשקורת - צרפת בדרך לסגר, ספרד בדרך לסגר עקב מספר מתים (!) שטיפס בתלילות, ועוד מדינות בדרך.

תחזיקו חזק: מצבנו טוב יותר. כן כן, עם כל היללות והתלונות וזעקות השבר וחרדיםערביםביביעליאקספרסביביאמזוןקורולהפלאפל.

האם מצבנו טוב יותר בגלל שאנחנו חכמים ומוכשרים יותר? כנראה שלא. אבל העובדות בשטח, בשורה התחתונה של מספר המתים - חד משמעיות.

עריכה אחרונה על ידי hans
  • אהבתי 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אתה יודע מה ההבדל ביננו לבינם?
אצלהם יש פחות או יותר תוכנית מסודרת ( כמובן שיש שינויים בדרך אבל יש תוכנית).
דבר נוסף - שם לא זורקים סתם כסף כי הבחירות מתקרבות. שם מוציעים כסף בצורה מושכלת כדי שהעם יוכל להמשיך בחייו בזמן הסגר.
פה? רק אחרי צעקות והפגנות הבינו שאין ברירה וצריך להוציא כסף. בצורה מושכלת? הצחקתם את ביבי. גם מזה מנסה להרוויח מזה פוליטית.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פורסם (נערך)

האנס, זו טענה ממש חלשה שגם מפתיע שהיא מגיעה ממך.

באברופה גם יש הרוגים בתאונות דרכים, בחלק מהמדינות המצב יותר חמור מאלצנו. אז מה?

אף אחד לא הצליח להכחיד את הקורונה. זה לא סוד גדול. בכל מקום יש גם אנשים שמקפידים יותר ומקפידים פחות. אני מחזיר אותך לדוגמא של 200 ילדים מתוך 400 שחלו באיזו ישיבה. במהדורת חדשות אחרת סיפרו על חתונה באחד מהישובים בצפון, שהתוצאה שלה היתה כמה שוטרים וקציני משטרה שחלו. ההתנהלות של המגזרים שאתה מציין בהחלט החמירה את המצב בארץ. אם יש אנשים או קבוצות או וואטאבר שמתנהלים בצורה דומה באירופה? כנראה שכן. גם בדרום קוריאה המהוללת הייתה התפרצות כי אנשים יצאו למועדני לילה והדביקו אחד את השני. וגם בטוקיו. בכל מקום המחלה הזו מקבלת גם גוון מקומי. מה לעשות? ובין 0 חולים ביום ל6000 חולים ביום יש כמה תחנות בדרך. ובמקרה שלנו כמה קבוצות תרמו בהחלט יותר מהאחרות לעליה. וזה גם מגובה במספרים שפורסמו בשבועות האחרונים.

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לא נורא,  לפחות סגרו את בתי הספר, זה גם צעד משמעותי.
אם ביום חמישי שעבר היו מקבלים החלטה לסגור את בתי הספר מיום ראשון , אז מצבנו היום היה יותר טוב. 
שבוע הבא הם יראה את הנתונים  (שימשיכו לעלות ) ואז יעשו שבועיים כיפור ולא יום. 
כי בטח החרדים סגרו את מערכת החינוך שלהם היום. ובטח שבוע הבא גם יהיה סגור....
המדינה חכמה על החילוניים ומעמד הביניים כי אין מי שילחם עבורם בכנסת.
החרדים? עושים דין לעצמם ולא סופרים את החלטות המדינה.

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)
לפני 12 דקות, יבגניפ כתב:

האנס, זו טענה

פה קבור הכלב. לא טענתי כלום.

כולם עסוקים בארץ ובשרשור בטיעונים וטענות והסברים ובילבולי מוח - המספרים מדברים על משהו אחר.

פה מתים פחות. לא טיעון. עובדה.

אז אולי במקום לטעון שפה גרוע ולהסביר באלפי פלפולים למה פה גרוע ולהמשיך ולטחון כמה רע וביבי וביבי וביבי - אולי תפנימו ש**בכל העולם המצב פח** ושאנחנו לא שונים מהשאר (זאת הטענה שלך ברוב השרשורים אגב)?

בסוף עוד נגלה, בעוד שנה וחצי, שפעמיים ברציפות ישראל הקדימה את העולם המערבי בהחלטות שהצילו את האזרחים. בכוונה אני כותב "העולם המערבי" משום שבסין עשו מה שצריך מהרגע הראשון בלי להתבלבל.

עריכה אחרונה בהחלט:

למי איכפת אם יש או אין תוכנית מסודרת אם בשורה התחתונה אתה מקבל מאות מתים ביום? זה מה שקורה בספרד עכשיו. בלי ערבים ובלי חרדים ועם תוכנית מסודרת.

תשכנעו אותי עם עובדות, לשם שינוי.

עריכה אחרונה על ידי hans
  • רעיון גרוע 1
  • רעיון טוב! 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 24 דקות, asix כתב:

כי בטח החרדים סגרו את מערכת החינוך שלהם היום. ובטח שבוע הבא גם יהיה סגור....
המדינה חכמה על החילוניים ומעמד הביניים כי אין מי שילחם עבורם בכנסת.
החרדים? עושים דין לעצמם ולא סופרים את החלטות המדינה.

מה זה משנה מי האם הם סגרו את מערכות החינוך שלהם או לא.

באחד בספטמבר בכל הערים בארץ עברו למקדם הדבקה גדול מ-1,  כל בתי הספר בארץ עברו להיות מדגרות קורונה.

וקראת את התגובה של @yd b-4  , 1200 מאושפזים, 500 חולים קשה וכבר יש השפעה על השירות שניתן לאזרח הקטן. 

פורסם (נערך)

האנס, כמה דברים:

קודם כל, אני לא חושב שאנחנו במלחמת העולם, בניגוד לאחרים פה, ואני אפילו לא יודע להגיד אם המצב מצדיק סגר.

מה שמתסכל אותי זה שני דברים: אחד זה העדר מדיניות. כשאני שומע את נתניהו אני לא מבין מה הוא רוצה. חוץ מלספר לי על שירותו כחייל ומפקד בסיירת. ומדיניות היא גם תכנון של מה קורה אחרי הסגר, מה המדינה נותנת ולמי ועוד לפני זה - איך מתנהל הסגר. שאמור להיות כללי או לא להיות. בלי הקלות לקבוצות דת או קבוצות לחץ שונות.

השני, והוא מאוד קשור לזה, הוא שקורונה זה מבחנון. שהוכיח שהחברה הישראלית מפוררת לחלוטין, למי שהיה מספיק נאיבי לחשוב  אחרת. אם יש לזה מחיר כרגע? שוב, אולי לא. אם זה בזכות משהו יוצא דופן שנעשה כאן? חד משמעית לא. 

לשכנע אותך בהתפוררות אני לא יכול. 

אם מעדויות אינסופיות על הפרת הנחיות - לא על ידי אנשי פרטיים, אלא ראשי ערים שהודיעו שיתמרדו, או ברחו עכשיו לחול - אתה לא מסיק כמה המדינה מפוררת - לגיטימי. אני לא מסיק מזה על סוף העולם. אנחנו פשוט צריכים לבחון את עצמנו מחדש. כמו רוב המדינות. זה הכל. יכול להיות שהמתכון שעליו הכל התבסס לא מספיק. ויכול להיות שצריך משהו אחר. במקום קריצות עין אינסופיות, עיגול פינות, קומבינות ושיט אחר שהתמימים שבינינו מפרשים כיחודיוות שמאחורי הנובלים הרבים של העם היהודי.

לא בטוח אם התכוונת שאני אומר שאנחנו שונים מהשאר או לא. בכלליות דעתי היא שאנחנו לא כ"כ. יש לנו את הבעיות שלנו, שנובעות מהיחודיות של המדינה הזו והיסטוריה ארוכה שזה לא המקום לפרט או לנתח. ואותן אנחנו צריכים לפתור, או להתמודד איתן. זה הכל.

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

סבבה, אבל האם זה שרשור קורונה או שרשור פוליטי?

זה בדיוק הקטע - הקורונה היא בסך הכול עוד כלי נשק לניגוח פוליטי, ולעזאזל העובדות.

לגבי הפריזמה - כן, ברור שאני מסתכל מהפריזמה של מספר המתים. שאר הפריזמות שייכות ל...

דיונים פוליטיים.

עריכה אחרונה על ידי hans

פורסם (נערך)
לפני 4 דקות, hans כתב:

הקורונה היא בסך הכול עוד כלי נשק לניגוח פוליטי,

הקורונה לא כלי נשק. היא וירוס שנמצא פה איתנו, לחלקינו הוא יגרום לחוסר נעימות למספר ימים או שבועות, לחלקיינו חס וחלילה יכול להיות פחות טוב.

אתה רוצה להגיד שהטיפול בקורונה הפך לכלי נשק לניגוח פוליטי. ובכן, אני חושב שאפשר להסתכל על מדינות אחרות, ולראות שלמרות שהיא חוזרת, או לא עזבה - המצב שלהם לא כמו בישראל. (במחינת אמון בממשלה וכאלה).

==================

את האמת אם כבר על הקורונה ועל שמירה על ההנחיות, יש לי קצת תלונות לפרוק, מחול, יעני ספיישל אליכם.

1. חובה מסיכות בתחצ, מה שאומר שברגע שיורדים מהרכבת גם המסיכות יורדות, כאילו קשה עוד לחכות שלוש שניות עם המסיכה עד שיוצאים מתחנת רכבת צפופה.

2. אנשים הפסיקו לנקות את העגלות והסלסלות שלהם בסופר, דבר כול כך קטן ופשוט... כבר התרגלתי וזה נראה לי הגיוני שאני מנקה לפני שאני לוקח. לאנשים זה כנראה יותר מדי או שלא אכפת להם. עכשיו אני לא זוכר מה אמרו על העברה ממשטחים, אבל זה דבר קטן לעשות.

3. כול מיני זקנים שלא רק שהם שמים פס על ההנחיות, אלא גם מקשים עליך לשמור (מרחק וכאלה).... שתיקח אותם הרונה. לפחות תתנהגו טיפה כאילו אכפת לכם מהחיים שלכם.

עריכה אחרונה על ידי David32

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 4 דקות, hans כתב:

זה בדיוק הקטע - הקורונה היא בסך הכול עוד כלי נשק לניגוח פוליטי, ולעזאזל העובדות.

זו עובדה ששני ראשי ערים חרדים ברחו לאומן.

מפה אפשר להסיק מה שרוצים.

אם אתה מעדיף לא להתעסק בזה - זכותך.

אבל הקורונה היא סוג של עובדה חברתית טוטאלית. 

פורסם (נערך)
לפני כשעה, David32 כתב:

אתה רוצה להגיד שהטיפול בקורונה הפך לכלי נשק לניגוח פוליטי. ובכן, אני חושב שאפשר להסתכל על מדינות אחרות, ולראות שלמרות שהיא חוזרת, או לא עזבה - המצב שלהם לא כמו בישראל.

אני מתנצל על הניסוח המוטעה, תודה על התיקון. הנושא הפך לכלי ניגוח פוליטי. לרגע לא ביטלתי את קיומה של הקורונה, זאת מגפה אמיתית, הווירוס אמיתי והמתים מתים באמת.

בנוגע למדינות אחרות מול ישראל - כשכל מה שיש לך ביד זה פטיש, כל בעיה הופכת למסמר. או במילים אחרות, כשמה שיש לך בישראל זה ערבים דוסים ביבי, כל הסבר לכל תופעה הופכת להיות ערבים דוסים ביבי.

די.

צאו מזה.

איך אני מסביר את צרפת באמצעות ערבים דוסים ביבי? את ספרד? בחזרה לעובדות - המצב שם ***יותר גרוע*** מפה. יש יותר מתים ביחס למספר התושבים. נקודה. למה?

https://coronavirus.jhu.edu/data/mortality

בבקשה - מספר מתים בתור אחוז מהאוכלוסייה. עשרות מדינות מערביות ומסודרות ומה לא לפני ישראל. פי שניים מתים בשוויץ הנקייה והמצוחצחת והמסודרת עם אזרחים שמקפידים על כל פיפס.

למה?

ובחזרה לעובדות - עשו רעש בתקשורת עם דרום קוריאה, והיא גם הוזכרה באחת התגובות האחרונות - אבל מה? אופס, כשבודקים מספרים ולא תחושות מגלים שדרום קוריאה בתחתית הרשימה, המצב שם מצוין מבחינת מספר מתים ביחס לגודל האוכלוסייה.

למה?

עריכה אחרונה על ידי hans
  • אהבתי 2

• תוכן חדש...