Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2194 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 24 דקות, shachar187 כתב:

אני חושב שיצא מעניין בסופו של דבר.

הביקורת נשארה עניינית, איכותית ולא התארכה במלל.

ההפניות לשאלות בפורום מוסיפות מידע רב על הרכב עצמו ואני בטוח שמאוד יעזרו למי שמעונין לרכוש אחת.

ובקשר לצילומים, התעלת על עצמך. מדהימים!

תודה רבה!

לפני 24 דקות, shachar187 כתב:

החתול יהיה גם בביקורות הבאות?😅

זאת חתולה, קוראים לה בגירה, ולגמרי תלוי בה. חתולים לא מכפיפים את עצמם לתוכניות של בני אנוש.

לפני 16 דקות, pl7410 כתב:

מה מדיניות האחריות?

3 שנים או 100K ק"מ, זה כתוב במפרט.

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

• תגובות 265
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לפני 8 דקות, פבל כתב:

זאת חתולה, קוראים לה בגירה, ולגמרי תלוי בה. חתולים לא מכפיפים את עצמם לתוכניות של בני אנוש.

איזו בגירה? בגירה שלנו?!

פורסם

פבל, כרגיל ביקורת מעולה. השארת אותי עם ההרגשה הזו בבטן שזכורה לי מילדות, כאשר אני רואה משהו שאני ממש ממש רוצה שאני עומד להתפוצץ מרוב התלהבות.

אין מה להוסיף על התמונות חוץ מהאימוג'י הזה 🤤

תודה שוב.

אה, והצבע הזה.. וואו.. האם היא נראית ככה במציאות או שהמצלמה/עיבוד עושים את הקסם?

פורסם

תודה פבל

כמו כן נדהם לשמוע שאנחנו באינטרנט ואין באוף שרשור השווצה עם תמונות חתולים של חברי הפורום

פורסם
לפני 21 דקות, shachar187 כתב:

איזו בגירה? בגירה שלנו?!

אני יכול לספר לך, אבל אני אצטרך להרוג אותך.

לפני 9 דקות, omricn כתב:

פבל, כרגיל ביקורת מעולה.

תודה!

לפני 9 דקות, omricn כתב:

אה, והצבע הזה.. וואו.. האם היא נראית ככה במציאות או שהמצלמה/עיבוד עושים את הקסם?

חוץ מאשר תמונה אחת, אין עיבוד של הצבעים בכלל. אבל הם כן נראים קצת יותר חיים על מסכים, במיוחד של טלפונים.

זו התמונה, הבהרתי קצת את הכחול של האוטו כדי שלא יהיה חשוך מדי:

756179077_--ST--2020-04.thumb.jpg.2c0a8045ed8429e9c566c938d3bee348.jpg

לפני 6 דקות, pl7410 כתב:

תודה פבל

כמו כן נדהם לשמוע שאנחנו באינטרנט ואין באוף שרשור השווצה עם תמונות חתולים של חברי הפורום

סוף סוף משהו שאני יכול להגיד עליו Ain't my job 😅

פורסם

פבל - כתבה מעולה, התמונות פשוט ואוו! בהחלט הראת שהצבע הזה הוא ה-צבע שמתאים לרכב.
יחד עם זאת קרה לי משהו קצת מצחיק...חיכיתי נורא לכתבה שלך כי הנחתי שאולי אשתכנע לקנות את ה-ST Line מאשר ה-Active-X שאותה שריינתי, ומה שקרה זה...בדיוק ההפך.

אין ספק שמדובר על רכב מדהים שמדבר אל קהל ספציפי (ו-וואלה, אפילו קהל קצת פחות ספציפי), ולמרות שאני חלק מהקהל הזה, מבחינתי הרכב הנכון הוא ה-Active-X. ראיתי כמעט כל סרטון ביקורות או כתבות על ה-ST Line ועל ה-Active-X (שלרות מכונה Active וזהו), ואם לסכם - אם אתה רוצה חוויית נהיגה כיפית יותר מהפוקוס הסטנדרטית ו"להרגיש את הכביש" במובן הטוב והפחות טוב שבעניין - לך על ה-ST Line בלי לחשוב פעמיים. במידה ואתה רוצה רכב מעט בוגר יותר, שמגהץ כבישים ובאמפרים בצורה טובה יותר אך יחד עם זאת עדיין לקבל חווית נהיגה טובה מכל משפחתית אחרת בטווח המחירים הזה (אולי אפילו יותר טוב מהגולף) - לך על ה-Active-X.

מצפה כבר שתקבל גם את ה-Active-X ותעשה עליה ביקורת דומה. יכול להיות שבחלק מהמקרים תקטול את הרכב בטענה שהוא אולי מהנה פחות ולא כולל חלק מהפיצ'רים שיש ב-ST Line, אך עדיין מדובר על רכב ששווה כל שקל לעומת שאר רכבי הסגמנט בישראל, גם אם אולי פה ושם מהדגמים ילכו לליסינג ותרגיש פחות מיוחד. לדעתי שני הרכבים הללו יכנסו די חזק לשוק הפרטי והטורר יכנס בהמונו לשוק הליסינג. חייב להודות שלא חשבתי שיהיה לי איי פעם פורד, אבל וואלה...אין ספק שהופתעתי.

• מעניין 1
פורסם

פבל, אתה אשף עם מצלמה. חלילה לא בא לגמד את הכתיבה, אבל הצילומים שלך תמיד גונבים את ההצגה.
סחתיין!

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם (נערך)

מאוד נהנתי לקרוא את הסקירה. תודה.

תמונות וכתיבה בסטנדרטים מאוד גבוהים.

שתי הערות אם אפשר:

ממליץ לפתוח פוסט חדש שמתחיל בהצגת הסקירה. הלינק למבחן הסופי הולך לאיבוד בכל 12 העמודים שנכתבו עד כה.

אני חושב שיש פה טעות קטנה בין זכר לנקבה:

"והיא כנראה באמת המכונית הכי מהנה בקטגוריה. אבל היא איבדה משהו. היא נותר מאוד קלילה"

עריכה אחרונה על ידי banji man

S60 Rdesign

פורסם (נערך)

צילומים מושקעים מאוד ובאופן מוצלח. 

סגרת את המעגל יפה בכתבה עם הקישורים לשאלות.

נראה שמדובר במכונית שמספקת אלטרנטיבה מאוד מעניינת לחובבי ההגה המוגבלים (מבחינה כספית ומבחינת צרכים פרקטיים)

שאלה שאולי נשאלה אך לא שמתי לב - צליל מנוע? 

עריכה אחרונה על ידי מיץ פטל
פורסם (נערך)

כתבה יפה ואהבתי את המסקנות החותכות והברורות.

התמונות מדהימות ובכל זאת עדיף היה לדעתי להוסיף עוד תמונות לא ערוכות באור יום ולא רק תמונות מיוחדות בלילה..

כמו כן אני באופן אישי לא אוהב סקירה היסטורית של הדגם, אני מכיר את ההיסטוריה של הדגם והשטיקים שלו ומלבד השם של הרכב שיכל להיות שונה בדגם הנוכחי אין קשר בין הרכבים, אבל בסדר, אני מבין שזה חלק מקוד הכתיבה....

לגבי הרכב, הייתי מגדיר אותו כסיאט לאון לגברים במשבר גיל ה- 40 פלוס מינוס (כאשר הלאון פונה לבחורים בשנות העשרים).

אותם גברים רוצים רכב בניחוח ספורטיבי שנותן מוצר טוב בייחוד יחסית למחיר ומוכנים גם להתפשר על כמה דברים.

הצבע הכחול הזה מדהים ומשפר את הנראות של הרכב, למרות שהתמונות מטעות והרכב במציאות נראה לדעתי שגרתי וללא שום אפקט וואו (לא ראיתי את הצבע הזה).

עריכה אחרונה על ידי green
  • לא הבנתי... 1
בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם (נערך)

בתקציב הזה, גברים במשבר יקנו סקודה 1.2 בכחול VRS... וישימו badge של VRS, או ג'נטים של VRS.

או - אם הם ממש במשבר רפיסות כללי ויש להם תקציב - קופרה, למשל ;-)

עריכה אחרונה על ידי bar72
  • לא הבנתי... 1

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
לפני 2 שעות, banji man כתב:

מאוד נהנתי לקרוא את הסקירה. תודה.

תמונות וכתיבה בסטנדרטים מאוד גבוהים.

תודה רבה.

שתי הערות אם אפשר:

כן, בבקשה! וכמה שיותר, יותר טוב.

ממליץ לפתוח פוסט חדש שמתחיל בהצגת הסקירה. הלינק למבחן הסופי הולך לאיבוד בכל 12 העמודים שנכתבו עד כה.

זאת הייתה ההתלבטות - זה באמת שרשור ארוך במיוחד והפעם יכול להיות שבאמת היה עדיף לפתוח אחד חדש, אבל הרעיון היה לאפשר המשכיות של הדיון ולרכז את כולו במקום אחד. 

אני חושב שיש פה טעות קטנה בין זכר לנקבה:

"והיא כנראה באמת המכונית הכי מהנה בקטגוריה. אבל היא איבדה משהו. היא נותר מאוד קלילה"

תודה, תוקן. סתם ה' שברחה :) 

לפני 2 שעות, wildlands2019 כתב:

אני לא יודע אם זה רק אני,

אך נראה לי ששמתי לב שההגה מתקשח טיפה במצב ספורט, או שנדמה לי?!

קצת, כן. אבל לא ברמה שבאמת משפיעה על משהו. הוא לא מתקשר יותר או מעביר יותר פידבק. זו לא תחושה של פחות תגבור כמו במכוניות ספורט של פעם, אלא כאילו עוד הקשחה על הגה קל (ואני מניח שכמובן שזה לא באמת מה שקורה, זה סתם מרגיש ככה).

לפני 2 שעות, מיץ פטל כתב:

שאלה שאולי נשאלה אך לא שמתי לב - צליל מנוע? 

Meh. דובר על זה בשרשור, יש קצת אקסטרה צליל במצב ספורט, אבל ממש לא משהו לרוץ לספר עליו לחבר'ה.

לפני 1 שעה, green כתב:

התמונות מדהימות ובכל זאת עדיף היה לדעתי להוסיף עוד תמונות לא ערוכות באור יום ולא רק תמונות מיוחדות בלילה..

רוב התמונות כמעט ולא ערוכות בכלל, במיוחד לא בצבעים. חשוב לי מאוד לכלול תמונות עם צבעים "אמיתיים" ואת כל הדברים ה-Artsy להוסיף רק כאקסטרה. סוג של צילום מוצר קודם וצילום Editorial אחר כך. יש בגלריה הזו 41 תמונות, אתה חושב שיש מקום להוסיף עוד תמונות? כי אני תמיד נקרע בין הרצון לעשות עוד מיליון תמונות לבין הרצון של הקוראים להרוג את עצמם אם הם יתקלו בגלריה עם מיליון תמונות.

לפני 1 שעה, green כתב:

כמו כן אני באופן אישי לא אוהב סקירה היסטורית של הדגם, אני מכיר את ההיסטוריה של הדגם והשטיקים שלו ומלבד השם של הרכב שיכל להיות שונה בדגם הנוכחי אין קשר בין הרכבים, אבל בסדר, אני מבין שזה חלק מקוד הכתיבה....

אני דווקא גם לא מתחבר לחפירות שמתחילות ב"הבלה בלה הוצגה לראשונה בשנת 1985 לפני הספירה, הדור הראשון היה בלה בלה בלה ולאחר מכן הוצג ה...." דייי!!!! 

ספציפית הפעם, בגלל ההצלחה הכבירה שהפוקוס זכתה לה בהתחלה וההתרסקות הכמעט טוטאלית לאחר מכן, הרגיש לי כאילו צריך לעשות איזה "איך הגיענו עד הלום" כדי לעשות קצת סדר. 

לפני 1 שעה, green כתב:

הצבע הכחול הזה מדהים ומשפר את הנראות של הרכב, למרות שהתמונות מטעות והרכב במציאות נראה לדעתי שגרתי וללא שום אפקט וואו (לא ראיתי את הצבע הזה).

שוב, כאמור התמונות כמעט ולא ערוכות (חוץ מאלה שצולמו בלילה), הצבע הזה באמת באמת מהמם.

• אהבתי 1

פורסם
לפני 2 דקות, פבל כתב:

ספציפית הפעם, בגלל ההצלחה הכבירה שהפוקוס זכתה לה בהתחלה וההתרסקות הכמעט טוטאלית לאחר מכן, הרגיש לי כאילו צריך לעשות איזה "איך הגיענו עד הלום" כדי לעשות קצת סדר.

נכון מאוד. מי שקורא עכשיו ולאו דווקא מכיר את הסטוריית הרכב, אולי לא מכיר את החוויות החיוביות מהדורות הקודמים.

• רעיון טוב! 1

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
לפני 58 דקות, פבל כתב:

יש בגלריה הזו 41 תמונות, אתה חושב שיש מקום להוסיף עוד תמונות

איפה הגלריה הזאת מופיעה? ראיתי רק 12 תמונות שנמצאות בגוף בכתבה (תמונות חוץ בלילה ותמונות פנים הרכב).

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

• תוכן חדש...