Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה עניין של טעם, קשה להגיד איזה רכב יותר טוב באופן גורף.

מדובר בשני רכבים טובים מאוד וכנראה לא תצטער אם תרכוש כל אחד מהם.

גש לסוכנות להתרשם ואז זה יהיה יותר קל.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

אמינות , חסכון בדלק , התראה על סטייה מנתיב :יתרון ליאריס.

ביצועים , איכות, נוחות נסיעה ומושבים אבזור מרחב פנימי, התנהגות , מולטימדיה , תא מטען -פולו.

הפולו זה דגם חדש ועדכני, היאריס לקראת סוף חייה.

פורסם

כרכב הפולו לדעתי עדיפה, מרווחת יותר, מושבים עדיפים, תא מטען גדול יותר, זריזה יותר.

אל הבעיה של הפולו היא האיביזה שבתכלס אותו רכב רק זול יותר. אם כי שנתיים אחריות לעומת 3.

ליאריס יתרון מבחינת אמינות.

אישית הייתי בודק גם את היונדאי אחרי מתיחת פנים:

https://www.carsforum.co.il/cars/מגזין-רכב/811/מבחנים/יונדאי-i20-החדשה---ממשיכה-להשתפר---מבחן-דרך

וסיטרואן c3 אשר מציגה נוחות נסיעה מעולה אל פחות דינמית.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

לפולו יש שלוש שנים אחריות.

לסיאט וסקודה יש שתיים עם אפשרות לשנה שלישית בתוספת אלפייה.

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם

הייתי בוחר בפולו מכל הסיבות שהוזכרו לעיל.

מניסיון של יאריס מהדור החדש במשפחה המורחבת, תא המטען מאכזב מאוד.

8) ידני זה הכי אחי 8)
פורסם

פולו!! ללא ספק. היאריס היא מכונית מיושנת שעברה כבר מספר מתיחות פנים. הפולו חדשה ותהיה עדיפה כמעט בכל תחום.

פורסם

כדאי לציין גם למה אתה ממליץ על הרכב.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם זה הייתי אני... האמינות מעל הכל, השקט הנפשי של לדעת שהרכב יהיה נטול תקלות כמעט בוודאות... מכריע את הכף לטובת הטיוטה גם אם זה אומר שצריך טיפה להקריב איכות נסיעה ואיכות חומרים.

• תוכן חדש...