Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בבוקר בנסיעה לכיוון צומת חולון חלפה על פניי במהירות פוקוס סדאן בצבע חום, כשעל מכסה תא המטען התנוסס לו הכיתוב ZX4 (כך היא מכונה בארה"ב) ושלט "במבחן".

ניסיתי להתקרב אליה כדי להבחין ביותר פרטים, אך לשווא (תודה רבה לנהג הלאנטיס שנזכר לשנות פתאום נתיב מבלי לאותת ולהסתכל בראי) .

ממה שהצלחתי להבחין, הפנסים מאחור היו שונים מפנסי הפוקוס הנוכחית.

האם ייתכן כי מדובר בפוקוס סדאן החדשה? מתי היא מתוכננת להגיע רשמית לארץ?

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם

אפשרי שזאת הפוקוס סדאן החדשה..

היא אמורה להגיע לארץ בחודשים מאי-יוני לתחילת שיווק כמודל 06.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אין עדיין דגם 4 דלתות לפוקוס החדשה (האירופאית), מוזר שראיתה את ה ZX4, זה באמת הפוקוס בגירסה האמריקאית והיא לא אמורה להיות מיובאת לאירופה ולארץ.

אולי מישהו עשה יבוא אישי :roll:

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

Alon - בטח שיש פוקוס 4 דלתות חדשה :roll:

נחשפו התמונות שלה, והגיוני שהביאו אחת כזו לארץ לקבלת תקינה, כדי שהם יוכלו להתחיל למכור אותה ישר בתחילת מאי כשיהיה מודל 06.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

מה שמזכיר לי שראיתי היום בת"א בנתיבי איילון פורשה קאררה קופה שחורה עם ספויילר די גדול, נדמה לי שזאת הייתה הGT... אחח איזה רכב...

רציתי להתקרב אליה קצת, אבל אז נזכרתי שההורים שלי גם יושבים ברכב... :roll:

פורסם
Alon - בטח שיש פוקוס 4 דלתות חדשה :roll:

נחשפו התמונות שלה, והגיוני שהביאו אחת כזו לארץ לקבלת תקינה, כדי שהם יוכלו להתחיל למכור אותה ישר בתחילת מאי כשיהיה מודל 06.

ואאלה צודק, הייתי בטוח שעדיין אין גירסאת 4 דלתות.

היא תוצג גם בתערוכת ג'נבה.

ה 5 דלתות עדיין יותר יפה לדעתי, למרות שבכל מקרה אין על ה 5 דלתות הישנה... אבל לא זה הנושה :-)

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

יכול להיות שהאמריקאים הביאו אותה לארץ על מנת להעמיד אותה במבחן בתנאים קשים.

כלומר תנאי מזג אוויר קיצוניים, ואוסף הצלקות מאספלט שאנו מכנים "כבישים"

ובקשר לכל אלה ש"מתקרבים".

מה הקטע שלכם?

למה כל ערס בפיאט "עונו" ששומע את ה"וווווווום" כשאני מועך את דוושת הגז , חייב לנסות לעקוב אחרי / להשיג אותי / להסתכל וכו'...

שלא לדבר על רכבים באמת מעניינים שכל מיני ילדודס מנסים להשיג אותם....

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

חבר'ה, מה עובר עליכם?

מגיע דגם שכתוב עליו ZX4, בדיוק כפי שקיים בארה"ב - ומישהו מעלה על דעתו, במקום הפתרון הפשוט שזו פוקוס שהגיעה מארה"ב, שזו אולי הפוקוס החדשה 4 דלתות, שמשום מה מסתובבת חופשי על כבישי הארץ ל-פ-נ-י הצגת הבכורה הציבורית העולמית שלה בתערוכת ג'נבה?? ועוד עם סמל ZX4???

Get Real.

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

לא טעית, זו כן היתה ה-gt, נסעתי מאחוריה לפני כמה ימים, היא שחורה, ספויילר ענק ורשום מתחת לספויילר בענק על כל הבגאז' turbo, קיימות 2 כאלו בארץ, לאיזה מיליונר מתל אביב (השחורה שאני ראיתי ושאתה ראית), ואחת אדומה אם אני לא טועה, של עוד מיליונר מצפון הארץ, רשמית רק 2 כאלה נקנו בארצינו (יבוא אישי כמובן).

פורסם
לא טעית, זו כן היתה ה-gt, נסעתי מאחוריה לפני כמה ימים, היא שחורה, ספויילר ענק ורשום מתחת לספויילר בענק על כל הבגאז' turbo, קיימות 2 כאלו בארץ, לאיזה מיליונר מתל אביב (השחורה שאני ראיתי ושאתה ראית), ואחת אדומה אם אני לא טועה, של עוד מיליונר מצפון הארץ, רשמית רק 2 כאלה נקנו בארצינו (יבוא אישי כמובן).
זאתי שמצפון הארץ היא צהובה?
פורסם

איך זו הייתה GT, אם כתוב עליה Turbo? :roll:

זו הייתה טורבו, "רגילה" (עד כמה שמכונית שעולה 1.4 מיליון שקל וגורמת לי לגמגם כשאני רואה אותה

יכולה להיות "רגילה"). יש כאלו הרבה יותר משתיים או שלוש, כבר נתקלתי בשלוש-ארבע שונות,

אף אחד מהן לא צהובה או אדומה (כך שיש הרבה יותר).

על הGT2 כתוב מאחורה GT2. כי היא GT2 ולא טורבו.

על הGT3 כתוב מאחורה GT3. כי היא GT3 ולא טורבו.

הGT3 הקודמת יובאה אף יובאה, ואין ספק שגם את החדשה אפשר יהיה להשיג.

לא ידוע לי על GT2 שנמכרה כאן, אבל זה לא בהכרח כי היבואן לא ייבא - נהפוך הוא, אפילו יש

לה מחיר רשמי - פשוט כי אנשים מבינים שעם האוטו הזה, באמת שאין מה לעשות כאן (נמוך מדי,

קשיח מדי, יקר מדי, ולא יספק גרם נוסף של ביצועים - להפך - לעומת טורבו רגילה, על הכבישים

פה).

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תוכן חדש...