Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7796 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש Carrera GT בארץ. לא יודע לגבי זאת מהצפון אבל אני ראיתי אחת כסופה בהרצליה... גם של מיליונר אחד מהרצליה שאיכשהו יש לי קשר אליו...(קרובי משפחה)

בכל מקרה.... נראה לי שכולם נורא התלהבו מהפורשה הזאת אז כל פעם שמישהו רואה אוטו שכתוב עליו PORSCHE(גם אם זה פיאט "עונו") אז הוא רץ לספר לכולם שהוא ראה קאררה ג'י-טי....

פורסם
מה שמזכיר לי שראיתי היום בת"א בנתיבי איילון פורשה קאררה קופה שחורה עם ספויילר די גדול, נדמה לי שזאת הייתה הGT... אחח איזה רכב...

רציתי להתקרב אליה קצת, אבל אז נזכרתי שההורים שלי גם יושבים ברכב... :roll:

אני אכן התבלבלתי קצת... זאת לא הייתה GT אלא פורשה קאררה 911... מה שהתכוונתי זה שהיא נראתה לי כגרסה החזקה יותר של דגם זה...

פורסם

911 טורבו, יש צהובה בצפון [אוטומאטית] ששייכת לאחד מבעלי המאפיות הגדולות באיזור, הוא אגב, יד שנייה על הרכב, תמונה להמחשה:

911turbo01_08_800.jpg

קאררה GT, לא כל כך נראה לי שיש בארץ, תמונה להמחשה:

Porsche-GT-Studie.jpg

מקווה שזה עשה לכם קצת סדר.

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם

לי יצא לראות בארץ 911 טורבו S קבריולט. צבע לבן. דנדשה לחלוטין.

אוטו מדהים. והסאונד... :inlove:

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...