Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3237 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קרוב ל4 חודשים לא קיבלתי חשבון.

מה עובר עליהם ? והאם לצפות לחיוב מטורף בחשבון הקרוב או שהוא יהיה יחסי?

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יחייבו על כל התקופה בפעם אחת או שיחלקו את זה?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
יחייבו על כל התקופה בפעם אחת או שיחלקו את זה?
יחלקו לשני חשבונות. הראשון נצטרך לשלם די מיד, השני תוך חודש.

כמובן, לא תהיה ריבית פיגורים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

למה שאנחנו, ה"לקוחות", נצטרך לסבול את העיצומים שהם עושים לעצמם? למה מרשים להם לעשות עיצומים על הגב שלנו? שיעשו על הגב של עצמם.

זו חוצפה מוחלטת בעיניי. זה לא שיש אופצייה פשוט להחליף ספק בתחום הזה. איך הם מעיזים להרשות לעצמם לשחק ככה? פה לדעתי צריכה לקום צעקה רמה: לא חוייב? לא ישולם. אני לא אחראי על מערכת הגבייה של הספקים שלי. הם לא ידעו להוציא חיוב בזמן? למה שאני אהיה אמור לדעת לשלם את זה בדיעבד, אחרי כמה חודשים?

מרתיח.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אתה צודק, סדר צריך להיות.

אך מי שמאורגן יודע שפעם בחודשים מגיע החשבון חשמל, פלוס מינוס הוא יודע כמה צריך להגיע חשבון גם כתלות בעונות שנה שבהם מפעילים יותר מזגן או דוד חשמל.

גם אם לא הגיע החשבון ו/או לא ירד דרך כרטיס אשראי/הוראת קבע, לא שמחים על הכסף ומשתמשים בו ל"בזבוזים" אחרים, אלה משאירים אותו בחשבון ככסף ששמור עבור חשבון החשמל.

כמובן שכאשר יגיע חשבון החשמל ייתכן שהוא יותר גבוה ממה ששמרנו בצד, אך לפחות לא נופתע במאות רבות של שקלים, אלה בעשרות בלבד.

פורסם

אל תחכה לדואר.

תרשם לאזור האישי באתר שלהם ותשלם את החשבונות משם.

זה מה שאני עושה (גם לא מקבל בדואר לאחרונה).

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

אין מה להתקשר או לנסות לשלם באינטרנט, גם לא בהוראת קבע. בגלל העיצומים לא נלקחו קריאות מונה. גם אין מה להתעצבן - נשלם בדיוק על החשמל שצרכנו, רק באיחור של כחודש.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

חודש? זה כבר יותר מ4 חודשים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

העיצומים נגמרו (זמנית?)

"לתשומת לבכם: עיצומי העובדים הסתיימו. ניתן לבצע תשלומים במרכז השירות ובכל האמצעים הנוספים. בימים אלה נשלחים חשבונות החשמל עבור החודשים אפריל- מאי."

פורסם

אני מחזיק ביד חשבון חשמל, שהגיע לפחות לפני כחודש. "תאריך עריכת החשבון 09/06/2017", חשבון לתקופה של תחילת אפריל עד תחילת יוני. אולי בגלל שמשולם בהוראת קבע?

אולי השביתה לא כללה את ירושלים?

• תוכן חדש...