Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3291 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אני מחפש רכב ששאוכל לרכוש ללא מקדמה בעלות של עד 1000 ש'ח בחודש.

הנסיעות שלי בעיקר בין עירוניות, אשדוד - חולון, אשדוד- באר שבע.

ידוע לי שבדרך כלל אפשר לשלם עד 60 תשלומים לכן עלות הרכב עד 60 אלף ש'ח

אשמח לדעה בנושא רכב פורד פוקוס שנת 2012 בנושא צריכת דלק (ידיע לי שפורד בדרך כלל צורכים יותר דלק אבל אשמח לדעתכם)

החברה דורשת 48 אלף ש'ח, במבט זריז ביד 2, מוכרים את הרכב הזה עם 80000 ק'מ + במחיר 35 אש'ח~

לא מצאתי עוד רכבים או חברות שיכולות לממן בשיטה הזו (ללא מקדמה).

המידה ואתם מכירים אשמח לשמוע!

ובנוסף, האם זה בכלל כדאי? האם רכב שעמד שנים ארוכות צפוי להיות בעייתי? הכם מבחינה כלכלית (שנניח שעוד 3 שנים ארצה למכור) יהיה כדאי?

תודה רבה

פורסם

כמעט כל חברות הליסינג ישמחו למכור לך מכוניות משומשות בתשלומים ללא מקדמה, רק אל תצפה שהמחיר יהיה זהה למחיר במזומן.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

נהג יחיד באופן קבוע לכן המושבים האחוריים פנויים לציוד עבורי , מעדיף אם אפשר שתהיה אפשרות לקפל את המושבים ,

העדפה חזקה ל5 דלתות .

פורסם

יותר מלמכור רכב בתשלומים למכור לך פורד פוקוס 2012 זה בכלל ניצחון של כל הקופה - גם רכב בעייתי עם גיר שלא מצאו פתרון לתקלות הרבות שלו(ומספיק להריץ חיפוש בפורום) והמחירון שלו מתרסק וגם למכור במחיר גבוהה! כולם חוץ ממך מרוויחים.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

אם אתה מתקשה לשלם מקדמה יש סיכוי שתעמוד בפני שוקת שבורה בעת תיקון גדול, ברכבים שמציעים ללא מקדמה זה לא רחוק בכלל.

דוגמא לפוקוס שחוט מליסינג: תקלת ממיר שעולה לא מעט

פורסם

יש הרבה רכבים בתקציב, אם אתה נוסע לבד, אולי כדאי לך רכב מיני - אין לי מושג מה הציוד שאתה משתמש בו.

כרגע מוכרים את הפיקנטו הישנה במחירים זנותיים, סביבות 64K לדגמי 1200 אוטומט.

אני מניח שיש גם תוכניות של 100 תשלומים שיאפשרו לפרוש את התשלום כך שיהיה יותר נמוך והאלפיה שלך תספיק גם לביטוח וטסט. כמובן, מדובר על מכונית חדשה לגמרי.

פורסם

סליחה שאני מעיר.

אל תקנה רכב ב60 תשלומים. ההלוואה אמורה לשקף את משך התקופה בה תשתמש ברכב, ולהערכתי התקופה תהיה 24-36 תשלומים. לך על משהו זול יותר. החברים כאן יציעו לך הרבה דגמים

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

לא בהכרח.

יש אנשים שקונים רכב ב-60 תשלומים ומשמשים יותר, או אחרי X חודשים מוכרים את הרכב מחזירים את יתרת ההלוואה ולוקחים חדשה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...