Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פולקסווגן חשפה SUV שבעה מושבים חדש לשוק האמריקאי, אטלס (כן - ע"ש הטיטאן היווני).

יוצע עם מנועי 2.0 ליטר טורבו (238 כ"ס) ו-3.6 ליטר V6 (עם 280 כ"ס) ותיבת 8 הילוכים אוטומטית - כלומר בלי דיזלים ובלי DSG. כנראה שפולקסווגן החליטה שהיא מעוניינת בכמה שנים בלי תלונות...

לרכב החדש הנעה קדמית או כפולה, אורך של 504 ס"מ, רוחב של 198 ס"מ וגובה של 177 ס"מ. ייוצר בארה"ב, שיווקו יחל באביב 2017.

2018_atlas_6590.jpg

DB2016AU00888_large.jpg

DB2016AU00890_large.jpg

DB2016AU00892_large.jpg

DB2016AU00893_large.jpg

DB2016AU00898_large.jpg

DB2016AU00906_large.jpg

DB2016AU00907_large.jpg

DB2016AU00908_large.jpg

DB2016AU00909_large.jpg

פורסם

לי הפרונט מזכיר דווקא את האמרוק. פולקסווגאן בניגוד לאיטלקים שהבינו כבר מזמן, הבינה שלאמריקאים אין מה למכור רפש, הם לא פראיירים, יפסיקו לקנות ואז אפשר לסגור את הבאסטה. דוגמא טובה היא המזראטי קוואטרופורטה ששוקה בשנתיים הראשונות עם גיר רובוטי, הלקוחות התחילו להתלונן ורק בזכותם העיפו את הזבל הזה ושמו גיר אוטומטי נורמלי. אותו הדבר עם הפיאט 500, ארצות הברית זאת המדינה היחידה היכן אפשר לקנות 500 עם גיר אוטומטי נורמלי, ולא עם הבדיחה המשהקת שנקראת רובוט. האיבזור הטכני טוב, בלי שטויות ועם מנוע מסורתי נורמלי. מעניין היכן מיוצר?

אלפא, מעלה את הדופק

alfa 164 Super V6 96', alfa 33 1.7 I.E

alfasud Sprint QV ,alfa 159 JTDm

'Lincoln Navigator 5.4 V8, Volga GAZ-24 74

פורסם

שיממון ויזואלי. אני בטוח שהוא מאוד פרקטי עם הנדסת אנוש מצוינת, אך מה זו הקופסה המכוערת הזו? אני מתקשה לראות את הדגם הזה גונב לקוחות רבים לאקספלורר, דורנגו, CX-9... אפילו להיילנדר יש יותר חן. עיצוב שאומר - העיקר לא מיניוואן.

פורסם

פולקסווגן, כמו רנו, פיאט ושאר היצרנים האירופאיים, לא מכניסים טכנולוגיות חדשות כדי לענות את לקוחותיהם, אלא כדי לענות על תקני זיהום האוויר שהפכו ללא הגיוניים.

מכוניות מזהמות נקנסות בכבדות, ובמכוניות עממיות מדובר על הבדל שבין להרוויח ללהפסיד.

האמריקאיים פטורים, בינתיים, מכל זה ולכן אין בעיה למכור שם מכוניות עם מנועים גדולים יחסית ותיבות פלנטריות פשוטות יחסית.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
אני מתקשה לראות את הדגם הזה גונב לקוחות רבים לאקספלורר, דורנגו, CX-9... אפילו להיילנדר יש יותר חן. עיצוב שאומר - העיקר לא מיניוואן.

אתה מתעלם מהמוניטין האדיר של פולקסוואגן בארה"ב.

בהנתן מחיר דומה ומפרט דומה, האמריקאי הממוצע לא יחשוב בכלל פעמיים אם לקנות דורנגו או VW.

העניין שאני בספק אם המחיר דומה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

חן,

אתה צודק לגמרי, בגלל זה רכב אירופאי הפך לשם נרדף לבדיחה ובעיה אחת גדולה. מה גם שהקוואטרופורטה לא היתה בדיוק עממית. פשוט האירופאים לא מתלוננים ולא כל כך מבינים, אז דוחפים להם זבל או רכב במחיר מנופח עם מכניקה בעיתית.

תראה את מחיר ה124 אבארט באירופה ובארצות הברית, זאת דוגמא אחת מיני רבות.

אלפא, מעלה את הדופק

alfa 164 Super V6 96', alfa 33 1.7 I.E

alfasud Sprint QV ,alfa 159 JTDm

'Lincoln Navigator 5.4 V8, Volga GAZ-24 74

• תוכן חדש...