Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ספורט עד 250k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3563 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אני מעוניין לרכוש בינואר רכב ספורט מעניין, איזה רכב מומלץ לרכוש?, הרכב למטרות יום יום אך חשוב שיהיה רכב ספורט איכותי ומהנה.

איזה דגם הכי כדאי ולמה?

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תבדוק ב.מ.וו 125.

לעניין המציאות יש בטרייד אין של במוו את רכב ההדגמה שבטח אפשר להוציא במחיר לא רע.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

אתה מדבר על 125I? כי היא לא נראית לי ספורטיבית מידי, יש נאמר את הלאון קופרה שלוקחת אותה בהליכה לפי נתונים נטו או את הרנו rs, יש בה משהו מיוחד שאולי בכל זאת כדאי לי לבדוק שוב?

השאיפה היא לכיוון כמו לאון קופרה סיוויק טייפ אר וכאלו, השאלה היא איזה מהרכבים בקטגוריה של הוט האצ' והמתחרות במרכב סדאן יהיו הכי טובים ביחס לתקציב של 250K בהתחשב בביצועים בראש אחר כך טכנולוגיה ונוחות ליום יום ואמינות כמובן.

פורסם

אין העדפה לגיר מסוים כי אני מוצא את היתרונות בידני או אוטומט.

ולמה לדעתך המגאן rs לא מתאימה?

ובהקשר לקופרה אתה מדבר אך ורק על מחיר?

והאם יש עוד רכבים שמתחרים על המעמד הזה שאתם ממליצים.

תודה מראש

פורסם

המגאן היא רכב לחובבי הז'אנר זאת אומרת הארד קור קשיח עם חרא של אבזור ואיכות. אבל מכונת נהיגה מדהימה.

הקופרה תשב עליך טוב. חזק, איכות סבירה, המון מערכות בטיחות. ותשאר עם עודף.

לדעתי בתקציב שלך (וגם הרבה מעבר) אין אוטו יותר טוב ממיאטה. אבל זה כבר רודסטר הנעה אחורית עם שני מושבים ובלי תא כפפות.

פורסם

באופן אישי הייתי ממליץ על אלפא ג׳ולייטה 1.8 טורבו פשוט מכונית מדהימה מכל הבחינות. מכונית ספורט לכל דבר ועניין.

פורסם
באופן אישי הייתי ממליץ על אלפא ג׳ולייטה 1.8 טורבו פשוט מכונית מדהימה מכל הבחינות. מכונית ספורט לכל דבר ועניין.

לא נהגתי עליה אבל ממה שקראתי אין ביקורת רצינית אחת שמתייחסת אליה כ"מכונית ספורט לכל דבר ועניין".

מדובר ברכב מהיר. מדובר ברכב עם יכולות ואיכויות דינמיות. לכל היותר רכב ספורטיבי. אך "מכונית ספורט"....... לא ממש

פורסם

אני במקומך הולך על המגאן, מוותר על הגינונים ועל האבזור ובוחר ברכב הכי מהנה שנכנס לי לתקציב ועונה על הדרישות.

208GTi, 206XS, BRZ- SOLD

Mx5 Nc Prht- SOLD

• תוכן חדש...