Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3578 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא,אין סיבה.

Sent from my A0001 using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יוליאן אתה יודע מה הדעה שלי על הקליאו ולמעשה אתה יכול למצוא את הסיכום שלה בקלות יחסית.

בסך הכול תמורה טובה לכסף, כל עוד אתה לא מצפה לביצועים מרגשים. הרכב הזה פשוט ע-ג-ל-ה.

הזוי איך 200 ק"ג פחות ומומנט שמגיע מעט יותר מוקדם עושים הבדל בין לעלות את העליות מאילת על 40 קמ"ש בלי מזגן (קליאו) לעומת 80 קמ"ש עם מזגן (ב500).

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

כן אני מבין שהרכב לא חזק,אבל הוא מיועד לתת גיבוי לספייס סטאר לקחת את התינוק מהמעון אם אישתי לא יכולה,כלומר בעיקר לעיר,ופעם בשבוע לעבודה בדרך הררית.

מצד שני אני מבין שהוא נוח,בטיחות טובה ואני פשוט מת על העיצוב שלו.

טוב,אז קבעתי עם עידן ליום שישי בבוקר,כך שיהיה גם זמן לקחת לבדיקה.

תחזיקו אצבעות.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
כן אני מבין שהרכב לא חזק,אבל הוא מיועד לתת גיבוי לספייס סטאר לקחת את התינוק מהמעון אם אישתי לא יכולה,כלומר בעיקר לעיר,ופעם בשבוע לעבודה בדרך הררית.

מצד שני אני מבין שהוא נוח,בטיחות טובה ואני פשוט מת על העיצוב שלו.

טוב,אז קבעתי עם עידן ליום שישי בבוקר,כך שיהיה גם זמן לקחת לבדיקה.

תחזיקו אצבעות.

אתה רגיל מהספייס סטאר לביצועים לא מרשימים אז ייתכן ולא תתאכזב מהקליאו.

לדרך הררית קח בחשבון שתצטרך למשוך הילוכים והרבה כדי לעמוד בקצב התנועה.

בשאר הדברים הרכב טוב מאוד, הוא נוח, די חסכוני, בטיחותי, מאובזר, יש לו תא מטען שימושי ודי גדול.

שיהיה בהצלחה!

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)

אסף תוכל לבדוק מה צריך לבצע בטיפול הזה?

טיימינג כול כמה זמן צריך להחליף?

עריכה אחרונה על ידי yulianx

פורסם

עידכון:

קיבלתי את היסטורית טיפולים מעידן,ניראה טוב מאוד.

מחר היום הגדול,הוא שלח לי גם 2 תמונות של ה2 שיפשופים מעל הגלגל הימיני ובדלת ימינית,בתור משפשף זה ביאס,מצד שני,זה לא רכב חדש והוא עולה 30 אלף ולא 130 אלף מהסוכנות,מצד שני מכנית ניראה שיהיה מאוד טוב,בפנים נאמר לי שהוא כמו חדש ולמעט 2 השיפשופים הרכב באמת שמור.

חשבתי כבר על אולי איזה מדבקה עדינה או מצחיקה לטישטוש,לעשות צבע לדעתי חבל כי מספיק חוסר זהירות של מישהו ועוד פעם יהיה לי שיפשוף.

זהו,מקווה מחר לעדכן על הרכישה.

2cp3xmp.jpg

33k3srk.jpg

פורסם (נערך)

אם זה כל הנסועה של הרכב, מדוע אתה מגביל את עצמך לרכבים קטנים?

עבור ק"מ שנתי כזה צריכת הדלק אינה משמעותית. עדיף לכלול יותר רכבים בחיפוש, כך שיתקצר הזמן עד שתמצא רכב טוב. מה עם רכבי 1600 כמו קורולה 2006 - 2007 למשל?

עריכה אחרונה על ידי yehuda-k
פורסם

אני רוצה ידנית.

גם בגלל האמינות וגם כי פשוט התגעגעתי לגיר ידני.

אבל בהחלט,דווקא רכב אוטומטי בתקציב הזה יותר קל למצוא אבל הם בעיקר משפחתיות.

פורסם

בתקציב הזה משפחתית אוטומטית תהיה קרובה ל200 אלף ק"מ, וקרוב לוודאי לסיום חיי הגיר

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...