Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
למה לא פיאט פנדה כמו שהייתה לך למשל?

יש מעט מאוד סדיסטים שקונים את אותו הרכב פעמיים או שלוש.

"מיצינו" מה שנקרא.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
...אבל הוא מיועד לתת גיבוי לספייס סטאר לקחת את התינוק מהמעון אם אישתי לא יכולה,כלומר בעיקר לעיר,ופעם בשבוע לעבודה בדרך הררית.

...

Sent from my A0001 using Tapatalk

אם זה השימוש ברכב אז אתה פוסל את ה-206XS לחינם.

אם לא ראית אז אתה מוזמן לקרוא את מה שכתבתי על השימוש בה כרכב שני, אין עם זה שום בעיה.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם

כמו שרשמו לקנות את אותו הרכב זה משמעם,והחדש בעייתי מבחינת התקציב אלא אם הוא יוצא ליסינג והק"מ בהתאם.

לגבי הפיזו,לדעתי כשיש גשם ופה בצפון בחורף ברוך השם יש,להתקין לקפל מושב להיכנס מכופף ניראה לי סיפור,בגלל זה בשישרשור חלק לא מסכים ואומרים שזה סיפור ב3 דלתות,לכן מעדיף לא לבדוק את זה בזמן אמת.

דבר נוסף,הXS חביבה על צעירים דבר שמקשה למצוא טובה,אבל 5 דלתות לדעתי הכי נוח.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תבדוק לא בזמן אמת.

זה בדיוק מה שאני עשיתי לפני שרכשתי את שלי. כשהגעתי לרכב שהתעניינתי בו פשוט ביקשתי מהמוכר להתקין את כסא הבטיחות ברכב ולראות עד כמה זה בעייתי. לשמחתי הבחור הסכים וכך בדקתי את הנושא על המקום.

חוץ מזה, אתה טוען שמדובר רק בגיבוי אז הבעיה (שלא קיימת, לדעתי) היא רק לעיתים רחוקות.

לעניות דעתי זה הרכב הכי "לחובב רכב" שתמצא בתקציב שלך. מהזן שכבר לא מייצרים יותר (הגה+שילדה במחיר שווה לכל נפש).

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם
יש מעט מאוד סדיסטים שקונים את אותו הרכב פעמיים או שלוש.

מזוכיסטים

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מוזר שלא חשבת על דייהטסו סיריון. חסכונית מרווחת ולא פחות אמינה מיונדאי גטס.

Sent from my m2 note using Tapatalk

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

אין ידנית.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תתחדש יוליאן! :-D

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

מה נסגר?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

יאפ התחדשתי בצרפתיה.

הייתה קניינת יוצאת דופן,איך מי ומה,תנו לי קצת זמן עם הרכב ואפרסם פוסט מסודר עם סיקור וידיאו כמו עם הספייס.

פורסם

הסבלנות משתלמת, חיפשתי המון זמן פונטו איבו ובסוף מצאתי אותה כאן בפורום(הייתה בבעלות של 3 חברי פורום), במחיר מצחיק.

פורסם
יאפ התחדשתי בצרפתיה.

הייתה קניינת יוצאת דופן,איך מי ומה,תנו לי קצת זמן עם הרכב ואפרסם פוסט מסודר עם סיקור וידיאו כמו עם הספייס.

אני גם מאזור צפון, תקציב 20-25, מחפש רכב ידני חסכוני ואמין, כבר בדקתי שתי פונטו גרנדה והתאכזבתי מהבדיקה. אולי יש לך המלצה על רכב אחר, אני כבר מתחיל להבין שפונטו גרנדה במצב טוב אני לא אמצא.

פורסם
בתקציב הזה משפחתית אוטומטית תהיה קרובה ל200 אלף ק"מ, וקרוב לוודאי לסיום חיי הגיר

לא מדויק.

ממוצע הק"מ בשנה של רכב בבעלות פרטית הוא 14 אלף ק"מ בשנה, להבדיל מרכבי ליסינג ורכב חברה. כלומר ניתן למצוא רכב משפחתי כמו קורולה 2006- 2007 עם ק"מ מצטבר של כ 140 אלף ק"מ. המנוע ותיבת ההילוכים האוטומטית של הקורולה מחזיקים הרבה יותר ק"מ. זה אפילו לא מדגדג אותם.

יהודה

• תוכן חדש...