Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3701 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני במו"מ לקניית רנו סניק משנת 2012 מטרייד-אין. צבע הרכב שחור-מטאלי. יש קצת דהייה וקילוף לכה של הצבע על גג הרכב ועל אחד המשקופים הקדמיים בין השמשה הקדמית לדלת. לא מאוד דרמטי, אבל מעצבן. צירפתי צילומים.

במסגרת המו"מ הסוכן הסכים לצביעה מחדש של הגג, ללא תוספת מחיר על מה שהגענו אליו עד כה. הוא לא הסכים להמיר את הצביעה מחדש בהוזלה של המחיר הקיים.

אלא במקביל, בוחן הרכב שראה את המכונית וציין את העניין בדו"ח, אמר לי שהוא לא בטוח שכדאי לי לצבוע, כי:

א. לא בטוח שאיכות הצביעה שהסוכנות תשלח אליה תהיה טובה.

ב. ייתכן שגילוי הצביעה מחדש יעורר שאלות במכירה מחדש של המכונית, ויוריד את ערכה באופן משמעותי. מצד שני, הוא אמר שאם אני בוחר לצבוע אפשר לצלם את המצב הקיים, וכך להוכיח שהצביעה היא בגלל פגיעה ברכב עצמו. כמו שניתן לראות, כבר צילמתי.

מה דעתכם? לכאורה נשמע די מטופש לוותר על צביעה מחדש ללא תוספת מחיר, והנטייה שלי היא לדרוש זאת מהסוכנות לפני הקנייה. מצד שני, אני מניח שלבוחן רכב יש קצת ידע ונסיון בעניין. מדובר במכון בדיקה שבחרתי לקחתי אליו את הרכב בעצמי, ללא קשר לסוכנות.

בכלל, מה צפויה להיות עלות צביעת גג בצבע שחור מטאלי באופן פרטי?

(רצוי לציין שאני חונה רוב הזמן ברחובות תל אביב, כך שהגג עומד לספוג הרבה חרא - פשוטו כמשמעו ותרתי משמע כאחד).

20160501_140256.jpg

20160501_140307.jpg

20160501_140253a.jpg

20160501_140339a.jpg

פורסם

הבוחן צודק בספיקותיו, נראה שדיטיילר טוב יוכל לשפר את המצב גם בלי צביעה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• אחראי פורום
פורסם (נערך)

יותר מעניין, מה הביא רכב בן 4 למצב כזה?

למרות תמונות טובות, קשה לראות בגלל הליכלוך, אבל נראה (ואני זהיר) שקורה A עברה צביעה.

מפה יכולים להיות שני דברים: או שאני צודק וכל החלקים הפגועים כבר נצבעו ונצבעו גרוע ולכן נראים כך;

או שאני טועה והאוטו עבר פיגוע לשלשת מרוכזת והזנחה או חומר מרושע אחר.

האם הבוחן עבר עם מד עובי צבע על הפאנלים השונים?

בכל מקרה, לא מסכימים לוותר לך על כסף כי לסוכנויות יש דילים עם צבעים על מחירי רצפה ואיכות עבודה מתחת לזה.

מצד שני, יש שם קילופים, דיטייל לדעתי לא אמור להצליח איתם.

מה שכן, בדוק את RestorFX Israel, הם עושים תיקונים ללאכות פגועות.

צביעה טובה תעלה 600-800 ש"ח.

עריכה אחרונה על ידי itaysamurai

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם (נערך)

מדובר ברכב בקילומטרז' מאוד נמוך יחסית לגיל (20,000 ק"מ), ובבעלות היבואן. אני מעריך שעמד בבונדד כמה שנים, עשה קצת זמן אצל עובד החברה, והלך למגרש. אני מבין את החסרונות של רכב שעמד בבונדד, אבל מכיוון שזה דגם שמתאים לצרכים שלי (שלושה כסאות בטיחות מאחור...), להערכתי במחיר המתאים זו יכולה להיות עסקה לא רעה ביחס לרכבים אחרים מהדגם בגיל הזה.

עריכה אחרונה על ידי yoav_a
פורסם

את מה שתחסוך בקנייה תשלם בחזרה במכירה. מעטים הקונים שיסכימו לרכוש רכב עם גג צבוע, ואלו שכן יתעקשו לשחוט במחיר.

אם אתה מתכוון להיות עם הרכב יותר משש שנים אז אולי זה ישתלם. בכל מקרה אחר עדיף ללכת על רכב אחר - בסופו של יום לא מדובר ברכב נדיר או מיוחד.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

לא נדיר ומיוחד, אבל מדובר במשפחתית עם המושב האחורי הרחב ביותר בלי לעלות לקטגוריית ה-7 מושבים, שבעייתי לי גם מבחינת אורך (חנייה בעיר...), וגם בתא המטען המצומצם. שני הקטנים שלי והשלישי שבדרך, בלי עין הרע, יצטרכו שלושה מושבי בטיחות בשנתיים הקרובות לפחות, וזה משמעותי לגבי. אני לא חושב שנמכור בשלוש שנים הקרובות.

כאמור, פרט לענייני הצבע, מדובר במכונית בת 4 שכמעט לא נסעה, ואני מאמין שהצלחתי לרדת אתם למחיר שלא יהפוך את המכירה העתידית למכה קשה מדי. מקווה שלא אתבדה.

פורסם
למיטב זיכרוני, רכב זה סובל מבעיות גיר מסויימות. תבדוק לעומק.....אולי אני טוען.

מדובר בגיר רציף שמשמש גם בניסאן קשקאי (גם המנוע זהה בין שני הדגמים - עוד יתרון משמעותי בעיני לסניק). אין על הגיר הזה כל תלונות, עד כמה שידוע לי. אם מישהו יודע להיפך - אשמח לשמוע.

פורסם

יותר מדי סימני שאלה בנוגע לרכב, יותר מדי בעיות בנוגע לצביעה מחדש,

אם כבר הייתי צובע.. הייתי מתעד לפני כן, וצובע את כל הרכב, בכדי שלא יהיו הבדלים בגוון בין חלקים שונים של הרכב, אבל זה כבר עלויות שונות.

מה שכן הייתי עושה.. מחפש רכב אחר.

פורסם

גם אם הרכב עמד 4 שנים בשמש בבונדד אין סיבה שידהה, במיוחד בהנתן שרכב חדש אמור להגיע עם שכבת הגנה (במקרה הרע) או מדבקות שיגנו עליו. תרחיש שלא הייתי שולל על הסף הוא שבמהלך ההמתנה בבונדד הוא ספג מתח ברד, הגג נצבע באיכות לא מרשימה ולכן דוהה כעת.

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

שהקילומטראז הנמוך לא יסנוור אותך, רכב שעמד 4 שנים בבונד תחת פגעי מזג האוויר דינו כגרוטאה.

הייתי עובר הלאה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

לא בטוח שהרכב עמד בבונדד. יכול להיות שהוא עמד באולם תצוגה ממוזג ולא ראה שמש. בכל מקרה צביעת גג תרתיע את הרוכש שירצה לקנות ממך את הרכב, לא הייתי קונה את הרכב הזה.

• תוכן חדש...