Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3789 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז כך - בזמן האחרון אני יוצא עם מישהי תקופה של כמעט חצי שנה, דיבורים מצידה כבר על לגור ביחד - אין לי בעיה.

הקאץ' - נוחיות של הנסיעות והפקקים ועוד כמה שטויות מסביב.

אני מראשל"צ היא מהוד"ש.

העבודה שלי ושלה בערך 5-10 דק' נסיעה מהמגורים של כל אחד (שלי קרובה יותר).

אני מתעורר ב 7:30 כדי להגיע ב 8 לעבודה, היא ב 6 וחצי כדי להגיע ב 8 לעבודה (נשים אוהבות להתארגן בבוקר).

אם אני עובר להוד"ש אני אצטרך לקום כמוה כל בוקר + נסיעה של 40 דק' לראשלצ לפחות, בערב פקקים של בערך שעה בחזור.

אני אוהב את ראשל"צ, ומצד שני איכות החיים בהוד"ש נראית ומרגישה טובה יותר, אמנם יש לי סינמה וים קרובים 5 דק' ממני, אבל גם באיזור שלה לא במרחק רב ולא חסרים בילויים בסביבה.

האם הייתם מוותרים על הנוחיות בעבודה על מנת לגור ביחד?

מה אתם הייתם עושים?

Opel Adam S 2017

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

למה שהיא לא תעבור לראשון? זה לא יהיה נוח?

להתעורר חצי שעה לפני שצריך להיות בעבודה זה פינוק שמעטים נהנים ממנו. אני מקנא.

אם לא לחוץ לכם לעבור לגור יחד אולי כדאי להמשיך כרגיל ובינתיים לחפש עבודה תוך כדי באזור רמת השרון.

הבעיה עם המעבר שזה גם יהיה נטל כלכלי. הדלק בפקקים, פחות זמן לסידורים בערב וכו'...

אני, אחרי חצי שנה של זוגיות לא הייתי מוותר. אבל, זה רק אני. אני בן 24, אני בנאדם מאוד ספציפי שמאוד אוהב את הלבד שלו. לא רואה את עצמי נשוי עד 30 וכו'...

אתה זה אתה. רק אתה מכיר את הדינמיקה ביניכם. אם אתה רואה אתכם מתקדמים כזוג וזה חשוב גם לך שתגורו ביחד, אז בהחלט כדאי להתפשר.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

מוצא תוכנית רדיו טובה לשעה הזו.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

ניקו - אני 28 וחצי, היא 27 ככה שמפה לשם זה עוד מעט חתונה, גם אני אמרתי אותו הדבר ואני כמעט עומד בזה, אני מתכנן להתחתן רק עוד שנה לפחות, אבל צריך לגור עם האישה לפני כן כדי לראות איך מסתדרים.

נ.ב לומר לך את האמת, אני מתעורר בערך 10 דק' רבע שעה לפני שאני שם רגל במפעל...לצערי העבודה שלי ללא שלוחות באזור הנ"ל המפעל שאני עובד בו הוא רק בראשל"צ ודיי מצדיקה את ההשארות שם

אומי5 - צחקתי בקול. :p אבל ככה יצא לצערי המרחק.. מה שכן חשבתי, שאולי לגור יחד קודם כל באיזור שלי ולאחר חתונה - לעבור לאיזור שלה, כי אז זה בא עם חבילת הילדודס..

Opel Adam S 2017

פורסם

השם יקום דמך.

אם לא הבנת, לקארמה הקוסמית יש תכניות עבורך, והן מגורים בהוד השרון.

כן, אתה תקום מוקדם, תשתה כוס קפה ותצא לחצות את גושדן לעבודה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם (נערך)

מה בכלל ההיסוס? בחורה טובה שווה שעת נהיגה כל יום, וגם הרבה יותר, ואם אתה רואה את עתידכם ביחד הדיון הזה יהיה רלונטי בעוד זמן קצר - כמה חודשים או שנה.

הייתי במצבך לפני קצת למעלה מ-26 שנים. לא יודע, המעבר לדירה של הגברת היה טבעי לגמרי. אפילו לא היה דיון. בתחילת הדרך היא באה אלי כמה פעמים, אני אליה כמה פעמים והתברר שעדיף שאני אעבור לגור בדירה שלה. צריך להוסיף שאני גרתי 200 מ' מהעבודה, אבל בדירת חדר. לה היתה דירת 3 כוכים, אבל מבחינתי היה מדובר בנהיגה של 50 ק"מ לכל כיוון בכבישי הצפון של 1990.

מה שצריך לקבוע הוא איזה דירה יותר נוחה למגורים. אם מדובר בדירות שכורות צריך לבדוק את תזמון האיחוד לפי סיום החוזה של הדירה הפחות עדיפה. בגלל מנהגה של הבחורה לקום מוקדם יש עדיפות למעבר אליה, הרי ממילא כאשר האשה יוצאת מהמיטה גם אתה תתעורר, ומבחינת הלו"ז זה מתאים לנסיעה שלך לעבודה.

ניקו, אתה נשמע ילד מפונק. אחרי ההודעה שלך אני מתין רק לרועי עוזרי.

בהצלחה!

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הייתי מברר קודם אם יש לה בעיה לקום ברבע ל6

;)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

שווה לה לקרוא את הפוסט הזה כנראה, חנפנים ;)

עם כל המחשבות שהיו לי הימים האחרונים התלבטתי ודיי נטיתי בעצמי לכיוון הוד"ש, חיזקתם לי את המחשבה.

תודה :)

Opel Adam S 2017

פורסם

תחסוך לנו את הקריאה 2 שאלות .

לוקחת כדורים נגד דיכאון שאתה לא יודע .

מתכננת נסיעה בקרוב לחול לתקופה ממושכת.

ובנימה רצינית תעבור תחווה עיר חדשה .

פורסם

למיטב ידיעתי יש קו רכבת ישיר שמקשר בין הוד השרון לתחנת משה דיין בראשל"צ.

אם המקום עבודה שלך ומקום המגורים של החברה נגישים מאוד לרכבת - תשקול לעבור לתח"צ.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

האמת שמשה דיין צמוד אלי ממש לעבודה, שקלתי זאת רבות לגבי תחבורה ציבורית. מי יודע אול אמכור את הרכב סופסוף

Opel Adam S 2017

פורסם

רק בבקשה תבדוק קודם את העבר של הבחורה ואם יש בעיות נפשיות. פשוט שנוכל לעשות איחוד שרשורים.

דאם, נזכרתי בבחור עם ההריון של החברה שלא בטוח שזה ממנו. איפה הוא היום?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

מארגן קבוצת רכישה לחיתולים, פרוזאק וכרטיסי טיסה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
ניקו - אני 28 וחצי, היא 27 ככה שמפה לשם זה עוד מעט חתונה, גם אני אמרתי אותו הדבר ואני כמעט עומד בזה, אני מתכנן להתחתן רק עוד שנה לפחות, אבל צריך לגור עם האישה לפני כן כדי לראות איך מסתדרים.

נ.ב לומר לך את האמת, אני מתעורר בערך 10 דק' רבע שעה לפני שאני שם רגל במפעל...לצערי העבודה שלי ללא שלוחות באזור הנ"ל המפעל שאני עובד בו הוא רק בראשל"צ ודיי מצדיקה את ההשארות שם

אז יאללה אם אתה אוהב אותה ומרגיש בשל אין כאן היסוס. מאחל לכם שתיהנו לחיות ביחד. אם אתה רוצה ללמוד אם היא באמת טובה לחתונה תן לה לעבוד על המחשב עם אינטרנט איטי. כל אדם מראה את פרצופו האמיתי במצב כזה.

ניקו, אתה נשמע ילד מפונק. אחרי ההודעה שלך אני מתין רק לרועי עוזרי.

:lol:

רועי כבר עושה טיפולים לרכבים בגיל שבו כל מה שעבר לי בראש זה הבנות מכיתת מחול. אין לי יכולת להתמודד אתו.

אני מפונק בדברים מסוימים ובאחרים פחות. עבדתי מגיל צעיר ועזרתי להורים כשלא היה להם כסף בתור עולים חדשים. מצד שני אני מעדיף לנסוע ברכב מאשר בתחב"צ כי אני מפונק [ואוהב לנהוג].

בהקשר השרשור, הלבד שלי הוא חובה בשבילי. אני לא מהאנשים שיכולים לדבר שעה בטלפון כל יום [פנים מול פנים כן]. אני לא מאלו שיקבל סרטים על "ראיתי שיש וי כחול בוואצפ ולא חזרת", וזה מקרה אמיתי לגמרי. אני מוכן להתפשר על המון, אבל לא על זה, לא כרגע. אולי אם אפגוש מישהי שונה או אולי בעוד כמה שנים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...