Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3791 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בצד החיובי, כשאין לאן להמלט יותר, גם אתה יכול להתחיל להפליץ חופשי. גם מתחת לשמיכה.

אין מאסר בלי זכויות האסיר.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קח, תהנה

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם (נערך)

הייתי עושה שני דברים:

1. מסב את הפיאט לדיזל, ככה תחסוך כסף בהוצאות על דלק.

2. עושה ביטוח לנהג חדש ככה אני כל בוקר אקח אותך לעבודה, אתה תישן, אני אנהג, חברה שלך תיהיה מרוצה,

וכולם נהנים.

גם זו התוצאה אם מחברים את כל הנתונים במשפט - ''פוטאגוראס''.

אם עסקינן בעצלנות, הדבר היחידי שאני עצלן זה לישון, אין לי כוח לישון.

עריכה אחרונה על ידי רועי עוזרי

רועי

פורסם
שווה לה לקרוא את הפוסט הזה כנראה, חנפנים ;)

עם כל המחשבות שהיו לי הימים האחרונים התלבטתי ודיי נטיתי בעצמי לכיוון הוד"ש, חיזקתם לי את המחשבה.

תודה :)

לא כדאי לך להראות לה את הפוסט. כל מה שהיא תראה זה שאתה משווה מגורים משותפים איתה לקירבה לים ולסינמה סיטי.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
רק בבקשה תבדוק קודם את העבר של הבחורה ואם יש בעיות נפשיות. פשוט שנוכל לעשות איחוד שרשורים.

דאם, נזכרתי בבחור עם ההריון של החברה שלא בטוח שזה ממנו. איפה הוא היום?

הבחור עודנו חי, וממשיך לקבל איומי תביעת מזונות והנפצות אחרות.

והצליח לפחות לרדת לחצי מהשכר דירה שנתקע איתו.

פורסם

טוב זה ללא ספק אחד השרשורים שצחקתי בהם הרבה

Murzilka - לקחתי לתשומת ליבי ואני חוסם לה את האתר :p

אז נו, סוף שנה כנראה שכבר נעבור ביחד, קודם כל יש לי להצליח במשימה לעבור את יום האהבה הקרוב ואז רק אחרי זה כנראה נדבר על הדירה :silly:

לגבי פלוצים - היא כבר ספגה אותי, גרביים ובגדים היא כבר יודעת שאני מסודר בבלאגן שלי אבל זה בטח בדירה ישתנה...(מעניין למה)

Opel Adam S 2017

פורסם (נערך)

צריך לחסל את פתיחות היתר הזו בין זוגות.

תפליצו בדיסקרטיות.

מוגש בחסות האגודה למלחמה בזוגות שנהיים אחוקים.

עריכה אחרונה על ידי locomotive

Gn'f'R

פורסם

לוקומוטיב - אני ממוצא ספרדי מרוקאי אז תאר לך באיזו מנטליות גדלתי.

פלוצים זה ארוחת בוקר, חוץ מזה בנות לא מפליצות

Opel Adam S 2017

• חברי המעגל הראשון
פורסם

^אוי.

בעצם טוב לי לבד.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

בנות לא מפליצות. הן נופחות.

קודם כל מהד"ש לראשון ברכבת זה תענוג. שנית, אם הכל מסתדר אז אפשר גם להחליף מקום עבודה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)

עובר לדו גלגלי, אני מראשל"צ לתל אביב מגיע ב3 דקות, ברכב לוקח לי 40 דקות. לא מבין את כל האנשים שמבזבזים שעתיים מהחיים שלהם על לעמוד בפקק, ותפסיק להקשיב לסמרטוטיאדה שהולכת פה.

דו גלגלי, גם תישאר גבר על הדרך. (כל עוד לא תקנה קטנוע)

עריכה אחרונה על ידי dj_dani
פורסם

דו גלגלי יש לא מעט סיכונים כולל קור כלבים בתקופות החורף, מצד שני אני מפונק ואני רוצה רכב סגור עם מזגן ומערכת, לזה אצטרך למצוא פיתרון.

בנוגע לשעות, אני יכול להתחיל לעבוד מהשעה 6 בבוקר אם אחפוץ בכך, ככה גם אצא מוקדם יותר לבית וכנראה שזה מה שאני הולך לעשות בתקופה הקרובה, בד"כ אני מגיע לעבודה בין 7 ל 8, ויוצא ב 6 בערך או 5. (עובד גלובלי).

Opel Adam S 2017

פורסם
לא כדאי לך להראות לה את הפוסט. כל מה שהיא תראה זה שאתה משווה מגורים משותפים איתה לקירבה לים ולסינמה סיטי.

מי ישמע מה יש בסינמה סיטי.

מקום OVERRATED לגמרי.

כנ"ל ים.

ד"א, את שני אלה יש גם בראשון.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...